Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 2

  • Slovensko Prci, prci, prcičky 2: Pikantné pokušenie (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Nemotorný Jim Levenstein (Jason Biggs), sympatický Kevin Myers (Thomas Ian Nicholas), športovec Chris „Oz“ Ostreicher (Chris Klein), intelektuál Paul Finch (Eddie Kaye Thomas) a frajer Steve Stifler (Seann William Scott) majú za sebou rok „pôstu“ na univerzite - a pred sebou letné prázdniny! Prenajatý dom na pláži dáva každému z nich nádej na skvelý sex. Ich túžba po aspoň jednej búrlivej sexuálnej noci je taká veľká, že prijmú aj brigádu, len aby si zarobili nejaký ten dolár na prilepšenie, a tým si zvýšili svoje šance. Lenže správny sex praktizujú minimálne dvaja a v tom je i tentoraz problém. O dievčatá, ktoré by mali pochopenie pre ich hobby je totiž núdza a chlapci to s nimi majú skrátka ťažké... Jedinou nádejou je dlho a starostlivo pripravovaná párty, ktorá sa však i tentoraz vymkne ich kontrole - a nikto na ňu nepríde! (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (489)

Kejdlo 

všetky recenzie používateľa

O poznání horší než jednička. Tam kde byla síla vyprávění a lehkého střídání vztahových kapitolek, tady se těch scének "hodné zapamatování" příliš neudálo. Sranda je to ale pořád slušná. Jen jsme se prostě nikam vyrázněji neposunuli, ač nám Jimova parta tvrdila něco jiného. Tři a půl. Uvidíme s čím příjde trojka. 7/10 ()

Macejko 

všetky recenzie používateľa

Prcičkovská partia mi prirástla k srdcu. Keď som si po dlhšej dobe od videnia jednotky pozrel dvojku, mal som nádherný povznesený pocit, akoby som sa stretol so starými priateľmi. Presne také sú druhé (a samozrejme aj prvé) Prcičky: sú ako stretnutie s kamarátmi. Príjemné, sympatické a na došťanie vtipné. Dúfam, že v trojke sa dostaví rovnaký pocit. ()

Reklama

castor 

všetky recenzie používateľa

Využívá to podobné situace, sází na totožné vtipy, ale rozdíl je kromě jiného ve výrazně horší režii, která nedokáže přijít s něčím „jiným“, protože hoši už jednou o panictví přišli. Chlapci nám lehce zestárli, mají za sebou rok univerzity, léto si chtějí pořádně užít, k čemuž poslouží dům na pláži. Leccos je jinak, ale tak nějak pořád stejně.. každý se někam (ne)posunul, příjezd Nadii z Czechoslovakia se blíží, jenže náš znásilňovač koláčů se v dané stránce moc nezlepšil. Jednička byla (když si uvědomíme, k jaké cílové skupině směřovala) vtipná, svěží i roztomilá, dvojka je těžkopádná, mdlá, vtipná jen ojediněle. A dost doslovná. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Podarená komédia, ktorá z časti nadväzuje na predchádzajúci film. Nájde sa tu rad bláznivo srandovných situácií a výborných hlášok, na ktorých je celý film postavený. Jednotlivé postavy sú opäť vynikajúce. Dej nie je nijako zložitý, ale človek nemusí pri sledovanie premýšľať, poriadne sa zasmeje a parádne sa pobaví. A nakoniec by som chcel vyzdvihnúť výborný soundtrack. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Ja som si ani nevšimol, že to bol druhý diel. Ten istý recept, tí istí herci a úplne odlišná cieľová skupina, akou som bol ja. A to ani nesúviselo s mojim vekom. Toto by som nezvládal ani na gymnáziu. Hlavne keď by som to porovnával s tým, ako vyzeral život na našich chodbách školy a na našich parties. Nikto mi nikdy žiaden moč na hlavu nevylial. Našťastie. ()

Galéria (117)

Zaujímavosti (25)

  • Bill Paxton byl zvažován do role Stiflerova (Seann William Scott) otce, kterého si nakonec zahrál Chris Penn. Jeho scéna ale byla nakonec po negativních reakcích diváků na testovacích projekcích vystřižena. (Stocki)

Reklama

Reklama