Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V živote Sarah (Jennifer Aniston) vládne poriadny chaos. Svojmu priateľovi sľúbila, že si ho vezme, ale teraz v nej toto závažné rozhodnutie vzbudzuje strach. Taktiež jej kariéra v denníku The New York Times je veľmi neistá. A aby toho nebolo málo, jej sestra Annie sa má onedlho vydávať a Sarah musí preto vycestovať do Kalifornie na jej svadbu, čo však znamená, že bude nejaký čas tráviť s rodinou. Jediná vec, vďaka ktorej sa dá toto rodinné stretnutie prežiť, je prítomnosť jej čipernej babičky Katharine, ktorá sa v nestráženej chvíli preriekne, že matka Sarah pred tridsiatimi rokmi, tesne pred svadbou podľahla šarmu tajomného mladého muža a podľa tejto zaručenej správy bol vtedy natočený úspešný film. Sarah verí, že tento dávny príbeh môže byť kľúčom k jej pravej identite, a preto so svojím priateľom odletí do New Yorku, aby tam vyhľadala maminho niekdajšieho spolužiaka, Beau Burroughsa (Kevin Costner), ktorý je v súčasnosti slávnym internetovým multimilionárom. Tento muž s pravdepodobnosťou rovnajúcou sa istote nie je jej pravým otcom, ale niekým, do koho by sa bez problémov zamilovala aj ona. Toto podivné stretnutie ju dovedie späť k tomu, čo síce najlepšie pozná, ale čomu zároveň úplne nerozumie – k svojej rodine. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (217)

ajuska 

všetky recenzie používateľa

Není to komedie, u které byste se popadali za břicho, ale jedná o sympatickou oddychovou záležitost. Nakonec tam nebylo ani tolik klišé, kolik bych předpokládala a co se týče předvídatelnosti- samozřejmě je to víceméně všechno předem jasně nalinkované, ale není natolik do očí bijící, že by vám to sebralo veškerou chuť film dokoukat. Celkově lehce nadprůměrný počin. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Klebetí sa, klebetí, ale nič také zaujímavé som sa nedozvedel. Pomerne trápna záležitosť svojou hlavnou pointou postavená na filme Absolvent (1967). No to vysvetlenie okolo toho a celý ten príbeh no... ešte teraz ma z toho bolí hlava. Veľká nuda. Na druhú stranu bavili aspoň herci. Podpriemer. 40/100 ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"To, že není neplodný, ještě neznamená, že ses vyspala se svým otcem." Sarah se mi líbila, zejména v bílým tričku a roztrhaných džínách, ale domů bych si ji nepořídil. Mám totiž raději vyrovnanější ženy. To permanentní šťoural Beau Burroughs byl jiná liga. Chlápek, kterej dokáže uspokojit tři generace žen, by jistě byl slušným mentorem. Toho bych si domu pořídil. A taky bych občas pozval na návštěvu Katharine, krycí jméno Babička, protože její alkoholová moudra stála za to. Mě vlastně celý to běhání po stopách mýho oblíbeného Absolventa hodně bavilo a nenechal jsem si to zkazit nudnou romantikou ani trapným pokusem o sex na záchodě letadla. ()

Beky 

všetky recenzie používateľa

..poměrně originální zápletku hatí nudný scénář!!!..podle mě by z toho byla výborná komedie/romantická, ale když se do toho zamontovaly zbytečně vážné scény......a děkuju za příjemné herecké obsazení, chybět v jediné větší roli známá tvář, hodnocení by šlo hodně rychle dolu!!!!...čistých 60%!!!..P.S. Costner je pořád dobrý herec!!! ()

Tommassi3 

všetky recenzie používateľa

"Víš, o mé rodině taky natočili film !! Jmenovalo se to Titanic.." ;) Rob bless you, please, Mrs. Aniston !! Hey, hey, hey !! ;) Aneb kterak Muži nestárnou, respektive zrají, jak dokazuje třeba i právě Kevin Costner.. Fantastický nápad zas jednou padnul za oběť poněkud slabému bijáku.. ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (5)

  • Původně se ve filmu měli objevit Dustin Hoffman a Anne Bancroft jako Beau Burroughs a Katherine Richelieu. Bohužel však Bancroft umřela a Hoffman se upsal jiným projektům. (don corleone)

Súvisiace novinky

Tentokrát bez koně Kevine!

Tentokrát bez koně Kevine!

12.02.2005

Kevin Costner přesedlá ze hřbetu westernu na hřbet komediální. Konkrétně půjde o film RUMOR HAS IT zkušeného režiséra Roba Reinera (Misery). Kevin spolu s další hollywoodskou star Jennifer Aniston… (viac)

Reklama

Reklama