Reklama

Reklama

Hľadá sa ideálny muž

  • Česko Miluji tě k sežrání (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Dobromyseľný tučko Chris (Ryan Reynolds) miluje pôvabnú spolužiačku Jamie (Amy Smart). Tá má k nemu vrúcny, veľmi dôverný, no len kamarátsky vzťah. O tom, že je jeho životnou láskou, pochopiteľne, nemá tušenie. Sklamaný mladík sa rozhodne radikálne zmeniť svoj život. Po desiatich rokoch žije v Los Angeles. Schudol, je úspešným manažérom v hudobnom priemysle a tiež cynickým lámačom dievčenských sŕdc. Zhodou náhod sa na Vianoce ocitne v rodnom mestečku s hlúpou speváčkou Samanthou (Anna Faris), ktorej má na želanie svojho šéfa znášať modré z neba. Mrzí ho to o to viac, keď sa znovu stretne s Jamie, ktorú stále miluje... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (202)

redwik 

všetky recenzie používateľa

Začalo to ako hlúposť, pokračovala to tak isto a záver bol presne taký istý, ako začiatok. Nebyť Amy Smart a Anny Faris, asi by som nedal ani tú jednu hviezdičku. Ryan Reynolds v tomto filme podľa mňa ako herec jednoznačne pohorel. I keď sa tu občas dalo na pár scénach celkom dobre zasmiať, ostatné mi prišlo ako príliš prehnané a príliš americké. Veľmi slabé. ()

tibenskym 

všetky recenzie používateľa

Rozhodne príjemná komédia, s dobrými pesničkami, pri ktorej som sa na niektorých miestach kvalitne nasmial. Mimoriadne vydarí bol aj herecký výkon Rayna Reynoldsa avšak len ten keď bol zamaskovaný :-)) A Amy Smart je vážne k sežrání. Anna Faris snad ešte viac...ale našlo sa tu veľa trápnych miest a miestami to bolo fakt až detinské. 65% ()

Reklama

YURAyura 

všetky recenzie používateľa

6/10 Rayan me opet presvedcuje, ze jsem si ho za milce nevybral nahodou, bo jeho herecky rejstrik je opravdu slusny i v kombinaci s Brianou Banks... eeeee pardon Amy Smrad... Ano kdyby si tvurci odpustili podobne lacine zertiky a fackovacky (ano na film pro mladistve se tam fuckuje vic nez dost) a kapku lepsi konec mohlo to byt jeste lepsi, ale i tak je to z meho srdecniho zanru romanticka komedie bez mala to nejlepsi, co jsem kdy videl. Samoze netvrdim, ze jsem toho videl kwanta, ale obcas se musi uspokojit tryznenim tohoto zanru i me masochisticke treti ja. A tady to fAkt slo a Scary Hwezda byla vic nez zdatnou protivnici a pri hlasce "Byli jsme Punked! Ashtone vylez!" jsem opravdu spadl z postele... A takovych povedenych momentu bylo kupodivu vic... Kdo nevidel neuveri. ()

ABLABLABLA 

všetky recenzie používateľa

Příjemná romantická komedie s velmi dobrým obsazením. Ryan Reynolds je velmi pohledný a dobrý herec, který se právě hodí do tohoto druhu filmu. Ale nedokážu si ho představit v něčem jiném..třeba v akčním filmu...no way... A Amy Stuart je v všech rolích velmi milá i "milá" :) No a tihle dva spolu v jednom filmu...prostě super. Skvěle jsem se bavila...a tlustý Ryan? :D ()

klerik 

všetky recenzie používateľa

Občas som sa zasmial. Ale prečo sa Ryan Reynolds po osvedčdní v akčniakoch vracia k takýmto "teenagerským" záležitostiam, som nepochopil. Predpokladám, že nebudem prvý, kto si všimol, bez brady vyzerá ako mladší brat umelohmotného Bena Afflecka... Otrepaný scenár o odchode z domu a o návrate a nájdení svojho ja. Rovnaká slabota ako DIEVČA NA ROZTRHANIE s Reese Witherspoon... Ak chcete vedieť, prečo som v hodnotení taký nekompromisný, skúste si pozrieť seriál AKO SOM SPOZNAL VAŠU MAMU... ()

Galéria (134)

Zaujímavosti (8)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • V úvodní scéně Chris (Reynolds) opouští párty a znalci zjistí, že cituje z písně Bruce Springsteena, Thunder Road: „It’s a town full od losers, And I’m pulling out of here to win.“ (imro)
  • Romantickou komedii distributora New Line promítali v amerických kinech už od středy, a tak se její výdělek za první týden promítání (23. – 27. 11. 2006) vyšplhal na 13,2 mil. dolarů. Během úvodního víkendu to dotáhla na šestou příčku. Celkový zisk v USA zůstal skromně na 32,6 milionu. (imro)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené