Reklama

Reklama

Bulšit

  • Slovensko Stop tínedžerským filmom! (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Hlásenie školského rozhlasu na strednej škole Johna Hughesa neúprosne oznamuje žiakom začiatok nového študijného roka. Jej futbalovému mužstvu sa už síce dlhší čas nedarí, zato Miss školy sa stali obľúbené siamské dvojičky Kara (Samaire Armstrong) a Sara (Nectar Rose) Fratelliové. Medzi ďalšie senzácie sa iste zaraďuje aj odporná záchodová explózia počas vyučovacej hodiny, patetická báseň Rickyho Lipmana (Eric Jungmann) s názvom „Desať vecí, ktoré milujem na Janey Briggsovej“, a príprava pôvodného školského muzikálu. Spomínaná Janey Briggsová (Chyler Leigh) nosí okuliare a špinavé montérky, takže ju nikto v škole nemá rád. Práve v nej sa však ukrýva skutočná krása... Popredný hráč školského futbalového tímu Jake Wyler (Chris Evans), ktorého všetci milujú, sa s kamarátmi staví, že z nej urobí kráľovnú maturitného plesu. O rozruch sa postará aj deväťdesiatročná reportérka Sadie Agatha Johnsonová (Beverly Polcyn), ktorá prenikne do školy a vydáva sa za študentku. Pozornosť upúta i sexi študentka Areola (Cerina Vincent), ktorá je tu na výmennom študijnom pobyte a so všetkými sa ochotne delí o svoje cudzokrajné skúsenosti. Stane sa objektom túžby všetkých prítomných... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (504)

Kordus 

všetky recenzie používateľa

Není dobré dávat na rady dobrých kamarádů. Protože pak vám mohou doporučit filmy, které oni sami považují za božské komedie, leč pravda je tam venku... A tak jsem na jedno takové doporučení viděl filmy Bulšit a Klub Sráčů. :) Děkuji, už nikdy více :) Ale přesto mi nějaká věc na tomhle filmu byla sympatická a když porovnám s KS... neměl bych dát spíš dvě hvězdičky ??? ()

Pethushka 

všetky recenzie používateľa

Dost neslušná parodie na spoustu známých filmů. Musím přiznat, že ikdyž se jedná o úplně primitivní humor, nasmála jsem se hodně. Jinak dějově samozřejmě o ničem, herecké výkony také nulové. Takže mé ** jsou pouze za to, že jsem se bavila. Na druhou stranu lepší než pokus o trapnou a nepovedenou romantickou komedii. ()

Reklama

Marek1991 odpad!

všetky recenzie používateľa

Toto bol riadny hnus a tak ako nesie názov, by mal byť aj hodnotený ako Bulšit, či Stop teenagerským filmom! Ja by som to ohodnotil tiež ako hovadinu, ale celkovo mi vadia iba takéto teenagerské filmy, napríklad také High School Musical je podľa mňa znesiteľné, toto ale prekračuje hranicu vtipu, dôstojnosti a umenia. Zas sa jedná o film pre nadržaných mladistvých o sexe. Nič pozitívne na tomto filme neviem nájsť. ()

LaciLC 

všetky recenzie používateľa

-Čo tu hľadáš? –Prosím? –No, mám byť na tejto párty jediný černoch. // -Fajn, už ste niekedy lízali šušku? // -V tú noc strašne lialo, cesty boli šmykľavé. –Bože, Jayne, havarovala? –Nie, rakovina. // Áno, Bulšit je v podstate ten pravý filmový (bul)šit, ale povedzme si to na rovinu; Zasmiali ste sa pri tom? Cítim sa trochu trápne, ale v mojom prípade je odpoveď rozhodne áno. Je to zaujímavé, film je takmer po celú dĺžku neskutočne trápny, ale zároveň je istým spôsobom aj zábavný. Jedno je však isté, a to, že nudiť sa pri ňom nebudete. Objektívne sa to veľmi hodnotiť nedá; v rámci dnešných exkrementných paródií je to zaiste akýsi nadpriemer, ale ten, kto berie pojem film predovšetkým ako druh umenia by v podstate nemal čítať ani tento komentár. Skúste sa nad ničím nezamýšľať a prehliadnuť tých niekoľko nechutností a s trochou šťastia sa príjemne pobavíte. Nebyť toho, že mnohé filmy, ktoré Bulšit paroduje sú v skutočnosti zábavnejšie, možno by som prihodil ešte jednu hviezdičku. V rámci toho, že dnešné paródie až na výnimky za veľa nestoja, musím povedať, že ma tento film vcelku prekvapil. Alebo, teda skôr nesklamal... ()

Galéria (100)

Zaujímavosti (13)

  • Scéna, v ktorej Chris Evans spieva na tribúne, je jeho skutočný spev bez akejkoľvek dodatočnej pomoci. (Real Tom Hardy)
  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v Los Angeles a okolí. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama