Reklama

Reklama

VOD (1)

Píše sa rok 2039 a celý svet je zničený vojnou. Jednotlivé územia už neriadi vlády, ale rôzne korporácie. Najmocnejšia a najkrutejšia z nich je Tekken. Uprostred schátranej spoločnosti sa však zrodí hrdina. Mladý muž Steve Fox (Luke Goss) vychovaný životom na ulici ovláda surové umenie boja a jeho odhodlanie zvíťaziť je poháňaná túžbou po pomste za vraždu svojej matky. Musí však poraziť tých najlepších bojovníkov sveta, ktorí sa pred ničím a nikým nezastavia, pretože chcú získať od neho jeho silu. Steve ich musí poraziť a stať sa Kráľom železnej päste... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (420)

Lucasion 

všetky recenzie používateľa

Tekken je čistokrevný film pro fanoušky videohry. A i u těch je otázka zda film přijmou vřele, a nebo vůbec. Upřímně se mi líbilo ztvárnění herních charakterů. Herci jsou vybraný dobře a za kostýmy taky jedna. Například neskutečně sexy Kelly Overton v roli Christie Monteiro. Ale kámen úrazu je samotný Jin (Jon Foo). Jelikož jeho mladistvý jsem mu zkrátka nesežral. Nemluvně o tom, že pokaždý když mu v souboji (snad v každém) teče do bot, tak se mu zobrazují minulost s matkou a FŮŮŮ už je na nohou a rozdává rány. Každopádně scénář není tak zlý, první půlka je dobrá a za tou polovinou se to začíná bohužel lámat a finále filmu je paskvil. Pěkně vytvořené souboje s velmi věrným podtextem ke hře. To chválím. (67 %) ()

teutates 

všetky recenzie používateľa

fuuuu... ehm, ehm... absolutne neviem ako začať, v krátkosti len - absolútna sračka... "v jednoduchosti je krása", čoš je! Príbeh na pi*u, dejová postupnosť "úžasná", bojové scény "neprekonateľné", ako sám ústredný hrdina... dosť veľká nádielka trápnych scén, ktoré pôsobia netradične lacno... nevyšlo no, pomerne rapídne. 2/10 ()

Reklama

dex2man 

všetky recenzie používateľa

Pokud se vám rozbil joypad nebo jste příliš "pod vlivem" na zuřivé mačkání tlačítek, pusťte si Tekken filmový. Všechny dva řádky scénáře na pergamenovém hajzlpapíru totiž nastiňují příběh, který pochytíte i po čichu. Stačí zapojit se do turnaje z pomsty, vyhrát první souboj v ringu, vyhrát druhý souboj v ringu, dožít se třetího, vyhrát třetí souboj v ringu, prohlídnout si našpulenou prdelku Kelly Overton v tuctu rajcovních outfitů a neudělat se do kalhot. Ale co, já se bavil jak v deseti u prvního Ramba a vo..vo..vo tom to je! ()

kitano 

všetky recenzie používateľa

Je iróniou, žetáto teenagerská sračka prišla v dobe, keď aj sláva samotnej hernej série pomaly začína upadať. Tak ako dojemná je snaha autorov o autentické znázornenie sveta Tekken, tak tragické sú kostýmy a parochňa Tagavu. Tak ako sa v niektorých aspektoch tvorci sympaticky snažili o dodržanie niektorých aspektov hry, tak mnohé veci nezmyseľne prekrútili a zmenili. Výsledok napriek niektorým nesporne podareným momentom tak viac pripomína epizódu televízneho seriálu. Škoda talentovaného Garyho Danielsa a Lateefa, ktorí ako jedni z mála skutočne mali čo ponúknuť. (3/10) ()

Deimos 

všetky recenzie používateľa

Blu-ray/// Obsazení 7/10 Děj 9/10 Hudba 9/10 Efekty 8/10/// +výborně zpracované a věrně vypadající postavy, nářezové souboje, dynamická hudba, Luke Goss, Kelly Overton a potěší i hlavní hrdina, je tu jakýsi příběh -špatně natočený akční úvod, prvních deset minut toho není moc vidět a je to hodně zmatené/// Popravdě herní žánr "bojovka" nebo-li bojová hra je dlouhodobě na vymření. Pro PC hry to platí dvojnásob. Proto je potřeba ocenit, že se filmaři snaží převést na plátno každou hru, chcete-li herní sérii. (Mortal Kombat, Dead or Alive, Street Fighter a teď už i Tekken, už chybí jen Virtua Fighter). Občas filmaři těžce ujedou, tentokrát se jim to ale nadmíru povedlo. Přenesení Tekkenu do film je velice věrné. A teď nemám na mysli jen postavy, ale i bojové kulisy a prostředí ve kterém se souboje odehrávají. Jednotlivé duely si tu může divák pěkně vychutnat a jediné co zamrzí, že "turnajový pavouk" nám nebyl nabídnut celý a přibližně v poslední třetině už nešlo o turnaj, ale o pomstu a moc. Otevřená vrátka pro možné pokračování mě jen a jen těší a postavy tu zdaleka nebyli všechny, takže možnosti tu jsou a já se těším./// Celkem 85%/// ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (11)

  • Cary-Hiroyuki Tagawa, který ve snímku ztvárnil Heihachiho Mishimu, si zahrál i ve filmu Mortal Kombat (1995), další známé adaptaci bojové hry. (virus10)
  • Ozbrojené složky Tekkenu používají samopaly belgické firmy FN - P90 a F2000. (Wopat)

Súvisiace novinky

Tekken rozkopne brány kin

Tekken rozkopne brány kin

27.12.2007

O filmové adaptaci úspěšné videoherní mlátičky japonské firmy Namco se mluví už několik let. Průtahy skončí 4. února 2008, kdy v Los Angeles padne první klapka. Scénář Alana McElroye se odehrává v… (viac)

Reklama

Reklama