Reklama

Reklama

X-Men: Posledný vzdor

  • Česko X-Men: Poslední vzdor (viac)
Trailer

Vývoj svetových dejín môže ovplyvniť "liek", ktorý dokáže premeniť mutantov na obyčajných ľudí. Mutanti majú po prvý raz možnosť zvoliť si svoju budúcnosť - buď si zachovajú svoju výnimočnosť, ktorá je však príčinou ich izolácie a odcudzenia od ostatných, alebo sa svojich schopností vzdajú a stanú sa normálnymi ľuďmi. Protichodné názory vodcov, mutantov Charlesa Xaviera, hlásajúceho toleranciu, a Magneta, podľa ktorého prežijú len tí najsilnejší – sú podrobené poslednej skúške – a rozpútajú totálnu vojnu, ktorá má všetky doterajšie bitky definitívne ukončiť. (TV JOJ)

(viac)

Galéria (179)

Súvisiace novinky

Další Kingsmani a reboot Kick-Ass jsou na cestě

Další Kingsmani a reboot Kick-Ass jsou na cestě

17.10.2023

Režisér Matthew Vaughn (Hvězdný prach, X-Men: První třída) se čerstvě zúčastnil newyorského Comic-Conu, kde mimo jiné propagoval svůj nadcházející špiónský film pro Apple Argylle s Henrym Cavillem a… (viac)

Ben Foster jako Jan Žižka

Ben Foster jako Jan Žižka

24.08.2018

Necelý měsíc před začátkem natáčení odtajnil producent a režisér Petr Jákl jméno herce, který ztvární hlavní roli v připravovaném historickém velkofilmu Jan Žižka. Je jím americký herec Ben Foster,… (viac)

Z Jamese Franca bude nový X-Men

Z Jamese Franca bude nový X-Men

24.11.2017

Mutantí série to v posledních letech zkouší se spin-offy a rozhodně v nich hodlá pokračovat. Po úspěchu Logana a Deadpoola totiž dostane vlastní film nejen Gambit, ale i Multiple Man, jehož by si měl… (viac)

X-Meni vs. Jessica Chastain

X-Meni vs. Jessica Chastain

15.06.2017

Simonu Kinbergovi, dlouholetému producentovi a scenáristovi x-menovské série, se splnil velký sen. Po mnoha letech se totiž probil do režisérské sesle a dohlédne na X-Men: Dark Phoenix, přímé… (viac)

Reklama

Reklama