Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poručík Samuel „Sam“ Keenan (Jean-Claude Van Damme) je bývalý člen elitnej jednotky amerického námorníctva s bojovou skúsenosťou a určením chrániť americké záujmy kdekoľvek na svete. Ale v deň, keď prichádza do svojho nového pôsobiska v búrlivej východoeurópskej zemi, je Keenan doslova hodený do krvavej a chaotickej scény: ťažko ozbrojení rebeli vypálili hlavné mesto, zabili amerického veľvyslanca a hrozia zvrhnúť nového prezidenta Yuriho Amireva (Serban Celea) aj krehkú demokraciu! Keenan rýchlo zaisťuje americké veľvyslanectvo a poskytuje prezidentovi úkryt. Ale pomoc amerických jednotiek je ďaleko a agresívni povstalci vo vnútri. Keenan musí zlikvidovať povstanie skôr, ako ambasáda „ľahne popolom“... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (84)

Deimos 

všetky recenzie používateľa

TV/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Efekty 9/10/// +solidní válečná akce, slušný scénář, zvuky -trošku netypická Vandammovka, slabší hudba/// Válka! Tohle je válka!!! Po dlouhé době nový film s belgičanem v hlavní roli. A není to vůbec špatný. Jako film je to nadstandarně koukatelný, dobře natočený i neurážlivě zahraný. Jako vandammovka je to však hodně odlišné oproti jeho předchozím filmům. Jeho roli by tak prakticky mohl zahrát kdokoliv. Ale co buďme rádi i za tohle./// Celkem 78%/// ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Zastupce Velitele je iba velice podpriemerny film. Scenaristicky je to cisty vyplach : prevrat v state a prezidenta ukryju na US ambasade. Ale malo to par akcnych scen, ktore sice boli dementne, ale hlavne, ze boli. Van Damme tu nepredviedol ziadnu bojovu scenu, NO a utok na ambasadu bol otrasny. Preco ja vlastne sledujem kazdu srajdu, ktoru tato belgicka mlatacka vyplodi? Ani neviem presne .... a viem ...... stale dufam v novodoby Bloodsport a furt marne : 9 % ()

Reklama

SeBig 

všetky recenzie používateľa

Ze začátku jsem si myslel že to bude pruměrnej akční film ale pak se to rozjelo a začalo se mi to nehorázně libit miluju filmy o dobývání a tohle bylo naprosto perfektní chvíly mě srala kamera ale pak to přestanete přes tu akci vnímat. Celým filmem provází akce a hlavně napětí! Jeden z nejlepších filmu s JCVD!! ()

ilemas odpad!

všetky recenzie používateľa

A opět van Dammova kamenná tvář. Asi si chce hrát na drsňáka,ale mě připadá dost komickej. Už to není ta moje oblíbená hvězda 80. let kdy předváděl bojová umění, ale obyčejný céčkový herec, který se snaží zachránit svou dávno ztracenou slávu. Snad jen velcí fandové van Damma mohou dávat vysoké hodnocení,jinak si to nedovedu vysvětlit. Také jsem byl kdysi jeho velkej fanda, ale dnes už ten jeho komicky kamennej ksicht nemůžu vidět. Díval jsem se jen ze zvědavosti, kam to dotáhl. ()

Slasher 

všetky recenzie používateľa

Pohodové politické akční béčko. Van Damme přijíždí do Moldavie, kde se zrovna bouří proti novému prezidentovi. Poté co je nucen opustit svůj palác v důsledku útoku komunistických vzbouřenců, je prezident převezen na americkou ambasádu, kde už je shromážděna i řada američanů žijících v zemi. Expert na dané krizové situace Sam Keenan (Van Damme) se tedy ujímá velení a je na něm uchránit životy lidí na ambasádě, než přijedou posily z americké a moldavské armády... Nečekejte klasický akčňák přitažený za vlasy ve stylu Van Damme versus všechno ostatní - spíše než Univerzálního vojáka to připomíná hry typu starých dobrých Delta Force. Navíc je to hezky natočené a Jean Claude vypadá na stará kolena drsněji než dřív a ten jeho přízvuk se taky o něco zlepšil:) Je docela možné, že bez jeho charismatu by ten film byl k ničemu. ()

Galéria (38)

Zaujímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v rumunské Bukurešti. (Terva)

Reklama

Reklama