Reklama

Reklama

Pán času - Série 5 (2010) (séria)


Nájemník (S05E11)

(epizóda)
  • Veľká Británia The Lodger

Obsahy(1)

TARDIS zlobí a Doctora vyplivne v současnosti. Podaří se mu najít bydlení u Craiga Owense – průměrného Angličana, který náhodou pronajímá pokoj. V jednom pokoji nahoře se dějí podivné věci. Lidé vejdou do pokoje a zmizí. Doctor bude muset využít všech možných součástek, které se dají v této době sehnat. (Varan)

Recenzie (2)

malyLibor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

A po úžasném díle plném emocí a empatie přišla šílená konina... ale když se nad tím člověk zamyslí, opět plná empatie a lásky a.... prostě fajn. Jen ten konec mne vyděsil. Trošku. Dost. ()

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

TARDIS sa z ničoho nič sám zasmyčkoval, pri čom Amy zostala na palube, zatiaľ čo Doctor je nútený pobudnúť osamote na Zemi. Doctor sa rozhodol splynúť s davom a preto sa aj začal chovať ako normálny človek. Bez Amy by to samozrejme nešlo a na diaľku mu poskytovala cenné rady. A som rád, že Doctor svoj vkus nezaprel a ponechal si motýlika, však veru motýliky sú cool! Doctor ako spolubývajúci a to skĺbiť s jeho bizarných správaním a o zábavu bolo postarané. Predovšetkým na futbalovom ihrisku si to Doctor poriadne dával. Matt Smith to skrátka svojím bláznivým herectvom naprosto predal! I mysteriózny nádych sa tu našiel, keďže horné poschodie nebolo nakoniec umiestnené ani v našej realite. A tie vypuklé Amyne oči na konci, keď objavila zásnubný prsteň, wow! Som zvedavý, ako si to Amy vyloží. ()

Reklama

Galéria (24)

Zaujímavosti (1)

  • V epizodě je možné zahlédnout galerijní vstupenku na výstavu Vincenta Van Gogha, což je jistě odkaz na předchozí epizodu Vincent a doktor, kde známého malíře ztvárnil Tony Curran. (Megalomaniac)

Reklama

Reklama