Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kapitán Robert Daly své posádce velí s moudrostí a odvahou. Nováček na palubě ale brzy odhalí, že na této vesmírné lodi není nic tak, jak se zdá. (Netflix)

Recenzie (114)

ALIENka_ 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zasraný dobrý konce fakt! A tak dobře to začalo. Prostě představa, že vytvoříte hru, do který zavřete kopie všech lidí v práci, co vás serou a pak je budete klidně dalších 30 let spokojeně terorizovat je lákavá jako prase, a kdybych uměla programovat jako tady týpek, udělala bych to samý. Ale bejt zavřenej na jedný lodi a jenom poslouchat příkazy druhýho vzkříšení Dartha Vadera, to by nasralo i jedničky a nuly, takže vzpoura je jistá. Bohužel se vzpoura podaří a týpci se dostanou pryč, což mě neuvěřitelně nasralo, jako většina dobrejch konců, hlavně u tohohle seriálu, kterej si na tom vůbec nezakládal. Navíc způsob jakej se k tomu útěku dostali - no každej by si všimnul, že se děje něco divnýho, když holka, co byla ještě včera nasraná i posraná se najednou promění v nadrženou samici. Ale jináč kapitán fakt dobře zahranej, tenhle cápek se hodí na psychouše. Hodnocení: 6/10 ()

Frajer42 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Spoilery! Jesse Plemons mi už několikrát ukázal, že je současným největším talentem pro ztvárnění nejrůznějších sociopatů. Tvůrci nemohlo pro velitele flotily vybrat vhodnějšího kandidáta. Vůbec nebylo na škodu, že po delší době přišli tvůrci s odlehčenějším dílem, který byl nasáklý příjemným černým humorem. Celková myšlenka o uzavření lidí, kteří vás v reálném životě serou do svého virtuálního světa, kde jste Bohem, byla úžasná.Je trošku škoda, že si tvůrci vypomáhali řadu nesmyslů a blbostí a umožnili tak happy end namísto stupňujícího se pekla a teroru. První polovina díla byla výrazně lepší než ta druhá, což je škoda. Jste-li milovník Star Treku, tak se připravte na multi orgasmus. ()

Reklama

majec4 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Farebna "startrekovska parodia", ktora proste musi zaujat. Zaciatok bol trochu vlazny podla mna, no neskor to bolo velmi dobre. Pacilo sa mi ako som pocas deja musel prehodnotit nazory na jednotlive postavy. Najviac vsak samozrejme zaujme Plemons, ktoreho som v kratkej dobe videl v dvoch filmoch a v oboch hral trhleho magora. Musim uznat, ze sa na podobne role hodi. Aj vdaka jeho ucasti idem do plneho poctu, lebo musim priznat, ze som nasiel par momentov, nad ktorymi sa dalo lepsie zamysliet. Zaver bol svojsky, v ramci zanru sa neoplati riesit logickost celej tej situacie, ale vysledok bol nadherny, pre posadku USS Calister. ()

Winchester 

všetky recenzie používateľa

Style over substance. Zábavný námet, žiaľ spracovaný príliš banálne na to, aby dokázal utiahnuť celovečernú stopáž. Cast, a niekoľko momentov výborných... Ale v podstate sa jedná o zabudnuteľnú zábavku, ktorá v sebe neskrýva žiadnu hlbšiu myšlienkovú ,,nadstavbu", ako tie najlepšie epizódy Black Mirror. ()

David.Darco 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zatiaľ snáď najzábavnejšia epizóda vôbec. Podobne zábavná bola už len neskoršia epizóda so Cyrus. Ide o skvelo obsadené vesmírne dobrodružstvo zaoberajúce sa seba-uvedomelosťou počítačových, videoherných postáv. Tvorcovia sa pri tom neboja napodobniť vizuál starších vesmírnych dobrodružstiev (napríklad hneď v úvode) ale tak isto skrz jednoduché kostýmy a scénografiu hry a priestoru. Plemons sa tu vytiahol dokonca ešte viac, ako v ikonickom Breaking Bad, čo som vážne, ale vážne nečakal. Perfektné! ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (15)

  • Aaron Paul je veľký fanúšik seriálu a vedomý si toho, že v ňom len zriedkakedy účinkujú herci dvakrát, súhlasil s poskytnutím hlasu pre túto epizódu pod podmienkou, že mu to nebude brániť v tom, aby sa objavil vo významnejšej úlohe v ďalšej epizóde. Paul neskôr stvárnil hlavnú úlohu Cliffa Stanfielda v epizóde 6. série Beyond the Sea (2023). (Arsenal83)
  • Callister Inc. je na 13. poschodí, čo je odkaz na film Trináste poschodie (1999), ktorý obsahuje aj simuláciu virtuálnej reality. (Arsenal83)

Reklama

Reklama