Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pred pár rokmi sa Earl Hickey spolu so svojim parťákom Ralfom nechali najať na to, aby ukradli stánok pouličnému predavačovi párkov. Je to číslo päťdesiatdeväť na jeho zozname. Stánok vráti jeho majiteľovi, pánovi Popsovi. Ten sa chce vrátiť ku svojmu podnikaniu. Jeho zákazníkov však prebrala konkurenčná firma Winky Dinky. Earl musí dať znova dohromady svoju starú zlodejskú partiu, aby pomohli Popsovi rozbehnúť jeho biznis s hot dogmi. (MM_Ramone)

(viac)

Recenzie (2)

topi80 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak trochu podrukářský díl. Ovšem, zatímco parta kolem Pašáka Mickeyho, Alberta a machra Ashe ze slavného seriálu Podfukáři nás ohromovala dokonale promyšlenými plány a důmyslným promýšlením variant krizového vývoje, od této party rednecků nic takového očekávat nemůžeme. O to větší je to legrace. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V priebehu rokov 2005 až 2009 bol natočený americký komediálny televízny seriál "Volajú ma Earl" (My Name Is Earl). Boli vyprodukované štyri série, ktoré dohromady obsahujú deväťdesiat šesť samostatných častí. V poradí trinásta epizóda z prvej série nesie názov "Stole P´s HD Cart" (Ukradol stánok na hot dogy). Pred pár rokmi sa Earl Hickey spolu so svojim parťákom Ralfom nechali najať na to, aby ukradli stánok pouličnému predavačovi párkov. Je to číslo päťdesiat deväť na jeho zozname. Stánok vráti jeho majiteľovi, pánovi Popsovi. Ten sa chce vrátiť ku svojmu podnikaniu. Jeho zákazníkov však prebrala konkurenčná firma Winky Dinky. Earl musí dať znova dohromady svoju starú zlodejskú partiu, aby pomohli Popsovi rozbehnúť jeho biznis s hot dogmi. ***** ()

Reklama

Galéria (2)

Reklama

Reklama