Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Psychologický príbeh 14-ročného Jana a jeho prvého stretnutia s nespravodlivosťou, bezmocnosťou a stratou viery v seba i ľudí okolo seba, ktoré sa takmer končí tragicky. (RTVS)

Recenzie (5)

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Celkom slušný psychologický film o študentoch, kde sa ani veľmi neprejavila ideológia. Neznámi herci dosť slušne hrajú a na rok vzniku to vyzerá ako celkom vydarený film. ()

slunicko2 

všetky recenzie používateľa

Melodramatická předvídatelná televizní inscenace by měla co říci i dnešku. Ale to zpracování... 1) Výchovné poslání čouhá z každého výstupu._____ 2) Super happy end si tvůrci vypůjčili z nejprofláknutější hollywoodské produkce. ()

javlapippi 

všetky recenzie používateľa

"Človeka zničiť, to je veľmi ľahko, ale potom ho polepiť zase dohromady, tak na to je treba nadľudské úsilie a nie vždy sa to podarí." Pubertiak Jano má nepodareného brata, pre ktorého si jedného dňa príde Verejná bezpečnosť. Zvesť o tom sa samozrejme dostane do triedy a spolužiaci začnú prejavovať sklony ku kolektívnej vine. V lepšom prípade sa ho stránia, v horšom priamo šikanujú. Jano je citlivá duša, ťažko to znáša a neváha pred radikálnymi činmi. Psychodramatická inscenácia plná väčšinou neznámych tvárí, čo síce neohúri, ale ani neurazí, za tri okruhy jemným poklusom na Kamzíku. ()

Galéria (1)

Reklama

Reklama