Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trojici tínedžerov sa podarí preniknúť do tajného vládneho laboratória, odkiaľ ukradnú zmrazené telo, pretože nešťastnou náhodou stratili školský exponát. Spôsobia však menšiu haváriu a zmrazený "humanoidný stroj na zabíjanie", známy ako CHUD, sa preberie. Okamžite začne zabíjať všetko živé navôkol a svoje obete mení na kanibalské monštrá. Podarí sa ho tínedžerom ešte zastaviť? (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (60)

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Chud jednotka nebola žiadne veľdielo, ale aspoň mala temnejší dej a slušnú gradáciu. Toto pokračovanie, ktoré z jednotkou nemá nič spoločne malo v sebe trápnosť až úbohosť. Viem, že to mala byt hlavne komédia, ale takýto štýl u zombie nemám rád a v tomto prípade to zívalo aj nudou a lacnotou. Tak tento film ma vobec nechytil a to už je celkom divne, keď filmy, ktoré sa neberú vobec vážne mám celkom v obľube. Ale zas na druhu stranu nemôžu mat v sebe toľko trápnosti ako tento film, slabé 2*. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Priznám sa, že nerozumiem takémuto popretiu predchádzajúcej časti resp. tomu, ako niekto mohol pokračovať príbehom, ktorý s prvým nemá nič spoločné. Ako je možné, že sme sa po pomerne vážnom temnom horore o bezdomovcoch, ktorých v podzemí veľkomesta niečo žerie, dočkali čiernej hororovej komédie s tancujúcimi, veselými a rozprávajúcimi zombies na predmestí? Vlastne ani neviem, prečo dávam až 2*. ()

Reklama

Free_player 

všetky recenzie používateľa

Stupidnější dialogy, herce a CZ dabing jsem nikdy v životě v něčem jiném, možném i nemožném nikde prostě neviděl . Nejvíc mě na tomhle ''lehce'' béčkovém snímku dostávalo jak se to všechno snažilo působit strašně vážně, ale přitom to bylo totálně suchý, tak strašně moc suchý až mě to v některých pasažích působilo nekonečně nesnesitelné záchvaty smíchu ... ()

Ondrew odpad!

všetky recenzie používateľa

Strasna hovadina. Aj prvy diel bol podla mna priemer, lenze toto v prvom rade nemali nazvat pokracovanim. V podstate ide o uplne iny druh filmu, ktory vsak radsej nikdy nemal vzniknut. Nezasmial som sa ani raz. Naopak, dvakrat som pri pozerani zaspal, co sa mi stava vazne malokedy, takze tento odpad sa mi podarilo dopozerat az na treti pokus. Je to proste des bjes. 0%. ()

Sabrewulf 

všetky recenzie používateľa

Zoufale nevtipná zombie komedie, ve které mě úplně iritovala stále stejná, hloupá šablona a to: Hromada nemrtvých se vrhne na svou oběť, následuje "pojídání" mimo obraz za hlasitého křupání a mlaskání a když se oběť později objeví jako přeměněný zombík, nemá jediný kousanec, nebo zranění. Dabing déčkový ("na první dobrou"). ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama