Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dr. Foreman lieči počítačového experta, ale nevie si s ním rady. Pacient na internete vypíše tučnú odmenu za správnu diagnózu svojej choroby. Nikto z lekárskeho tímu netuší, že Trinástka dostala e-mail s konečným verdiktom Fabryho choroby, a za správnou diagnózou je House... House sa po návrate z psychiatrickej liečebne nasťahuje k Wilsonovi. Kým nezíska späť svoju licenciu, jeho miesto v nemocnici preberie Foreman, ktorý chce využiť túto príležitosť na postup v kariére. Jeho ambície sa však nestretnú s pochopením zo strany kolegov a začne to škrípať aj medzi ním a Trinástkou. House sa na radu terapeuta prihlási do kurzu varenia, kde sa snaží zabudnúť na bolesti, ktoré ho neustále sužujú. (TV JOJ)

(viac)

Zaujímavosti (11)

  • Kolegovia pacienta sú vývojári hier a volajú sa Lee (Wai Mui) a Roy (Brett Gilbert). Je to odkaz na internetové meme/virálne video „Leeroy Jenkins“, ktoré sa odohráva v online hre "World of Warcraft". (Pat.Ko)
  • Po tom, čo pacient Vince (Rick D. Wasserman) spomenul, že môže mať otravu ortuťou, pretože jedáva veľa sushi, Trinástka (Olivia Wilde) mu na to povie: "A momentálne dostávate zmiešané recenzie v 'Speed-the-Plow' na Broadwayi?" Ide o odkaz na herca Jeremyho Pivena, ktorý koncom roka 2008 opustil broadwayskú show „Speed-the-Plow“, pričom ako dôvod uviedol otravu ortuťou. Piven tvrdí, že 20 rokov jedol sushi dvakrát denne. (Pat.Ko)
  • Po šiestich minútach je vidieť na identifikačnom odznaku Trinástky (Olivia Wilde) "Dr. Thirteen". (Pat.Ko)
  • V epizóde zaznela veta: "I turn everything up to 11." ("Všetko dávam na 11.") Je to odkaz na film Toto je Spinal Tap (1984). (Pat.Ko)

Reklama

Reklama