Reklama

Reklama

Na konci štyridsiatych rokov minulého storočia Martha Becková a Raymond Fernandez spoločne vraždili vojnou ovdovelé ženy, ktoré odpovedali na ich inzerát v novinách. Paradoxné je, že rovnakým spôsobom sa zoznámili aj obaja zločinci. Ray podal inzerát, lenže na stretnutí so svojou obeťou Marthou sa jeho zabijacký plán nenaplnil - obaja sa totiž do seba na prvý pohľad zamilovali. Spoločne potom okrádali a brutálne vraždili zamilované vdovy, ktoré hľadali lásku na falošný inzerát. Získali prezývku Vrahovia osamelých sŕdc. Keď ich konečne vyšetrovatelia Elmer C. Robinson (John Travolta) a Charles Hildebrant (James Gandolfini) chytili, mali na svojom konte 12 obetí. Napriek tomu sa predpokladá, že skutočný počet zavraždených žien neklesol pod dvadsať. Pred súdom zločinci tvrdili, že sú nevinní, ale v septembri 1949 ich odsúdili na trest smrti a po mnohých odvolaniach 8.3.1951 zomreli na elektrických kreslách v Sing Singu. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (154)

Mr.Roman 

všetky recenzie používateľa

Prehrabával som sa trocha neznámymi a mnou neprebádanými filmami, až som narazil na Lonely Hearts (tým že som pozeral kde všade hral James "Soprano" Gandolfini). Určite kvalitný film plný výborných hercov (dokonca aj Salma Hayek hraje tú mrchu dosť dobre), ktorý však dopláca na pomalé tempo a absenciu scén, ktoré by sa vám zaryli do pamäte. ()

Madison 

všetky recenzie používateľa

Celkom zaujímavý film, ktorého najväčším kladom je herecké obsadenie na čele s výbušným Johnom Travoltom, vášnivou Salmou Hayek (jej mexický prízvuk mi trhal uši) a trošičku nevýrazným Jared Letom. Príjemná dĺžka, pekné frustrujúce prostredie a pár krásne odviazaných krvavých scén. Kto by to na mexickú krásku povedal, že sa z nej raz vykľuje taká žiarlivá beštia? :-) ()

Reklama

rublik05 

všetky recenzie používateľa

Zpočátku na mě snímek působil dost nenápadně, vlastně jsem se občas i dost nudil, celý film podle mě zachraňují především herci. Záporáci jsou přímo luxusní, Jared Leto i Salma Hayek mě moc bavili, nicméně dobrý výkon předvedl rovněž i John Travolta. Líbily se mi drsné krvavé scény, k nejlepším momentům celého filmu patří jednoznačně závěr, řádně napínavý a emotivní, ten jsem si fakt užil. Škoda však toho nevyužitého potenciálu, který příběh svou podstatou nabízí, a nepříliš povedeného zpracování. Za mě je Lonely Hearts čistý neurážející průměr. 5/10. ()

Razzor_82 

všetky recenzie používateľa

"Mám rád, když na mě koukáš při práci." Delikátně herecky obsazená ale dějem průměrná kriminálka. Hezká dobová retro atmosféra a pár krvavých scén. Leto je věrohodný slizák, Hayek zase cynická vražedkyně. Travolta jako detektiv neskutečně šlape vodu. Citové vazby působí dost uměle. Snímek na jedno podívání. 6/10 ()

Beky 

všetky recenzie používateľa

..tohle je prostě typická promarněná šance!!!..né, že by byl příbeh extrémě zajímavý a vhodný pro gigantický velkofilm, ale podle toho všeho co měl režisér k dispozic ( zejména špičkové herecké vybavení ), měl film dopadnout rozhodně lépe!!! Největší chybou je fakt, že fakt:) často nudí....zejména v jeho první polovině!!!...žádné z postav se nevěnujem dostatečné, všechno je roztříštěno.....skáčeme z jednoho místa na druhý!!! nicméně, nemůžu upřít atmosféru, typickou pro noir film, kterým se také Osamělé srdce snaží být ( žádná z postav neni kladná )..dále stojí za řeč výprava filmu, která si pravda velké plátno zaslouží!!!!..a teď něco pro silné žaludky, tento film je opravdu velmi,velmi drsný..teď se to netýká jenom scén, ale pocitů které se dostaví..víte, všichni jsou ve filmu postiženi minulostí, která neni růžová a zabývají se případem, který by zvednul ze židle nejedno Osamělé srdce.....!!!..60%!! Jednou větou: Film doporučuju přesto všema deseti, některé chování lidí nesmí totiž poznat nidky omluvu!!! ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (8)

  • Film bol venovaný zosnulému policajtovi Elmerovi C. Robinsonovi, ktorý sa zaoberal práve týmto známym prípadom. Nie je teda veľkou náhodou, že režisér filmu Todd Robinson je jeho vnukom. (MikaelSVK)
  • Skutočná Martha Beck mala v čase svojej smrti veľmi odlišnú postavu ako herečka Salma Hayek. Tesne pred popravou vážila takmer 100 kilogramov a kvôli úzkej vzdialenosti medzi lakťovými opierkami na elektrickom kresle sa tam takmer nevošla. (MikaelSVK)
  • Dopravné lietadlo, ktorým sa po území USA presúva duo detektívov, je Lockheed Model 10 Electra. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama