Reklama

Reklama

Příšery útočí

  • Česko Útočné bestie (neoficiálny názov) (viac)
Trailer

Příšerná mořská bouře změní námořní plavbu v krvavou noční můru. Neobydlený ostrov v Atlantiku se z útočiště pro ztroskotanou posádku brzy změní na ostrov hrůzy s útočícími příšerami požírajícími lidi zaživa. (SmART Video Film)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (26)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Bola to úplná hlúposť, čo si budeme nahovárať, že? :) Ale musím uznať, že to bolo až také naivné, až to bolo dobré. Vzhľad príšeriek fakt nemal chybu. Keď som videl tých škľabiacich sa vlasatých liliputánov s veľkými zubami a svietiacimi očami, tak sa jednoducho nedalo nezasmiať. Ale hodnotiť to ako seriózny horor, to asi nie. ()

LIVINGDEAD odpad!

všetky recenzie používateľa

Hrůza.....pochybuji, že tento horror měl úspěch v 80-tých letech. Katastrofické herecké výkony, úděsné dialogy, .....a HORROR? To snad né? Creatury, byly rozkošné panenky, s velkými kukadly......občas někoho kously, ale to bylo vše.......Jediná dobrá scénka byla, když se žíznivý trosečník chtěl v potoku napít a místo vody tam byla kyselina. Takže se nám maličko rozpustil. Tohle bylo ale na celém filmu to jediné pozitivní :-) ()

Reklama

Karamanlis odpad!

všetky recenzie používateľa

Jazierko plné kyseliny, útočiaci moduritoví panáčikovia s očami ako pingpongové loptičky a výukový model kostry s otváracou lebkou, ktorý má predstavovať ľudskú mŕtvolu - to sú činitele tvrdo atakujúce brakovú dominanciu päťdesiatkových úletov režisérov Eda D. Wooda Jr. a Phila Tuckera. Tvorcovia Attack of the Beast Creatures sa ani neunúvajú otvárací zárez na lebke nejakým spôsobm zaretušovať, práve naopak - v závere si záber na šklebiaceho sa snehobieleho kostlivca vo flashbacku s chuťou zopakujú. Počiatočná veľmi sľubná gore scénka s chlapom, ktorý sa ide ovlažiť do kyseliny, následkom čoho sa mu v priebehu pár sekún rozleptá a rozpadne tvár v tomto maraste pôsobí akoby bola z úplne inej dimenzie a vôbec nepatrila k tomutu filmu. Kto nevidel, ťažko uverí... ()

choze 

všetky recenzie používateľa

Myslím že postačí, když řeknu, že jde o první a poslední film tandemu Michael Stanley (režie, produkce) a Robert A. Hutton (scénář, kamera) a že jej u nás distribuovala společnost SMART, specializovaná na ten nejtěžší amatérský odpad (KREV ZA KREV, TEMNÁ KOMORA). Nevím odkud na imdb vyčarovali tu údajnou 104 minutovou stopáž, protože to co se objevilo v našich videopůjčovnách pod názvem PŘÍŠERY ÚTOČÍ trvalo jen něco málo přes hodinu a už v pubertě, kdy jsem si ještě stavěl na piedestal Mastorakisova béčka, mi to přesto přišlo neúnosně dlouhé. Dnes to ale klasifikuji jako zapomenutý trashový klenot a radím nenechat si v žádném případě ujít. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Deväť preživších pasažierov zo stroskotanej zaoceánskej výletnej lode Obelisk sa ocitne na neznámom ostrove niekde uprostred severného Pacifiku, kde musia čeliť útoku malých, agresívnych bytostí. Bola to dosť bieda. Brak! Chudobná produkcia, hlúpe dialógy, mizerný scenár, otrasní herci. No a tie príšery to bol snáď zlý vtip. Niečo tak naivne amatérske sa len tak veru nevidí. Bolo to doslova až groteskné. Trocha ma však zaujala zvláštna, zlovestne hypnotická, komponovaná hudba a náznaky gore. Starý, zabudnutý, prachom zapadaný, americký horror "Attack of the Beast Creatures" (Príšery útočia) ma i napriek krátkej minutáži, takmer unudil k smrti. * ()

Galéria (3)

Reklama

Reklama