Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každý rád spomína na to, aké „to“ bolo prvýkrát. Existujú však výnimky, ktorým zoznámenie so sexom tragicky nevyšlo... Medzi ne nepochybne patrí aj sympatický štyridsiatnik Andy Stitzer (Steve Carell), ktorý pracuje v sklade, vášnivo rád zbiera komixové postavičky - a čo sa týka sexu, je úplne neskúsený! Keď sa pravdu o jeho „nevinnosti“ dozvedia jeho kolegovia, pochopiteľne sa stane ideálnym terčom ich posmechu. Vzápätí sa mu však rozhodnú pomôcť a pripravia preňho špeciálny „školiaci kurz“, ktorého cieľom je jediné: strata Andyho panictva! O niektorých veciach je však zjavne ľahšie hovoriť, než ich zrealizovať... Tak alebo onak, Andy má ešte nádej na pozitívnu zmenu: jeho prehlbujúce sa priateľstvo so sympatickou Trish (Catherine Keener) by totiž časom mohlo prerásť do niečoho hlbšieho. Lenže... Skúste svojmu dievčaťu priznať, že ste v tomto veku ešte panic! Veď niektorých sa to ťažko hovorí už po prekročení dvadsiatky... A čo potom v štyridsiatke!? (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (488)

Ivoshek 

všetky recenzie používateľa

Hmmm, and she told "uhmmm, me soooo horny" "and her titts were like buckets of sand"... Steve Carell jako přestárlý panic, kterého kolegové považují za tichého masového vraha, je naprosto úžasný. Po první půlce film trochu ztrácí tempo a drsný humor, ale i tak je to hodně zábavný počin. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

"Vieš, sex nie je len špikovanie buchty a lízanie pekáča. To je aj láska." Skvelá bláznivá komédia, ktorá celosvetovo preslávila Stevea Carella. Ak vezmeme do úvahy štipľavý názov a kontroverzný scenár, je výsledok krotký, milý a dokonca hrejivo ľudský. Na scény, ako je tá s voskom, nezabudnete, ale ono je to v jadre naozaj v prvom rade krehký film o smutných ľuďoch. Ale mohol/mal byť troška kratší. Mňa to chytilo/oslovilo. ()

Reklama

Lucasion 

všetky recenzie používateľa

No tohle byl taky můj skoro 40 let vroubek, který jsem si chtěl doplnit. Upřímně? Tehdy v době Ace Ventury (1994) a Já, mé druhé já a Irena (2000) jsem prakticky zažíval zlaté období komedií a filmů. Myslím, že by se vůbec nic nezměnilo, kdybych film viděl tehdy. Nedokázal mě nadchnout ani teď. Je to zajímavě obsazené a vsadím se, že mnoho těch herců poznáte z jiných rolí. Ale jako romantické komedie bych vybral mnohem kvalitnější favority. Za mě silný průměr. (50 %) ()

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack Lyle Workman: 1. A Life of Illusion - Joe Walsh ,2. Ain't No Mountain High Enough - Michael McDonald ,3. Virgin Man - Smokey Robinson ,4. Heat of the Moment - Asia ,5. Just Got Lucky - JoBoxers ,6. I Got Ants in My Pants (And I Want to Dance) - James Brown ,7. I'm Every Woman - Chaka Khan ,8. Hello - Lionel Richie ,9. Sharing the Night Together - Dr. Hook ,10. I Ran (So Far Away) - A Flock of Seagulls ,11. Jesu Joy - Apollo 100 ,12. Score (Shot Montage) - Lyle Workman ,13. Believe It or Not - Joey Scarbury ,14. Never Surrender - Corey Hart ,15. Search Is Over - Survivor ,16. Aquarius/Let the Sun Shine In ,17. The First Time - Steve Carell , ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Olala tohle byla teda jizda. Sice ne uplne masakralni, precejen dve hodiny je na tenhle typ filmu moc, takze tu jsou sem tam hluchy mista, ale i tak sem se perfektne bavil. Pribeh filmu je sice stupidni, ale zpracovanej je solidne, i kdyz podobnejch veci, kdy se parta snazi pomoct kamosovi, sem uz taky par videl. Nicmene tvurci se s tim nesrali, narvali tam jedno sprosty slovo za druhym a v hlavni roli Carell se vetsinu casu tvari desne tragicky a toporne a je hodne vtipnej. A obcas se urodi naka opravdu masakralni scena. Taky musim pochvalit Setha Rogena a hlavne Jonaha Hilla, i kdyz ma uplne malickou roli. Kdyby mel film o nakejch 20 minut min, tak by to na tech 5* asi bylo, takle jen slusny 4*. Po druhym skouknuti uz to je na 5*. ()

Galéria (44)

Zaujímavosti (27)

  • Poradkyni na klinice, kam zavede Andy Marlu, hraje žena Steve Carella, Nancy Carell. (don corleone)
  • Scéna, v které Andymu (Steve Carell) odstraňují v salónu ochlupení z hrudníku, byla natočena pěti kamerami a musela se povést na jediný pokus. Steve totiž nechtěl použít speciální efekty a nechal si kvůli realičnosti scény opravdu odstraňovat chlupy voskem. (formelin)

Súvisiace novinky

Judd Apatow se vrací k režii

Judd Apatow se vrací k režii

01.02.2019

Po delší odmlce se slavný americký producent a režisér kultovních komedií Zbouchnutá nebo 40 let panic Judd Apatow vrací k režii. Přichystal si novou komedii pro komika a člena SNL Peta Davidsona,… (viac)

Ďalší všemohúci smrteľník

Ďalší všemohúci smrteľník

27.08.2005

Keď sa reportér Bruce v podaní Jima Carreyho na krátky čas vžil do kože Boha, štúdiu Universal Pictures to celosvetovo vynieslo 485 miliónov dolárov. Že je na ceste pokračovanie neprekvapí nikoho, no… (viac)

Reklama

Reklama