Reklama

Reklama

VOD (1)

V úsilí získať čo najviac informácií o svojich prenasledovateľoch, Michael (Wentworth Miller) smelo navštívi Mahoneho manželku Pamelu (Callie Thorneová). L. J. a Lincoln mají před sebou velmi tvrdou cestu. T-Baga (Robert Knepper) čaká nepríjemné prekvapenie, a Kacee (Cynthia Kaye McWilliamsová), manželka C-Notea (Rockmond Dunbar), si musí vybrať medzi dcérou a manželom... (TV JOJ)

(viac)

Zaujímavosti (4)

  • Keď Michael (Wentworth Miller) prechádza čísla na telefóne Mahoneho (William Fichtner) ženy (Callie Thorne), vidíme tieto mená: Adia Weight, Adrianna Kopitar, Agatha Ovechkin, Aidan Kotalik, Ally Vasquez, Amy Crosby a Andrea Staios. S výnimkou mena Vasques všetky priezviská patria slávnym hokejistom NHL: Doug Weight, Anze Kopitar, Alexander Ovechkin, Sidney Crosby, Aleš Kotalík a Steve Staios. Navyše falošné meno, ktoré Michael používa ako pseudonym – Wayne Merrick – je tiež meno slávneho hráča NHL. (ash99)
  • Keď idú Lincoln (Dominic Purcell) a LJ (Marshall Allman) autom, prechádzajú dierou na ceste. Je to ta istá trhlina, ktorá sa objavila v epizóde, kedy šiel Lincoln do Arizony. (ash99)

Reklama

Reklama