Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sympaťák John Farley (Seann William Scott) nebol vždy tým sebavedomým autorom niekoľkých knižných bestsellerov, radiacich ako si pomôcť v rôznych ťažkých životných situáciách a prekonať sám seba, ktorým je dnes. Vlastne mu trvalo temer dve desaťročia, kým sa celkom zotavil z traumy, ktorú mu spôsobil jeho hrôzostrašný telocvikár zo základnej školy Jasper Woodcock (Billy Bob Thornton) – ten ho totiž vtedy neskrývane terorizoval a spravil mu zo školy hotové peklo! A tak asi nie je veľkým prekvapením, že keď sa John po rokoch opäť vráti do svojho rodného mesta a zistí, že jeho mama (Susan Sarandon) sa zamilovala práve do šialeného Jaspera a chce si ho dokonca vziať, je na pokraji nervového zrútenia! Skalopevne rozhodnutý mame dokázať, že sa chystá urobiť najväčšiu chybu svojho života, je ochotný urobiť čokoľvek, aby svadbe zabránil – čím viac sa však snaží Jaspera znemožniť, tým horšie z toho vychádza on sám... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (229)

Spooner 

všetky recenzie používateľa

Tak vcelku to byla docela prima komedie, i když z námětu a obsazení se dalo udělat víc. Zvláště z toho obsazení. Sean William Scott je tady celkem snesitelnej, ale Thornton už mě v té samé poloze od Bad Santy docela štve. Jasně, v Santovi to bylo bezva, ale časem se to omrzí a tady už je to chvilkama trapné. No a ani Susan Sarandon se sem moc nehodila. Několik vtipných scének tu ale je, příjemně to uteče a nebejt toho Thorntona a klasickýho morálního poselství na závěr, mohlo to být ještě víc fajn.50% ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Oatesi, tvé sípání slyším až sem. Trestné kolo, ono tě to pustí." Pan Woodcock, s kamenným výrazem v obličeji, vždy rád mučil otylé či jinak hendikepované studenty a já jsem si jist, že kdybych měl učitele s takovým zájmem o mou tělesnou připravenost, tak by mne reprezentační dres jistě neminul. Navíc mám podezření, že zdejší nízké hodnocení spíše než o podprůměrnosti tohoto snímku vypovídá něco o tom, že zdejší osazenstvo nikdy v tělocvičně nepatřilo k mistrům skoku přes vyděšeného koně nadél. Kdo však má rád ve zdravém těle zdravý vzduch, ten by si tuto podařenou komedii neměl nechat ujít. ()

Reklama

genetique 

všetky recenzie používateľa

Myslím, že hneď od začiatku aj Thornton vedel, že týmto filmom veľa nezarobí a tak sa aj celý dobu tváril. Znechutene a kyslo. A tak som sa potom celú dobu tváril aj ja. Keď vedel zahrať úchylného Santa Clausa, určite by zvládol aj zlovestného telocvikára. Ale keď sa nechce, tak sa nechce a pritom mohol mať film celkom slušné ambície. Pár vtipných momentov mal na svedomí hyperaktívny William Scott a jeho asistentka a ani Susan Sarandon nepomohla k úspechu. Zachraňovala to najlepšia scéna s prevráteným nemocničným lehátkom. Inak nič moc. 40%. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

V mnohých smeroch nedotiahnutá vec, ktorá sa hraje na to že je vtipná, ale vo svojej podstate tam okrem otrepaných nachytávok nenájdeme nič natoľko zábavné, aby sme zasmiali. Nesmiem opomenúť fakt, že celý film je až neskutočne predvídateľný a miestami až nevýslovne nudný. Tá nudnosť otupuje tie svetlé momenty, ktoré stoja za to. Aj napriek tomu ale musím vyzdvihnúť hlavných predstaviteľov s ktorých hlavne Thornton si svoju postavu neskutočne užíva. Jeho cynické hlášky prednášané absolútne pomaly sú trefne a aspoň on drží tento film ako tak v mierach únosnosti. Snaha tvorcov načrtnúť nejakú hĺbku je smiešna a hlavne vôbec nevyšla. Miestami mi to prišlo ako zlepenec rôznych scén, ktoré mali byť dlhšie, rozpracovanejšie, ale akosi na to chýbal čas, vôla a peniaze. Film, ktorý strašne rýchlo upadne do zabudnutia, a ktorý je na jednohubku až príliš nemastný neslaný. ()

RomanHyde 

všetky recenzie používateľa

V téhle komedii se střídají dobré momenty s hluchými místy, kterých je však více. Obsazení je výborné. Billy Bob Thornton mi více sedí v dramatických rolích (Muž, který nebyl, Pleš příšer), ovšem i komedii utáhne obstojně. Děj je velmi jednoduchý, zápletka taktéž a happy end nezbytný. Vše je to vlastně slepenec scének, kde dostává velký prostor sexistický humor a trapasy. Na tohle bych do kina určitě nešel, ale před spaním příjemná oddechovka.. ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (4)

  • Billy Bob Thornton si počas filmovania scény wrestlingu so Seannom Williamom Scottom zlomil nohu. (ladko)
  • Producent David Dobkin režíroval některé scény, které se musely natáčet znovu, což trvalo 3 týdny. (HappySmile)
  • Skupina "The Ramona Dynasty" z Riverside v Kalifornii si ve filmu zahrála místní školní kapelu. (HappySmile)

Reklama

Reklama