Reklama

Reklama

VOD (1)

Píše sa rok 2039 a celý svet je zničený vojnou. Jednotlivé územia už neriadi vlády, ale rôzne korporácie. Najmocnejšia a najkrutejšia z nich je Tekken. Uprostred schátranej spoločnosti sa však zrodí hrdina. Mladý muž Steve Fox (Luke Goss) vychovaný životom na ulici ovláda surové umenie boja a jeho odhodlanie zvíťaziť je poháňaná túžbou po pomste za vraždu svojej matky. Musí však poraziť tých najlepších bojovníkov sveta, ktorí sa pred ničím a nikým nezastavia, pretože chcú získať od neho jeho silu. Steve ich musí poraziť a stať sa Kráľom železnej päste... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (420)

Cappuccino 

všetky recenzie používateľa

Žiadne veľké prekvapenie sa nekonalo, naopak pociťujem nemalé sklamanie voči celej sérii Tekken, ktorá len ako hra ponúka milión krát väčšiu zábavu než podpriemerné, filmové spracovanie. Žiadna z postáv naozaj nestojí za zmienku a drvivá väčšina mi prišla ako narýchlo zverobaná parta netalentovaných šaškov. Z tej kvalitnejšej polovice treba pripustiť, že bojové scény boli naozaj lahôdkou, pričom si môžte všimnúť, že režisér čas od času do bojových sekvencií zakomponoval určite prvky z hry - čo fanúšika určite poteší. Viac tu - http://csfdkofein.blog.cz/1010/tekken-2010. ()

Mia... 

všetky recenzie používateľa

Prinosne, rekla bych. Postavy se pro me beze sporu zdarily. Podoba je velika, at uz jako Eddie, Jin, Nina nebo Heihachi. Nejvice se mi libilo, ze i pohyby a hmaty mely stejne jako ve videohre. Dej byl vcelku obstojny, nebo jsem spise vice necekala, tak jsem nemohla byt zklamana. Nejvetsim zklamanim pro me bylo, ze mou nejoblibenejsi postavu Xiaoyu, tam nedali. Soundtrack se mi libi velice, uz od zacatku filmu. Celkovy dojem byl vice nez dobry, takze slabsi 4 hvezdy jsou jasnou volbou. ()

Reklama

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Tak ja som nakoniec s vysledkom spokojny. Mozno za to mozu extranegativne komentare od Adriana a Lateefa, ktorych nazory si vazim (ale tentokrat si myslim, ze u nich zvíťazila zlost nad objektyvnym hodnotenim), mozno extrazbesilo zostrihane trailery, ktore ma pripravili na dynamicky strih pocas bitiek (ano nie je to ten minimalisticky strih ako vo filmoch Isaaca Florentine, ktory dovoli vyniknut jednotlivym borcom na 100%, ale Tekken rozhodne nie je neprehladne zostrihany. Pri tak casto spominanom Crowderovom salte s dvoma strihmi je bez problemu vidiet cely priebeh, teda ze ho urobil sam bez pouzitia kaskaderov alebo dratov, takze kde je problem?), mozno slusna choreografia, ktora je sice americkeho typu, ale je niekde na strednej urovni obtiaznosti (vacsinou jednoduchsie kombinacie s 1-2 zlozitejsimi kuskami behom jedneho zapasu), ale ziadne HK alebo thajske zbesilosti som ani necakal, mozno ten najjednoduchsi pribeh (zabili ste mi matku, tak sa musim pomstit), ktory zboznujem aj pri miliontoprvom zhliadnutí a mozno to, ze hru Tekken som nikdy nehral, takze chybajuce dolezite postavy, alebo rozdiely v spravani postav oproti hre mi nevadili. Proste solidny priemer, ktory si kludne pozriem znova. ()

becki_tu 

všetky recenzie používateľa

Většina námětů podle počítačových her má smůlu v tom, že se dostane do rukou béčkové produkce a ta příběh ořeže na dřeň, vynechá jakoukoliv psychologii postav (kromě té hlavní) a dá to všechno režisérovi, který zrovna dotočil reklamu na pivo. Tekken ale naštěstí není dalším trapasem na poli herních adaptací a i přes klasické výtky ke zbytečně strohému scénáři nabízí solidní adrenalinovou zábavu. A to i pro ty, kteří Tekkena nikdy nehráli. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Boli časy, keď som pri hernej konzole Sony Play Station presedel dlhé hodiny. Preto veľmi dobre poznám aj turnajové bojové hry. Mortal Kombat, Street Fighter či Ultimate Fighting boli skvelé. No najradšej som hral titul Tekken. To bola fakt jeba. Preto som sa tešil, ale aj sa trocha obával, filmovej adaptácie tejto počítačovej hry. Je to však celkom fajn. Dostal som to čo som očakával. Svižne zostrihané a dobre choreograficky pripravené súboje, dobrý soundtrack, dobrý image bojovníkov. Dosť dobre som sa pri tom pobavil. *** ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (11)

  • Náklady na výrobu čítají 35 milionů dolarů. (Dawid199)
  • Cary-Hiroyuki Tagawa, který ve snímku ztvárnil Heihachiho Mishimu, si zahrál i ve filmu Mortal Kombat (1995), další známé adaptaci bojové hry. (virus10)

Súvisiace novinky

Tekken rozkopne brány kin

Tekken rozkopne brány kin

27.12.2007

O filmové adaptaci úspěšné videoherní mlátičky japonské firmy Namco se mluví už několik let. Průtahy skončí 4. února 2008, kdy v Los Angeles padne první klapka. Scénář Alana McElroye se odehrává v… (viac)

Reklama

Reklama