Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupinu stavebních dělníků znepokojují nevysvětlitelné a podivné události, které nějakým způsobem souvisí s jedním z velkých stavebních strojů. V důsledku nadpřirozených jevů se z velkého buldozeru stává vraždící monstrum, které se vymkne lidské kontrole. Padesátitunový stroj uspořádá masakr, kterému neunikne nikdo v jeho okolí. Těžkotonážního vraha nemůže při jeho honu na živé oběti nic zastavit! (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (93)

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

Je to na ODPAD! Jeden z najhorších filmov aké som videl. Je to lacné, kamera je biedna a snaží sa ukrývať zábery kde by potrebovali buď väčšie financie alebo viac času a námahu na zrealizovanie. Klišé je tu toľko, že sa to nedá ani spočítať. Scenár a tupé dialógy tohoto typu sa dajú napísať za jeden deň. Celkovo šialený nápad však nebol nič oproti Českému dabingu v ktorom som to videl. Chaotické akoby natočené za sedem dní a medzi každým dňom si dal tvorca mesiac oddych No aj tak dám 1* za neuveriteľnú zábavu ktorá mi táto snímka dožičila. Ani na komédiách som sa tak dobre nezasmial. Homeopatikum z bez tak slabého filmu Maximum Overdrive. ()

fcreading 

všetky recenzie používateľa

Film by sa nemal volat Vrazdiaci Buldozer, ale Mechanický zabijak ludi. To že film reziroval ten istý reziser, co mal na starost Vzkriesenie duchov, mnou najviac opovrhovaný film, nudne zahraný bandou nesympatických hereckých predstavení a sem tam boo boo záberou donikial, len do samotneho pekla. Vidno ze si reziser neuvedomil chyby v tom predoslom filme. Tento film nezaujme skoro nicim, ani len tým hrackarskym buldozerom, ktorý akože vrazdi ludi a kamera ukáže zábery nanho a na pár zfetovaných hercov. Este stastie ze som film celý ten cas pretácal, a vychutnal som si len solídne zahraný záver. 20 percent. ()

Reklama

Hans. odpad!

všetky recenzie používateľa

Nějak jsem nepochopil smysl a děj toho filmu, co tim tvůrci vlastně chtěli říct, ale jedno vim jistě, nic horšího jsem už hodně dlouho neviděl, jestli vůbec někdy... Herci by možná ještě ušli, ale ta kamera a střih to je škoda mluvit, to je spolu s trikama (hlavně v závěru ty blesky) na antioscara!!! ()

cocrHeLL odpad!

všetky recenzie používateľa

K tomu opravdu nemám co dodat. Droga, na které tvůrci fičí, musí mít opravdu grády. Nelze tomu dát nic než odpad! Rád se dívám na takové odpadní filmy, protože očekávám, že se nad neschopností tvůrců zasměju (např. Mega shark vs. crocosaurus), ale Crawler bylo snad úplné dno. Dalo mi zabrat, abych se přehoupl přes 5 minut. Po zbytek jsem se překonával a bral jsem to jako výzvu, kterou jsem úspěšně zdolal. Ale s jakým výsledkem? 5% (za zombíka ke konci) ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

"Vraždiaci buldozér". Päťdesiat ton smrtiaceho teroru a viac ako hodina a pol absurdnej, nízkorozpočtovej, ultra béčkovej hlúposti. Film z mizernej kanadskej produkcie, natočený neschopným režisérom, ktorý ani len meno nemá poriadne (Sv Bell). Absolútny brak. Hlúpy scenár, otrasení herci, príšerná kamera, nevhodný soundtrack, debilné dialógy. Celé zle! Napriek tomu som sa pri tom celkom fajn pobavil. Zrejme preto, že som vedel do čoho idem a najmä preto že som mal v sebe asi tak päť pív. * ()

Zaujímavosti (2)

  • Jméno stavební společnosti, Overdrive Construction, je odkazem na Kingův film Maximum Overdrive (1986), ve kterém se rovněž stroje mění ve vražedná monstra. (Holina)

Reklama

Reklama