Reklama

Reklama

Návštevníci 2: V chodbách času

  • Česko Návštěvníci 2: V chodbách času (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

V predvečer svadby udatného Godefroya de Montmirail a jeho vyvolenej Frenegondy príde otec nevesty so strašnou správou - niekto ukradol rodinné klenoty a relikviu svätého Rolanda. Cennosti ostali u jeho sluha Jacquouilla, ktorý ostal v budúcnosti a namiesto neho sa do stredoveku vrátil jeho potomok Jacquard. Udatnému Godefroyovi neostáva nič iné, ako sa ešte raz vrátiť do budúcnosti, inak budú jeho svadba s Frenegondou i pokračovanie jeho rodu navždy stratené. (RTVS)

(viac)

Videá (1)

Trailer 2

Recenzie (282)

SeanLSD 

všetky recenzie používateľa

Asi som jeden z mála, komu to prišlo lepšie ako jednotka. Tá ma totiž napriek svojej značnej sláve a originálnosti nijako zvlášť nenadchla. V pokračovaní však už rozumieme o čo ide, rovnako ako aj chatrným pravidlám filmového cestovania časom a tak sa nič nemusí vysvetľovať a v najlepšej francúzskej tradícií, od samotného začiatku v zbesilom tempe, prebiehajú zámeny a omyly a nedorozumenia... V podstate sa síce opakuje schéma prvej časti, ale vtipov, slovných aj situačných, je zasa podstatne viac, podobne ako Christiana Claviera, ktorý sa v porovnaní s Renom predral do hlavnej (viac)úlohy a to je fajn, lebo ten cirkus jednoznačne ťahá vpred (i vzad) a rola poživačného, mimoriadne prispôsobivého a hrubého odroňa mu sadla ako máloktorá... ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Skvelá komédia s grandióznym, famóznym Christianom Clavierom v hlavnej úlohe. Je to pán herec, pretože rovnako dobre dokáže zvládnuť vážny film (napr. Napoleon) ako aj bláznivú komédiu. Dej je síce slabučký, ale bohato to vyvažuje to množstvo gagov a bláznivých situácií, ktorých je tu naozaj neúrekom. Len škoda, že nemal sebe rovného parťáka, mohlo to byť ešte zaujímavejšie. Jean Reno je síce skvelý herec, ale skôr mu pasujú akčné filmy alebo kriminálky. Tu vyložene nestíhal držať krok s geniálnym Clavierom. Ale je to iba môj subjektívny názor, niekomu tu môže pasovať práve Reno. 75/100 ()

Reklama

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Slabsi nez prvni dil, ale tak nizke hodnoceni si nezaslouzi. Samozrejme uz je to jen takova nastavovana kase, ale pribeh je porad docela v pohode a par vtipku je opet suprovejch. Navic je film opet sestrihan ve zbesilem tempu, takze i kdyz ma film 110 minut, nestihnete se nudit. K cemuz taky prispiva husta kamera, dobra hudba a vyborny herecky vykony. Opet vynikajici Reno, kterymu verite, ze je fakt nejakej rytir a hlavne neuveritelne energickej Christian Clavier, kterej si strihnul hned nekolik roli (ale ve vsech stejne hraje magory). Jelikoz se tvurci nejspis snazily, aby se vtipky moc neopakovali nebo nepodobali tem z prvniho dilu, tak jim toho uz tolik nezbylo, ale presto opet dokazaly dat do filmu par naprosto genialnich scen (+par vtipnejch a par, ktery vtipny bejt meli, ale nejsou). I kdyz to je slabsi nez prvni dil, porad je to lepsi nez americky remake a ja se opet vyborne bavil. ()

ConanVJ 

všetky recenzie používateľa

Druhý díl začíná dějem, tak kde končí jednička a pokračuje do dalšího, tentokrát trochu otevřeného konce. Český dabing nabízí peprnější hlášky, opět ve staročeštině v podání dvou hlavních hrdinů. Je zde o dost víc vtipných scén všelijakého ražení. Pro mě parádní komedie, na kterou se vždy rád podívám. 95% :) ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (9)

  • Když hrabě Godefroy (Jean Reno) a Jacquouille (Christian Clavier) ukradnou policejní auto a řítí se neřízeně z lesního srázu na silnici, tak těsně před tím, než se na ní dostanou, lze v záběru z vozu směrem k silnici v levé části obrazu zahlédnout štáb, který stojí na silnici. (Mr.Hudson)
  • Při zásahu hasičů přeřízne Jacquouille (Christian Clavier) jednu z hadic, která poté létá vzduchem, načež zapadne do auta a zatopí jej. V momentě, kdy hadice vlétne do auta, je možné na krátkou chvíli v pravém dolním rohu vidět část ruky člena štábu, jak se snaží hadicí trefit do auta. (Mr.Hudson)
  • Natáčení probíhalo ve Francii. Mezi lokace patřily např. hrad Beynac, Biron, Pierrefonds nebo Ermenonville. (Terva)

Reklama

Reklama