Reklama

Reklama

Hľadá sa ideálny muž

  • Česko Miluji tě k sežrání (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Dobromyseľný tučko Chris (Ryan Reynolds) miluje pôvabnú spolužiačku Jamie (Amy Smart). Tá má k nemu vrúcny, veľmi dôverný, no len kamarátsky vzťah. O tom, že je jeho životnou láskou, pochopiteľne, nemá tušenie. Sklamaný mladík sa rozhodne radikálne zmeniť svoj život. Po desiatich rokoch žije v Los Angeles. Schudol, je úspešným manažérom v hudobnom priemysle a tiež cynickým lámačom dievčenských sŕdc. Zhodou náhod sa na Vianoce ocitne v rodnom mestečku s hlúpou speváčkou Samanthou (Anna Faris), ktorej má na želanie svojho šéfa znášať modré z neba. Mrzí ho to o to viac, keď sa znovu stretne s Jamie, ktorú stále miluje... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (202)

Judas 

všetky recenzie používateľa

Promrhat tak neskutečnou kapacitu, o jakou tento film mohl usilovat ve scénáři, je opravdová škoda. Toto téma poskytuje tolik možných situačních vtípků, které ovšem v tomto počinu neodpověděly na volání publika. Přijde mi to spíše, že scénárista neměl co dělat a tak se rozhodl napsat Just Friends - kde opět český překlad nezklamal, ti "idioti", kteří překládají by se měli na film podívat, aby nepokazili hlavní myšlenku filmu. ()

YURAyura 

všetky recenzie používateľa

6/10 Rayan me opet presvedcuje, ze jsem si ho za milce nevybral nahodou, bo jeho herecky rejstrik je opravdu slusny i v kombinaci s Brianou Banks... eeeee pardon Amy Smrad... Ano kdyby si tvurci odpustili podobne lacine zertiky a fackovacky (ano na film pro mladistve se tam fuckuje vic nez dost) a kapku lepsi konec mohlo to byt jeste lepsi, ale i tak je to z meho srdecniho zanru romanticka komedie bez mala to nejlepsi, co jsem kdy videl. Samoze netvrdim, ze jsem toho videl kwanta, ale obcas se musi uspokojit tryznenim tohoto zanru i me masochisticke treti ja. A tady to fAkt slo a Scary Hwezda byla vic nez zdatnou protivnici a pri hlasce "Byli jsme Punked! Ashtone vylez!" jsem opravdu spadl z postele... A takovych povedenych momentu bylo kupodivu vic... Kdo nevidel neuveri. ()

Reklama

genetique 

všetky recenzie používateľa

No, tak keď pri romantickej komédii zaspí aj moja mama, tak to už asi nebude niečo v poriadku. Klasická zápletka s jednou, či dvoma vydarenými postavami, ale stále je to podpriemer. Navyše ďalší film, ktorý dokazuje, že Reynolds by už tento lacný béčkový žáner mohol nadobro opustiť. 55%. ()

Cement73 

všetky recenzie používateľa

V podstate je to za 3 a pol. Celkom vydarená romantika. Autori sa pohrali aj s maskami... Tlstý-chudý; Mladý hulvát-prestarlá plešatá stratená existencia. Opäť "vydarený" preklad originálneho názvu, či už do SK alebo CZ :( Príbeh, hoci jednoduchý je milý a celkom milo komický, takže to nebol stratený čas. ()

terin.manka 

všetky recenzie používateľa

Tenhle film je dobrý taky trochu i kvůli Ryanu Reynoldsovi. Příběh o tlustém chlapci který byl na střední zamilovaný do jedné jeho kamarádky,když se jí to chystal říct tak se mu všichni vysmáli a on utekl z města. Vrátil se jako zbohatlý,hubený,pohledný a zábavný fešák. Svou kamarádku 'Jen' potká znova a city se nezměnili,pořád jí miluje. Ale překážkou toho všeho je Anna Faris s kterou má odjet do Paříže kvůli práci a a spíš jí jen hlídá,je trochu šílená a zkomplikuje mu to. ()

Galéria (134)

Zaujímavosti (8)

  • V úvodní scéně Chris (Reynolds) opouští párty a znalci zjistí, že cituje z písně Bruce Springsteena, Thunder Road: „It’s a town full od losers, And I’m pulling out of here to win.“ (imro)
  • Písnička, která hraje na začátku filmu, je „I Swear“ od All 4 One. Ve 3. minutě hraje „Hip Hop Hooray“ od Naughty By Nature. (Duoscop)
  • Ryana Reynoldse maskéři dostávali do filmové podoby každý den celé čtyři hodiny. (imro)

Reklama

Reklama