Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeden z nejuznávanějších raperů na světě, Curtis "50 Cent" Jackson, je hlavním hrdinou filmu. Marcus je zhrzený chlápek, se kterým se život nemazlil. Poté, co byla zavražděna jeho matka, se vrhne na dráhu drogového dealera a začne si užívat života. Příběh natočený na motivy skutečného života 50 Cent Jacksona. (oficiálny text distribútora)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (158)

SonG 

všetky recenzie používateľa

Bez žádné upjatosti k hip hopové kultuře, či náklonnosti k rapu, čistě neutrálně říkám, že ten film má šťávu. A jestli je ten příběh opravdu příběhem Curtise Jacksona alias 50 Centa, smekám i před ním. Nebýt nudnějších pasáží ve filmu,dal bych 4 a půl hvězdy.P. S. :nechápu kometáře KryplXxXe a dalších,co mají problém s barvou pleti. Chlapci, to jste na špatné stránce, tady se hodnotí filmy! ()

Radiq 

všetky recenzie používateľa

Nigga gangsta rapper. Slyšíte tohle a je vám jasný, o čem je celej film. Kupodivu to ale není úplná snůška sraček a jak nemám americkej hip-hop rád, tak sem se náramně hodí a líbí se mi. Ani chvilku sem se nenudil, akorát jsem měl mezi těma černejma trochu zmatek. Nigga kultura není tak zřetelná a protlačovaná jak v jinejch filmech (všude jen r'n'b) a to se mi líbí. Myslím, že námět není jen pro lidi, co chcou být v ghettu. ()

Reklama

Illioplius 

všetky recenzie používateľa

„Manifest asociálov a ich cesta na vrchol“ by bol výstižnejší názov pre tento film. Síce trochu krkolomný, ale snáď by zľudoveli aspoň tie prvé dve slová. Žiaľbohu, nejde iba o asociálov, ale o vrahov a zlodejov. Rozoberanie otázky, ako sa takíto ľudia môžu stať idolmi, nepatrí do recenzie na film, no on sám takéto otázky v hlave diváka vytvára. Oceňujem pohľad do odlišnej kultúry, ktorý toto dielo prináša, no aj tak nemožno hovoriť o veľmi zaujímavom snímku. Aspoň pre mňa. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Nevedel som si predstaviť, že film o gangstrovi, z ktorého sa stane uznávaný rapper (ešte k tomu s ksichtom 50 Centa), by ma mohol niečím zaujať. Lenže Sheridan nie je nejaký pouličný gangsta režisér, ktorý by chcel natočiť nejakú cool záležitosť pre afroamerickú mládež, je to režisér, ktorému išlo o to previesť na plátno príbeh chapca, ktorý pod tlakom okolností pochopil, že to takto ďalej nejde a snažil sa so svojím životom niečo urobiť. To, že k tomu voľne poslúžil Curtisov životopis, je vlastne vedľajšie. Žiadna adorácia jeho osobnosti sa nekoná, kvalitný film ale áno. ()

Hakha 

všetky recenzie používateľa

Je vidět, že 50 Cent to neměl v životě lehký, ale jeho herecký výkon se rovná bodu mrazu. Hudba je poslouchatelná a od režiséra, jako je Jim Sheridan jsem čekal mnohé. Bohužel vcelku neslaný film, který místy hodně nudí a připadal mi až moc natahovaný. Nevtáhlo mě to, nikomu jsem nefandil a dění na plátně mě bylo ukradené. Film, který nenadchne ani neurazí a nemám potřebu ani chuť vidět podruhé. Mé hodnocení 2,5 hvězdičky… ()

Galéria (26)

Zaujímavosti (11)

  • Marcusovo vězeňské číslo (91595) se shoduje s opravdovým Curtisovým číslem, jen v první číslici, je jí devítka - 94R6378. (Candice)
  • 50 Cent napozeral všetky filmy Jima Sheridana, aby sa pripravil na svoju rolu. Jeho najobľúbenejší je The Boxer (1997). (Flipper)
  • 50 Centa prehovoril Terrence Howard, aby urobil jeho nahú scénu. (Flipper)

Reklama

Reklama