Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď jedného dňa ktosi napadne veliteľstvo americkej spravodajskej tajnej služby a identita väčšiny zamestnancov je prezradená, jej šéfovi (Alan Arkin) neostáva nič iné, než do akcie poslať horlivého analytika Maxwella Smarta (Steve Carell) alias Agenta 86, ktorý už dlho sníva o tom, že so superhviezdnym Agentom 23 (Dwayne Johnson) vytvorí neporaziteľnú dvojku. Namiesto toho ho ale pridelia k jedinému voľnému agentovi, ktorého identita ostala doposiaľ skrytá - k milej, no nevyspytateľnej Agentke 99 (Anne Hathaway)! Čím hlbšie sa Smart a 99 noria do temných vôd zločineckého syndikátu KAOS, tým je im jasnejšie, že jeho veliteľ Siegfried (Terence Stamp) s pobočníkom Shtarkerom (Ken Davitian) chcú na šírení atmosféry strachu zarobiť milióny. Napriek tomu, že Smart má len minimálnu prax v odbore a času menej, než by v danú chvíľu potreboval, poháňaný nadšením a vybavený niekoľkými dômyselnými vynálezmi, sa vydáva zachrániť svet pred KAOSom... (TV Markíza)

(viac)

Videá (5)

Trailer 2

Recenzie (513)

Jordan 

všetky recenzie používateľa

o dosť lepšie ako Johnny English (na ktorého je v úvode priamy odkaz, ktorý si však všimnú len tí, ktorí oba filmy videli: pesnička od ABBY, ktorú si Max pustí pri ceste do práce je citovaním Englisha, ktorý si pri ABBE spieva v kúpeľni), no stále nie tak dobré ako napríklad Ružový panter alebo Austin Powers. postavené hlavne na výbornom Carellovi, na ktorom stojí väčšina fórov, občas vtipné aj pri dianí v CONTROLe (nervózny field agenti, ktorí musia trčať v kancli). hathaway v tomto filme zo seba vydala asi maximum svojho "sexepílu", lebo ina je podľa mňa dosť "múčna", záporáci boli slabí, no nie až tak poľutovaniahodne trápni ako v Austinovi Powersovi, no rozhodne boratovský sidekick a easter islands Dalip zachraňovali to, čo terence stamp (s jediným fórom za celý film: rhinoceros) nemohol sám utiahnuť. najprv som sa čudoval, že idú robiť dvojku, no ked ju idú robiť z englisha... už len aby konečne nabrala reálnejšie podoby aj štvorka austina. a na záver - cameo "bill murray v strome" síce mierne surealistické (možno trochu nepatrične k zbytku filmu - a možno na škodu iba ojedinelé), no potešilo asi najviac. ()

teutates 

všetky recenzie používateľa

"Holy Shit!" to bol nárez...Agent Smart ma vážne dostal,už dlho som sa tak schuti nezasmial :) Peter Segal potvrdzuje svoje kvality a nenecháva ani jedno oko suché.Skvelé herecké obsadenie plné charakteru a vnutorného šarmu hlavných predstaviteľov ma dokonale usadilo a neustale napádalo k mimike :) Konštelácia hviezd bola k tomuto snímku naklonená... :))) 8/10 ()

Reklama

Marze 

všetky recenzie používateľa

Pravý šprt - angličtina pro ně má dvě krásná nepřeložitelná slova „nerd" a „geek" - si věří a nestydí se. Jeho mozek je kombinací výkonného počítače a umanutého dítěte. A právě tento kontrast slouží jako hlavní zdroj komiky u agenta Smarta.Popravdě, sama zápletka a její zauzlování i rozuzlování tu jsou tak podružné, že si po pár dnech člověk ani nevzpomene, o co šlo. V hlavě zůstává jen kreace hlavního představitele, úžasně suchého komika Steva Carrella, který téměř nehne brvou. ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Časy kvalitných paródií s Lesliem Nielsenom sú už dávno preč a paródie na agentov prevzali Angličania. Preto som nedával veľké šance, že by sa niečo podobné mohlo za mlákou podariť. Ale klobúčik dole! Aj keď sa nejedná o čistokrvnú paródiu nejakých filmov, je to paródia na špeciálneho agenta. Scenár je klasický, omieľa niekoľko základných motívov tohto žánru, ale rozhodne nenudí, občas prekvapí a je pomerne kvalitne ukočírovaný. Herci sú skvostní, role im sadli a užívali si ich. Cameá bravúrne, akcia slušná, no jednoducho bolo sa na čo pozerať. 80%. ()

heyda 

všetky recenzie používateľa

První polovina filmu naprosto geniální, už jsem plánoval jak zde napálím 5 hvězd a nebudu šetřit chválou. Jenže druhá půlka už začala být v akční rovině předimenzovaná, v ději docela hloupá a hlavně zbytečně natahovaná. Ale i tak se s hodnocením udržím na 4 hvězdách, a to i díky Aničce, která je sice šíleně zmalovaná, má na obličeji asi tunu make-upu, ale je sexy. 75% ()

Galéria (51)

Zaujímavosti (17)

  • Herečka Anne Hathaway si během natáčení filmu obnažila holení kost tržnou ránou. Rekonvalescence zahrnula i podstoupení plastické operace. (Mr.Bulva)

Súvisiace novinky

Zac Efron fasuje plovák

Zac Efron fasuje plovák

12.08.2015

Téměř neuvěřitelné se stává skutkem. Nejen že dostaneme celovečerní Pobřežní hlídku, ale vážně si v ní zahrají dva populární fešáci, kteří si úspěšně budují komediální kariéry. Jeden konec pláže bude… (viac)

Zuřící býk vs. Rocky Balboa?

Zuřící býk vs. Rocky Balboa?

02.06.2012

I tak by se dal popsat projekt studia Warner Bros. a režiséra Petera Segala, který se naposledy předvedl s ucházející špiónskou komedií Dostaňte agenta Smarta. Komedie Grudge Match bude o dvou… (viac)

Nahradí Jackmana Neil Patrick Harris?

Nahradí Jackmana Neil Patrick Harris?

01.11.2009

Nelekejte se, není řeč o roli Wolverinea. Hugh Jackman však s díky odmítl nabídku Billa Mechanica a Adama Shankmana, producentů nejbližší oscarové show (na jaře bude Hugh natáčet sci-fi The Real… (viac)

Napoleonské války podle Carella

Napoleonské války podle Carella

19.10.2008

A podle Arthura Conana Doylea. Ten nepsal jen detektivky s Sherlockem Holmesem, ale i sci-fi (třeba slavný Ztracený svět) a historické romány. Příběhy o brigadýrovi Gerardovi míchají válečné… (viac)

Reklama

Reklama