Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Velitel speciální jednotky žoldáků Cody je povolán k objasnění vraždy velvyslance. FBI, CIA, všechny tajné služby, vrtulníky, ponorky, samopaly, pistole, svaly, to vše je teď v nepřetržité akci, neboť hlavním hrdinou je STEVEN SEAGAL. (oficiálny text distribútora)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (108)

davidek 

všetky recenzie používateľa

Nevím co si o tomhle filmu mám myslet. Jestli je to vážnej akčňák tak je to docela síla, ale pokud bych to měl brát jako částečnou parodii, tak to celkem ušlo. Akorát si dát trochu bacha na detaily. Například se dala vystřihnout scéna(navíc zpomalená) kdy jde voják k zemi a pak teprve mu vybuchnou náložky na těle. Trapný. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Pohodova video Seagalovka, ktora si zasluzi privlastok akcna. Vzhladom na rozpocet tu mame dost roznych prestreliek, vybuchov a bitiek. Len skoda, ze bitiek sa Seagal prilis neucastni. Ma tu len dve. Ta prva je najväcsim sklamanim filmu, lebo si to v nej rozda s talentovanym britom Garym Danielsom. Ocakavany suboj snad horsie ani dopadnut nemohol. Odohrava sa v tme, je neprehladne zostrihany, trva len par sekund a choreografia stoji za staru belu. Daniels sa este celkom snazi a predvadza bleskove rychle kopy, ale Seagal len stoji jak skala a blokuje udery az nakoniec, pomaly ani neviem ako, Danielsa skolí. Druha bitka sa aspon odohrava na svetle, ale trpi rovnakymi nedostatkami a za vela nestoji. Potesi snad len konecne nejakou tradicnou zlomeninou. Ovela lepsie sa v par bitkach predvedie Vinnie Jones, ktory je najzabavnejsou postavou v celom filme. Skoda ze musi hrat Seagalovi druhe husle, pretoze by v pohode zvladol hlavnu ulohu. A vzhladom na sucasnu formu Seagala, tak aj lepsie ako on. Trojicu britskeho b-ckoveho cool importu uzatvara Nick Brimble v ulohe hlavneho zaporaka - chamtiveho vedca. Svoju ulohu si skvele uziva, ale akcii sa bohuzial nezucastni. Dej je dost prekombinovany, neustale sa tam po niekom patra a nahana. Seagalovi tieto thrilleri bez osobnych motivov az tak nesedia. Snazi sa byt za hlaskujucu masinu, co mu dost ubera na charizme pretoze komedialny talent nema. Vysledkom je lahko stravitelne akcne becko pri ktorom si parkrat zamlsate (posobivy vybuch helikoptery, bitky s Vinnie Jonesom), parkrat budete znechuteni (ubohy vybuch ponorky a priehrady) a zvysok vas slusne zasýti (prestrelky na rôzne spôsoby). Ale druhykrat si uz asi tento chod nedate, lebo existuju aj ovela chutnejsie lahôdky. 4/10 ()

Reklama

Acrobat odpad!

všetky recenzie používateľa

Pozliepany mis mas tych najhorsich strihovych scen. Kopia seagaloviek vo vsetkych chabych momentoch. Od ponorky po vsetko sa ide tretia liga hercov, lokacii, akcie a efektov. Stevo len v statickych pozach odrieka 6.zmysel. Nenapadna zabudnuta amatercina, kde zaverecny tik cernosskeho oka je snad Hickoxov tik. ( videne 26.8.2019, AMC archiv) ()

HiddenDragon 

všetky recenzie používateľa

Roztomila pohadka o tom, jak tezkotonazni medved Steven kosi uruguayskou armadu, teroristy i dvojite agenty. Ano, dvojiti agenti tu hraji zasadni roli, protoze vse stoji a pada na jakemsi ovladani mysli, tudiz se z akcniho filmu stava hodne beckova sci-fi. Divat se na to ale da, vylozene jsem se nenudil, jen byl scenar misty hodne zmateny a prekombinovany...nastesti tempo je docela rychle a nedovoli vam si vsechny ty nelogicnosti zapamatovat (ponorka na mori hned vedle prehrady?? vybombardovani ponorky, na ktere byli zachraneni zajatci??). Celkove mi to prislo jako mix Con Air s bondovkou (komando veznu, intriky a sileny vedec...), ovsem tech "ovladnutych mysli" bylo az prilis...clovek se ztracel, kdo pracuje pro koho, az nakonec zjisti ze vlastne vsichni pracuji spis sami za sebe, a ze jde pravdepodobne jako vzdy o prachy (jakesi miliony dolaru tu chvili byly, ale nakonec je nikdo neziskal). Misty je to slusne brutalni a trochu skoda za trapne triky v prvni pulce filmu (prehrada, ponorka)...kdezto napr. demolice helikoptery na konci byla velmi slusna :) Jako bezmyslenkovita pif pif jednohubka se to da.... ()

helloween93 

všetky recenzie používateľa

Vnitřní nepřítel nemá špatný děj, ten nápad s vymýváním mozků není zlý a dokonce i obsazení není nejhorší (ano, potěšila účast Vinnieho Jonese). Když jsem viděl, že je film od Hickoxe (Waxwork, Hellraiser 3..), říkal jsem si, že by to nemuselo být tak hrozné. Opak byl pravdou, otřesné triky, zmatená kamera, ke konci docházel scénáři dech a závěr to pohřbil úplně...protože tento typ konce se do podobného filmu nehodí. 1* ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (9)

  • Počas záverečnej prestrelky chlap v béžovom saku padá k zemi ešte pred zásahom z brokovnice. (johnsnow)
  • Ve filmu padne zmínka o tom, že anglický fotbal je bláznivý. To je odkaz na Vinnieho Jonese. Před hereckou kariérou byl profesionální fotbalista, ale neustále se pral a napadal své soupeře i rozhodčí. (JEDNATEL)
  • Při nehodě taxíku v závěru filmu je vidět, že nikdo není připoutaný. Střih na Henryho Aligátora (Vinnie Jones) to dokazuje. Při dalším střihu scény nárazu jde vidět, že je připoutaný a pak opět hned není. (JEDNATEL)

Reklama

Reklama