Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeden z nejuznávanějších raperů na světě, Curtis "50 Cent" Jackson, je hlavním hrdinou filmu. Marcus je zhrzený chlápek, se kterým se život nemazlil. Poté, co byla zavražděna jeho matka, se vrhne na dráhu drogového dealera a začne si užívat života. Příběh natočený na motivy skutečného života 50 Cent Jacksona. (oficiálny text distribútora)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (158)

T-pack 

všetky recenzie používateľa

Tenhle film je až příliš roztěkanej, nemá nosnou myšlenku. Jako parafráze Curtisova života je to koukatelný, a zaručeně je to zřejmě nejlepší věc, kde Fifty hraje prim. Ten přitom není v roli ani výbornej, ani zlej, je ovšem škoda, že ho po herecký stránce zastíní jeho mladší verze. Určitý momenty snímku jsou skvělý, například scéna s rvačkou ve sprše pro mě byla jednou z nejsilnějších částí filmu – jen proto je právě zlý, že je tam trochu mimo, slouží jen jako dost nepřirozenej způsob, jak spřátelit hlavní postavu s Bamou. Že z toho se pak vyklube maniak taky scénáři nedělá těžkou hlavu, jako spousta jinejch scén, který vedou do slepý uličky a jen způsobujou, že je celej snímek dost rozlítanej. 117 minut je na něco podobnýho příliš dlouhá stopáž, a konečný životní vítězství hlavní postavy není pro diváka ani v nejmenším uspokojivý. Mám před sebou doopravdy patetickej snímek, tak proč mi chybí katarze? ()

PEZ 

všetky recenzie používateľa

Kvázi životopis 50 Centa. On sám tvrdí, že asi 75% sa naozaj udialo aj v skutočnosti. Prekvapilo ma, aké zvučné režisérske meno sa podujalo na réžiu toho černošského gangsta filmu. A je vidieť, že sa nejedná o žiadnu komerciu. Dokonca by som povedal, že je až príliš civilne natočený. A kľudne by mohol mať o švrťhodinku kratšiu stopáž. Ale inak fajn - v pohode film "z ulice", 50 Cent je obstojný (ale nič extra), zato Terrence Howard ukazuje prvotriednú robotu a aj Adewale Akinnuoye-Agbaje a Joy Bryant-ová boli vynikajúci. Hudba ok. Vpoho film, ktorý neurazí, ale ani ničím silným neprekvapí. 7/10 ()

Reklama

Brano 

všetky recenzie používateľa

Čakal som niečo v štýle 8. míľa, ale dostal som úplne niečo iné. Film sa venuje jeho gangsterskej minulosti, ktorá ma vôbec nezaujala. Hlavná postava, teda samotný "50 Cent" je mi od začiatku nesympatický a jeho hudba sa mi nepáči. V úvode to ešte vyzeralo nádejne, ale potom to už bolo dosť nezáživné. Tieto "drsné" filmy z čiernych štvrti veľmi nemusím. ()

aLPaC 

všetky recenzie používateľa

Jojo, BLM!!! Slovo negr tu zazní tak 500x, ale běda, jak ho vysloví nějakej běloch. To jsou hned všichni na nohou a ten člověk je prakticky lynčován. Neříkám, že by ho měli běloši říkat, ale když jsou na něj černí tak vysazení, sami mezi sebou by ho taky neměli používat. Jinak 50 Cent je herecky naprostej tragéd, což potvrzuje celou kariéru a naprosto nechápu, že podobný typ filmu natočil Jim Sheridan. Asi jako kdyby Quentin Tarantino natočil Beethovena. ()

wakuum_23 

všetky recenzie používateľa

50 centa jako rapera uznávám, líbí se mi jeho alba,určitě si úspěch zaslouží. Ale taky si myslím že by se stejně jako eminem bez své "autobigrafie" obešel. Ale jinak vcelku průměrně zabité dvě hodky. a ted k tobě SEPPE. Celkem se mi líbí komentáře co píšeš, ale tenhle komnetář jsem nějak nepochopil!!co to to proboha meleš za hovadiny?????WAKE UP MAN! ()

Galéria (26)

Zaujímavosti (11)

  • Spevák Bono zoznámil Jima Sheridana s 50 Centom, lebo Sheridan sa vyjadril, že by s ním túžil spolupracovať. (Flipper)
  • Marcusovo vězeňské číslo (91595) se shoduje s opravdovým Curtisovým číslem, jen v první číslici, je jí devítka - 94R6378. (Candice)
  • 50 Cent napozeral všetky filmy Jima Sheridana, aby sa pripravil na svoju rolu. Jeho najobľúbenejší je The Boxer (1997). (Flipper)

Reklama

Reklama