Reklama

Reklama

Na konci štyridsiatych rokov minulého storočia Martha Becková a Raymond Fernandez spoločne vraždili vojnou ovdovelé ženy, ktoré odpovedali na ich inzerát v novinách. Paradoxné je, že rovnakým spôsobom sa zoznámili aj obaja zločinci. Ray podal inzerát, lenže na stretnutí so svojou obeťou Marthou sa jeho zabijacký plán nenaplnil - obaja sa totiž do seba na prvý pohľad zamilovali. Spoločne potom okrádali a brutálne vraždili zamilované vdovy, ktoré hľadali lásku na falošný inzerát. Získali prezývku Vrahovia osamelých sŕdc. Keď ich konečne vyšetrovatelia Elmer C. Robinson (John Travolta) a Charles Hildebrant (James Gandolfini) chytili, mali na svojom konte 12 obetí. Napriek tomu sa predpokladá, že skutočný počet zavraždených žien neklesol pod dvadsať. Pred súdom zločinci tvrdili, že sú nevinní, ale v septembri 1949 ich odsúdili na trest smrti a po mnohých odvolaniach 8.3.1951 zomreli na elektrických kreslách v Sing Singu. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (154)

Rasle 

všetky recenzie používateľa

Skvelá kriminálka, ktorá ma upútala hneď od začiatku. Skvelý herecký výkon podala najmä Salma Hayek v podaní bezcitnej vrahyne Marthy, ktorá spolu s jej "telesným" komplicom tesne unikajú pred detektívmi Elmerom C. Robinsonom (John Travolta) a Charlesom Hildebrandtom (James Gandolfini). No pred spravodlivosťou nikto neutečie a tak je dvojica zločincov lapená a za činy, ktoré spáchali si odpikávajú trest smrti na elektrickom kresle. Priaznivcom Krimi môžem len doporučiť. ()

Vodny 

všetky recenzie používateľa

Pomalu se rozjíždějící začátek může někoho odradit od dalšího sledování, ale byla by chyba tento film minout. Především bych vyzdvihl výkon Salmy Hayek, která se vám v tomto psycho/dramatu předvede jako neskutečná mrcha a veškeré lichotky o jejím krásném dekoltu jsou ta tam. Její partner, Jay Leto je na tom podobně a oba dostanou co si po právu zaslouží. Travolta spolu s Gandolfinim jsou správná dvojka a oba ví, jak se co sluší a patří. Postupná gradace napětí je tvořena dramatickými scénami, které se s ubývajícím časem stávají brutálnějšími a nikdo by neřekl kam až se může člověk díky lásce dostat - na elektrické křeslo. 70% ()

Reklama

mysiak 

všetky recenzie používateľa

Nebyť množstvo známych hereckých tvárí...jednalo by sa o priemernú tuctovú kriminálku založenú na skutočnej udalosti..ale práve to množstvo známych tvárí vyťahuje film z bažín priemernosti...retro atmosféra je zobrazená realisticky a skutočne...a preto tento je film dobrou kriminálkou v mojom finálnom verdikte...old school kriminálka, ktorá sa dá pozrieť... ()

Mr.Roman 

všetky recenzie používateľa

Prehrabával som sa trocha neznámymi a mnou neprebádanými filmami, až som narazil na Lonely Hearts (tým že som pozeral kde všade hral James "Soprano" Gandolfini). Určite kvalitný film plný výborných hercov (dokonca aj Salma Hayek hraje tú mrchu dosť dobre), ktorý však dopláca na pomalé tempo a absenciu scén, ktoré by sa vám zaryli do pamäte. ()

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

V nějakém jiném paralelním vesmíru jistě existuje film o „Lonely Hearts Killers“, který si ponechává svůj retro kabát či drsné hlášky buranských poldů a přitom tak trestuhodně nemrhá potenciálem, necpe teatrální emoce tam, kde vůbec nejsou a umí naložit s objemným tělesem jménem Gandolfini. Tak je to jen sto minut hledání chřestýše v ešusu.. Potkat v nočním lese tuto Lauru Dern, zakousnu se slovy Bosáka do stromu a dělám suchou větev.. ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (8)

  • Příběh film je založen na skutečných událostech z roku 1940, které se udály dvojici detektivů z oddělení vražd, kteří pronásledovali Marthu Beck a Raymonda Fernandeze, vraždící pár známý jako "Vrazi Osamělých Srdcí". (Terva)
  • Natáčelo se také na historických místech Jacksonville na Floridě. (Terva)
  • Skutočná Martha Beck mala v čase svojej smrti veľmi odlišnú postavu ako herečka Salma Hayek. Tesne pred popravou vážila takmer 100 kilogramov a kvôli úzkej vzdialenosti medzi lakťovými opierkami na elektrickom kresle sa tam takmer nevošla. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama