Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po prvním skutečném střetnutí s nepřítelem se u jednoho z vojáků objeví zvláštní technické poruchy a smyslové zážitky. (Netflix)

Recenzie (91)

Lacike 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ďalší diel s dobrým námetom, ale strašne naťahovanou časťou, kým sa odhalia karty, ktoré divák aj tak do veľkej miery tuší. No a v závere sa narýchlo a strašne doslovne všetko vysvetľuje. K odhaleniu malo prísť hneď na začiatku, aby bol prerod hlavnej postavy oveľa prepracovanejší a intenzívnejší. V tomto prevedení je to príliš skratkovité. Dvakrát ma nepotešilo ani to jak to moja obľúbenkyňa Sarah Snook schytala. 6/10. ()

zissou 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dokonale vymyšlený systém motivace vojáků. Trochu připomnělo Krajní meze. Drží si to myšlenkovou kvalitu ostatních dílů, ale po předchozí epizodě (San Junipero) je to spíš šedivka.. Svým zobrazením budoucnosti se seriál začíná opakovat, akorát je vždy použit trochu jiný model, kterým je to demonstrováno. Asi proto ten pocit krajních mezí.. ()

Reklama

bubun odpad!

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tento díl mě vyloženě iritoval, pro mne nejhorší epizoda z celého cyklu Black Mirror. Mimo to, že rekvizity, včetně přileb, vypadají příšerně plastově a papundeklově, mne Men against Fire štval přehnanou délkou, nablblým dějem a předvídatelností. Jo, a jak výstižně rozepsal DaViD'82, taky ta doslovnost a zbytečné vysvětlování na konci epizody tomu moc nepřidalo, všechno totiž bylo úplně jasné. ()

oasismanik 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Všetky časti sa pomaličky začínajú dosť opakovať, iné sú len postavy a prostredie, ale myšlienka je podobná...a to ma mrzí a nudí. Pointu a rozuzlenie si môžete tak veľmi rýchlo domyslieť. Ako som bol z tohto seriálu spočiatku nadšeny, tak sa moje nadšenie stráca a po dalšej časti sa rozhodnem, či pokračovat vôbec v sledovaní. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dalo by sa polemizovať o tom, že zabíjať sa medzi sebou ľudia v skutočnosti nechcú. Každopádne militaristické hlavy prišli s niečím inovatívnym, preventívnym, aby išlo všetko ako po masle. Svojim spôsobom majú svoju pravdu. Málokto z divákov ale s nimi bude súhlasiť. Riešenie je jednoduché, proste nechodťe nikdy do armády a nemusíte riešiť morálne dilemy podobného typu. Len teraz, keď sa s podobným vynálezom niekedy skutočne príde, tak pri pohľade na nejakých mutantov .....no nechcem spoilerovať, ale armáda by mala dať túto časť BM radšej do trezoru.... ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (12)

  • Jazyk, ktorým hovoria civilisti, je dánčina. (Arsenal83)
  • Jeden vojak má menovku Medina. Kapitán Ernest Medina bol postavený pred vojenský súd za svoju úlohu v masakre v My Lai. (Arsenal83)

Reklama

Reklama