Reklama

Reklama

Obsahy(1)

John Tucker (Jesse Metcalfe) je hviezda strednej školy. Je príťažlivý lámač ženských sŕdc, a tak sa netreba čudovať, že dievčatá mu padajú k nohám. Mladík si neuvedomuje, že mať viacero priateliek sa nemusí oplatiť. Jedného dňa sa trojica krásnych dievčat, s ktorými súčasne chodí – Heather (Ashanti), Carrie (Arielle Kebbelová) a Beth (Sophia Bushová) – dohodne, že mu dajú kopačky a zničia ho. John ich však s kopačkami predbehne, čo ich riadne naštve. Zosnujú dômyselný plná odplaty, ktorý buď Johna zmení, alebo bude kráľ školy čoskoro všetkým len na smiech. Dokáže zvodné dievčenské trio zmeniť „sériového milovníka“ na verného muža? Na pomstu využijú svoju novú kamarátku Kate (Brittany Snowová), ktorá sa len nedávno prisťahovala do mesta. V zálohe majú aj prášky povzbudzujúce ženskosť, nohavičky tangá, atď. Všetko je márne, zdá sa, že John je miláčikom pani Šťasteny, pretože z každého trapasu vyjde ako víťaz a čo je horšie, nastražená Kate sa do neho tiež zaľúbi... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (120)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

John Tucker alias Tuck je sebavedomý mladík, kapitán stredoškolského basketablového teamu, idol a sen všetkých dievčat. Vypadá ako kríženec medzi hollywodskou hviezdou a gréckym antickým bohom. Je si toho vedomí a patrične to využíva pri randení s opačným pohlavím. John zvláda chodiť až s troma naraz. Dokáže to úspešne kormidlovať, až do chvíle, kedy na scénu vkročí nenápadná Kate. Kebyže som štrnásť ročná školáčka, tak bez váhania dám tomuto filmu päť hviezdičiek. Ale ani ako znudený, ufrflaný tridsiatnik nebudem ku nemu moc prísny. Je to pohodová, však nijak originálna, teenagerská romantická komédia. Ukážkový priemer vo svojom žánre. *** ()

salahadin odpad!

všetky recenzie používateľa

V neznalých divácích by název mohl evokovat novou Seagalovku, ale při pohledu na letopočet začínající krásnou chvalitebnou (a pokračující dvěma zery a třetinou ďábelského čísla) jim muselo být jasné, že to Seagalovka nebude. Bohužel, naše líné oční bulvy se musely opět obrnit silnější vrstvou rohovky a protrpět tenhle paskvil. A že podobných existují mraky, snad nemusím dodávat. "Komedie / Romantický USA, 2006, 85 min" - smrtící kombinace jedovatého "humoru", toxických paňáců, nažlivého viru D.M.N. (demence) a radioaktivního odpadu jménem "příběh". ()

Reklama

ABLABLABLA 

všetky recenzie používateľa

Svěží vtipný filmík, který se nijak nevleče. Sympatické herecké obsazení, rychlý spád děje, není tu nuda, naopak docela povedený humor. Rozhodně některé scény byly hodně vtipné. No ale jak to tak chodívá u tohoto typu filmů, už po první čtvrhodině mi bylo jasné, jak vše skončí. Ale film naplnil má očekávání, já se pobavila a byl to příjemně strávený večer. ()

Guzo 

všetky recenzie používateľa

V poslední době bych řekl, že se po teenagerovských komediích slehla zem. Vždyť kromě, snad každoročně vycházejících, prciček není nic, co by stálo alespoň za jedno zhlédnutí. Až John Tucker. Čtyi holky se rozhodnou, že zlomí srdce největšímu děvkaři na škole, zápletka tedy opravdu nic moc. Co se ovšem týče vtipných scén, těmi je film docela nabitý, nabitý je i spoustou hezkých holek včetně půvabné A. Kebbel, proto záběry na toho ošklivého chlapce snad mužská část populace taky přežije :) ()

matilda33 

všetky recenzie používateľa

Potrebovala som ožehliť hromadu prádla a k tomu sa mi táto teen komédia celkom hodila.... takže žehlenie bolo príjemnejšie a ja som nemala pociť, že som čosi cez hodinu venovala niečomu, čo vlastne za to vôbec nestálo... alebo inak, ak potrebujete vypnúť a pozrieť si, ako riešia problémy so vzťahmi decká v amerike (a nečakáte, žeby ste pritom museli premýšlať alebo že by vás to nejako hlbšie zasiahlo), tak nech sa páči. ()

Galéria (56)

Zaujímavosti (7)

  • Štáb musel získat od studentů skutečné školy, kde se natáčelo, povolení k užívání jejich skříněk. (D3VIL)
  • Ve scéně, kde se Scott seznamuje s Kate, můžeme slyšet píseň „I want you to want me“ od Cheap Trick. Na konci filmu lze tento song slyšet i v novodobé předělávce. (Dlee)
  • Sophia Bush během natáčení stihla natočit i několik epizod se seriálu One Tree Hill. (ČSFD)

Reklama

Reklama