Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dr. Foreman lieči počítačového experta, ale nevie si s ním rady. Pacient na internete vypíše tučnú odmenu za správnu diagnózu svojej choroby. Nikto z lekárskeho tímu netuší, že Trinástka dostala e-mail s konečným verdiktom Fabryho choroby, a za správnou diagnózou je House... House sa po návrate z psychiatrickej liečebne nasťahuje k Wilsonovi. Kým nezíska späť svoju licenciu, jeho miesto v nemocnici preberie Foreman, ktorý chce využiť túto príležitosť na postup v kariére. Jeho ambície sa však nestretnú s pochopením zo strany kolegov a začne to škrípať aj medzi ním a Trinástkou. House sa na radu terapeuta prihlási do kurzu varenia, kde sa snaží zabudnúť na bolesti, ktoré ho neustále sužujú. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (3)

Sa.sa 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ta virtuální realita ve hře je fakt super...! Sakra to by se to pařilo..!! House oznamuje, že končí na své pozici a odchází... Na co doktor, když je internet :))) koho mi to připomíná, ano doktora Martina :D Tak House vaří a zachránil Wilsonovi koule :))) Ať žije zaseknutý joystick :P "Nesu koblihu - - květinářství zavřeli.." :)) Epitelové buňky ukázaly, že se jedná o retrívra :)) Lol ty halucinace byly fakt super..! Jsem v tom, vzal jste Vicodin? Ne, vyřešil jsem lékařský případ na internetu... :))) Opravdu super díl, dobře jsem se bavil... ()

Petr.Kocfeld 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tato epizoda je výborná.Hlavně ty ukázky té virtuální hry.Dr.House zde pracuje jako kuchař v nové práci.Dávám 4 hvězdy a 80 procent.Housův pacient zde trpí bludy...Tato epizoda je zajímavá.Dr.House v této epizodě řekne Cuddyové,že odchází z postu doktora. ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (11)

  • Keď má Vince (Rick D. Wasserman) v nemocničnej hale halucinácie, vyleje na Foremana (Omar Epps) pohár sódy. No v niektorých záberoch má Foreman košeľu suchú a čistú, no a niekedy má ju opäť špinavú. (Pat.Ko)
  • Po šiestich minútach je vidieť na identifikačnom odznaku Trinástky (Olivia Wilde) "Dr. Thirteen". (Pat.Ko)

Reklama

Reklama