Reklama

Reklama

Zem krvavého slnka

  • Česko Země krvavého slunce (viac)
všetky plagáty
Trailer

Obsahy(1)

Keď zavraždia guvernéra Tokia, poveria bývalého agenta CIA Travisa Huntera (Steven Seagal) úlohou nájsť a chytiť teroristov zodpovedných za tento bezočivý zločin. Zabitie guvernéra je však iba začiatok rozsiahlej a násilnej korupcie! Hunter vďaka svojim skvelým zdrojom zistí, že vodca japonskej mafie Yakuza sa chce spojiť s čínskou mafiou, a tak vytvoriť dokonale prepracovaný systém šírenia drog. Čas neúprosne beží a Yakuza je za každú cenu odhodlaná dokončiť to, čo začala. Podarí sa odvážnemu Hunterovi prekaziť celú operáciu a zároveň vyviaznuť živý? Nuž... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (116)

Kaka 

všetky recenzie používateľa

Stevenův comeback se opět nevyvedl. Sice je to možná o fous lepší, než několik pokusů minulých, ale stále to silně zavání "fušeřinou". Akce je neslaná nemastná, střih zbrklý a ta umělá krev je až moc vidět. Tvůrci to chtěli evidentně okořenit krvavými kousky alá Tarantino, ale výsledek je dost rozapčitý. ()

Acrobat odpad!

všetky recenzie používateľa

Plytvat slovami? Stacil by osobny pohovor so mnou, ked niekto zacne hovorit o Seagalovi a z mojho nie prilis dobre vyzerajuceho, ale smiesneho ksichtu by mohol karikaturista robit 365 dni nejake tie shooty. Seagalove filmy - tu uz je frazeologicke ustalene slovne spojenie radene do pejorativneho az vulgarneho slovnika. Je to nadavka, podobne ako Dudikoff, ci Norris. Tu je potrebne si uvedomit nie ze je problem najst nieco kladne, co by stalo za to pozriet si jeho filmy. Hlavnym problemom ostava priestor a starost odkial zacat pisat dovody, preco si to nepozriet a spisat peticiu pre UnHolly wood, aby znicil vsetky kopie a originaly filmov v ktorych hral a nahradil divakovi nemajetkovu ujmu, ktoru utrpel alebo mohol utrpiet sledovanim tychto zlatanin. Reziser jeho filmov neexistuje. V podstate vidiet to vo filme, kde kazdy pobehuje, hovori si co chce, kedy chce, kona nezmyselne, prosto je to vsetko holubnik. Scenar som po urputnom hladani pod kvantovym mikroskopom pozicanym z CERNu nenasiel. Herecke prejavy, dialogy, lokalizacia kvazideja, to sa vsetko mina ucinkom. Ze ide o akciu?? Dovolim sa zasmiat. Aka moze byt akcia proti Števovi? Neutrzi jediny uder, aj ked utrzi to sa nerata, lebo bez problemov funguje aj postreleleny, ci akokolvek zraneny. Ma vyhodu lebo nepotebuje zasobniky s dodatocnym strelivom. On ma specialne zbrane, ktore sa nabijaju same. Nekonecny pocet guliek. Števo otvori kapotu auta a z neho trcia 2 neizolovane kovove drotiky, ktore spoji a auto hned ide. No prenasledujte ho. Nemate sancu. Ujde Vam na akejkolvek rachotine, darmo mate 100krat lepsie auta. Vzdajte to. Števo je dobry bitkar. Je cestny. Ochranuje slabych. Polame Vam rucicky, no, nie on, ale kaskader, po 5 minutach boja len na okamih prestrihnu Števov tucny ksichtik, aby Vam film pripomenul, ze bojuje Števo. Najviac si ale zoberiete z moralnych posolstiev na vytuzenom konci. Ono spisuju sa urcite pamati, memoare, do takych malych knizociek to potom pojde, a Vy to mozete niekomu darovat. Posolstva su krasne, vystizne, vsetko riesiace. Stojace na zamyslenie. Ja len sa zamyslam, kde sa stala chyba, ze sme pripustili aby vo filmovom priemysle, pobehoval takyto pajac. ()

Reklama

BUD-SFIS 

všetky recenzie používateľa

Co novy film to novy propadak. Steve by udelal nejlip, kdyby uz zadne filmy netocil a jen si odpocival. Muzeme jen s povzdychem vzpominat na ty doby pred "upadkem". Tento film (jeslti to muzem tak nazyvat) mne nadch jen tim, ze mu zase umreli ze znamich a milych lidi kolem Steveho skoro vsichni, ktere mel rad a miloval. S bojovym pokrikem na rtech: "Tys mi zabil bratra" vyrazi vsechno spatne povrazdit. Pred tim by se dalo rict, ze jen bloumal ulicemi a blbe kecal a stejne vetsina rozhovoru byla od veci a nesmyslna. Bojove sceny nudne a se sefem Jazyku to vypadalo, ze se mlati jak male deti o hracku na piskovisti. Co zase musim pochvalit je atmosfera filmu a prostredi. ()

YURAyura odpad!

všetky recenzie používateľa

Dalsi Stepanuv film, co stoji za ho***! Stepan se tam mihne sice jenom asi ve dvou bitkach, ale i tak je to spatne jako vysledy voleb. Je to zmatene a bez napadu, Stepan je opuchly jak na protialkoholni kure, protivnici by se dali utlouct placackou na mouchy, snad jenom partakovu smrt jsem na zacaktu necekal... ()

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

Ono hrozně dlouho trvá, než se začne něco dít. Zase ale to trochu zachraňuje to japonské prostředí, Japonky a tak. Když ale pak konečně začnou tít do živého, tak to jede. Škoda jen, že trvá tak dlouho, než se k tomu dostane. Ten pokus o vážnější drama se silnou místní (tedy pro nás exotickou) aurou, prostě padl trochu mimo mísu. Ale napodruhé se mi to líbilo více než napoprvé, což je u Seagalovky posledních dvou dekád skoro zázrak. Takže hodnocení zvedám nahoru. 2.5* ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (8)

  • V první bojové scéně s mladými mafiány na ulici jde vidět, že složitější chvaty a pohyby dělá místo Seagala jeho dublér. (rublik05)
  • Počas súboja v Kurodovom dome, kedy na tetovača zaútočí jeden z ochrankárov, má ochrankár na bielej košeli stopy od krvi už pred napadnutím. (johnsnow)
  • Ve filmu jdou mnohokrát v pozadí z rádia slyšet písničky z alba „Songs from the Crystal Cave“, které v roce 2004 vydal právě Steven Seagal. (rublik05)

Reklama

Reklama