Reklama

Reklama

Obsahy(1)

1880. Drsný zákon Divokého západu nešetrí ani Mexiko... Dve pôvabné mladé ženy – Sara Sandovalová (Salma Hayeková) a Maria Alvarezová (Penélope Cruzová) – stoja na opačnom konci spoločenského rebríčka, ale na obe dopadne podobný úder osudu. Bohatá a vzdelaná Sara stratí otca aj majetok, chudobná a energická Maria a jej otec prídu pre neférové jednanie banky o farmu. Pretože nie sú vo svojom nešťastí samy a všetko je spojené s veľkým podvodom a vraždami, rozhodnú sa mladé dámy vziať spravodlivosť do svojich rúk, keďže úrady im nevedia a nechcú pomôcť.  Vyrazia do boja proti spoločnému nepriateľovi, ktorým je newyorská investičná banka, predstavovaná jej nemilosrdným zástupcom v Mexiku, zločincom Tylerom Jacksonom (Dwight Yoakam). Zo dňa na deň sa dve krásky zmenia na sexi pištoľníčky, ktoré prepadávajú pobočky Banka and Trust jednu za druhou. A keďže ich drzosť narastá, z New Yorku vyšlú policajného experta, mladého a prísneho inšpektora Quentina Cookea (Steve Zahn), ktorý ich má dolapiť. Lenže sa stane pravý opak. Quentin sa totiž k novopečeným lupičkám pridá a okrem iného slúži pôvabným lupičkám aj ako vítaný objekt na zlepšovanie praxe v bozkávaní. Zabudol prečo vlastne do Mexika pricestoval? (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (377)

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Len s čistej spolupatričnosti dávam také hodnotenie aké dávam. Ono chlapi by mali držať spolu a skrátka Steve Zahn sa dostal do pozície do ktorej by sa hádam chcel dostať každý z nás. Do bozkávacej súťaže s dvojicou spanilých krások v podaní Hayek a Cruz. Takže už len kvôli nemu a toho ako šťastný musel byť, dávam so spolupatričnosti tretiu hviezdu. Inak je to veľmi hlupučko napísané aj zahrané, vlastne bez jedinej scény, ktorá by vzbudzovala napätie. Na postavy sa ale dobre pozerá a nejaké tie vtipy sa tiež podaria. Rovno z reklamy povolať Sandberga a Ronninga nebola chyba, ak by sa pod film nepodpísal béčkový fušer Beeson. Film ale spĺňa svoj účel. Je krásnym vyplnením večernej zábavy a obohacuje filmografiu herečiek o charaktery v korzetoch. Ešte mi nedá nespomenút vizuálne asi najkrajšiu scénu - prestrelku vo vlaku, ale inak je to celé príliš čierno biele, než ako by sa na to dalo pozerať bez hlúpeho úsmevu na tvári. Je to béčko ako vyšité a hrá sa to na áčkový film. Inak ako vravím stráviteľná zábavá s mnohými zábermi na dekolty ústrednej dvojice. ()

Z0oMb3E 

všetky recenzie používateľa

Tak čo dodať? Ono to nebolo až také zlé ako sa na prvý pohľad mohlo zdať. Samozrejme, že naivita z filmu srší naplno, no zrazu prídu jedna dve "vnadné" scény a nejednému aj náročnejšiemu divákovi okamžite prestanú vadiť aj tie väčšie filmové chyby. Aby som však nevypadal až moc nadržane tri hviezdy vyjadrujú aj ocenenie k niekoľkým slušným fórkom ktoré sa kde-tu vyskytli. O zaradení do westernovej kolonky by sa tiež dalo silne pochybovať. No dohodneme sa, že je to nejaká jemnejšia a ženskejšia odnož. O toto zaradenie sa tak isto stará aj samotný Steven Zahn, ktorý do švédskej trojky lesbicky výborne zapadol. Priemerný filmík, na ktorý okamžite zabudnete. ()

Reklama

numi 

všetky recenzie používateľa

Ne, tady je jakékoli příbližéní děje naprosto scestné a zbytečné, protože tenhle film příběh nepotřebuje, a popravdě řečeno ho vlastně téměř ani nemá. Devadesát procent scén má svou vlastní, o vtipné vyustění se snažící pointu a může být z filmu klidně vyňato, neklade žádné otázky a nenabízí žadné odpovědi. Z každého záběru je patrné, že jediné o co tady jde, je prodat krásná těla, dokonalé (de)kolty, svůdné úsměvy a smyslné rty Salmy Hayek a Penélope Cruz. A já kupuji. A asi nebudu sám. Tenhle film plní svůj účel. Ve zbytku jde o jakousi podivnou parodii na westerny, která drhne a skřípe, kde se dá. Ruku na srdce, čekal snad někdo od tohohle filmu víc, než svůdné křivky Salmy Hayek a odzbrojující rty Penélope Cruz? Já tedy ne. Ono se to opravdu dá vyjádřit tou nejpropranější větou: Jedna hvězdička za Salmu a druhá za Penélope. Adiós, amigos. [červen 2006] ()

IQ Tiqe 

všetky recenzie používateľa

Na tohle se nikdo nemůže dívat s velkým očekáváním, protože je jasné, co přijde - jednoduchost a čitelnost. Tím pádem odpadají nároční diváci, zato ti, kdo chtějí na chvíli vypnout, by mohli být spokojeni. Nejde o žádný filmový skvost, ale dvojice sexy krásek v hlavních rolích s přímo kouzelným španělským přízvukem to utáhne. Penélope navíc skvěle výrazově podává tak trochu naivku a Steve Zahn si konečně zahrál roli "ne-slizouna". Mě to bavilo. ()

Terva 

všetky recenzie používateľa

Proč jsi vykradla banku, Z pomsty! Tak ty jsi nechtěla pomoc lidem? Víš co za to bude rýže? Vemte dvě hezký holky ( Penélope Cruz a Salma Hayek ), pár zbraní ( spousta lidí umře, když si nepočítají náboje ), pár nožů ( já věděl, že na něco přijdeme ), nějakou tu banku ( nekradu, to je mého otce! ), mazlíčka ( vítejte v Mexiku, pane Cooky. ), přidejte nádhernou mexickou hudbu a máte hodinu a půl dobrou zábavu. Ani hnout!! Všichni lehnout!! Jak si mají lehnout, když se nemají hnout? Tak jo, lehnout a ani hnout!! Ať žije Mexico!! Jaké banky jsou v Evropě? Vetší!! ()

Galéria (62)

Zaujímavosti (10)

  • Film se natáčel v okolí horského města Real De Catorce, ke kterému existuje pouze jediný přístup, a to přes tunel. Salma Hayek a Penélope Cruz mu daly přezdívku "město duchů". (lesumir)
  • Původně měl mít film premiéru ke konci roku 2005, která se musela odložit na začátek roku 2006. Nakonec to ani tehdy nevyšlo a film spatřil světlo světa až v září 2006. (KucC)
  • Norští režiséři Joachim Ronning a Espen Sandberg mají za sebou minimálně 300 reklam pro mnohé prestižní značky a Sexy Pistols je jejich celovečerní debut. (imro)

Reklama

Reklama