Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V živote Sarah (Jennifer Aniston) vládne poriadny chaos. Svojmu priateľovi sľúbila, že si ho vezme, ale teraz v nej toto závažné rozhodnutie vzbudzuje strach. Taktiež jej kariéra v denníku The New York Times je veľmi neistá. A aby toho nebolo málo, jej sestra Annie sa má onedlho vydávať a Sarah musí preto vycestovať do Kalifornie na jej svadbu, čo však znamená, že bude nejaký čas tráviť s rodinou. Jediná vec, vďaka ktorej sa dá toto rodinné stretnutie prežiť, je prítomnosť jej čipernej babičky Katharine, ktorá sa v nestráženej chvíli preriekne, že matka Sarah pred tridsiatimi rokmi, tesne pred svadbou podľahla šarmu tajomného mladého muža a podľa tejto zaručenej správy bol vtedy natočený úspešný film. Sarah verí, že tento dávny príbeh môže byť kľúčom k jej pravej identite, a preto so svojím priateľom odletí do New Yorku, aby tam vyhľadala maminho niekdajšieho spolužiaka, Beau Burroughsa (Kevin Costner), ktorý je v súčasnosti slávnym internetovým multimilionárom. Tento muž s pravdepodobnosťou rovnajúcou sa istote nie je jej pravým otcom, ale niekým, do koho by sa bez problémov zamilovala aj ona. Toto podivné stretnutie ju dovedie späť k tomu, čo síce najlepšie pozná, ale čomu zároveň úplne nerozumie – k svojej rodine. (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

velkavoda

velkavoda (hodnotenie, recenzie)

No nevím... Už v roce 1942 u nás natočili film Muži nestárnou s Janem Pivcem. Prvoplánová romantika, naprosto stejné téma. Že by někdo opisoval? :-)

Dejna

Dejna (hodnotenie, recenzie)

Nebylo to špatný.. ale víc jak tři * bych asi nedala, nicméně pobavilo a potěšilo :-) PS: Pro Costnera mám prostě slabost.. :-)

Lion438

Lion438 (hodnotenie, recenzie)

Dobrý bylo, jak Jennifer mluvila s tou svou sestrou. Bavíš se s ním u televize? Jo, u Přátel. Jo ty sou vtipný! Mazec.

Navajo

Navajo (hodnotenie, recenzie)

Jennifer je krásná a tento film se jí povedl dobře zahrát.Spokojenost.

kluzo

kluzo (hodnotenie, recenzie)

Vaše hodnocení nechápu. Přijdou mi tady (téměř) všichni posazeni do nějakých póz alá "odborník" kritik. Všichni se dívají na film v souvislostech atd. Ale co hlavní záměr filmu!!!??? POBAVIT. Tento film mě opravdu skvěle pobavil a hlavně ta vámi nejvíce zatracovaná Shirley. Ale já nejsem ani odborník, ani kritik. Jsem jen běžný divák.

 (hodnotenie, recenzie)

Koukám jsem na tento film a připadne mi, že herci odvedli dobrou práci, co se týče příběhu je na lepší urovni a mé hodnocení je tak 73%

Sully

Sully (hodnotenie, recenzie)

Jennifer je skvela, Shirley MacLaine na malom priestore vytvara velku show a Mark Ruffalo je uplne bezchybny a prirodzeny. Nech si vravi, kto chce, čo chce...Ja davam plny pocet!

Súvisiace novinky

Tentokrát bez koně Kevine!

Tentokrát bez koně Kevine!

12.02.2005

Kevin Costner přesedlá ze hřbetu westernu na hřbet komediální. Konkrétně půjde o film RUMOR HAS IT zkušeného režiséra Roba Reinera (Misery). Kevin spolu s další hollywoodskou star Jennifer Aniston… (viac)

Reklama

Reklama