Reklama

Reklama

Cleveland show

(seriál)
  • USA The Cleveland Show
Ukážka z filmu
USA, (2009–2013), 32 h 13 min (Minutáž: 21–22 min)

Hudba:

Walter Murphy

Hrajú:

Seth MacFarlane, Sanaa Lathan, Alec Sulkin, Marina Sirtis, Jason Sudeikis, Will Forte, Rutina Wesley, David Lynch, Lucas Grabeel, Josh Gad, Beth Littleford (viac)
(ďalšie profesie)

Série(4) / Epizódy(88)

Ve spin-offu oblíbeného amerického seriálu Griffinovi se setkáme se sousedem Petera Griffina, Clevelandem Brownem. Poté, co ho jeho žena Loretta podvedla s Quagmirem a utekla od něj, dává druhou šanci své středoškolské lásce Donně, kterou opustil manžel. Brown se za ní přestěhuje do svého rodného města ve Virginii, i se svým synem Clevelandem Juniorem. V jejich novém bydlišti je čekají Donniny děti - šestnáctiletá Roberta a ženami posedlý pětiletý Rallo - a také noví sousedé - ukřičený buran Lester či manželský pár medvědů Tim a Arianna (kteří jsou dost citliví na to, když někdo upozorňuje, že jsou medvědi). (TV Prima)

(viac)

Videá (1)

Ukážka z filmu

Recenzie (126)

Ajinka126 

všetky recenzie používateľa

Tak začala jsem na 4, ale musím po shlédnutím nových dílů jednu strhnout. No a jak to zhodnotit. Seriál mě nejdřív chytil, protože je zde Clevland, hrdina známý z The Family Guy, ale tohle se Family Guy ani na míli nepřiblíží. Ze začátku mě trochu bavilo malé černé dítko a jeho dospělé názory, jenže to už dokázal Stewe a dokonale. Takže se to časem okouká, potom dobrý medvěd, který sice postrádá reálný základ, ale budiž. No a když se do toho seriálu zakoukáte, hned vám dojde, že je to točené pro černé. Není to myšleno sice nijak rasisticky, ale ty jejich vtipy o násilí a loupežích mi někdy vtipné skutečně nepřijdou. Spíš dost trapné a hrubé. Family guy je taky dost drsný, ale vtipy pasují a jsou k smíchu. Ale tohle mě vůbec nepřesvědčilo, už to ani nesleduji. ()

Nekrofil 

všetky recenzie používateľa

Ja skrátka neviem, ako to ten Seth McFarlane robí, ale ja od neho žeriem úplne všetko. U Cleveland Show som bol sprvu značne skeptický, prvé časti (asi 2) sa mi zdali trochu vlažné, ale potom sa to rozbehlo a ja som sa kráľovsky bavil celý zvyšok prvej série. A zo samotného Clevelanda, ktorý stál vo Family Guy značne v úzadí, sa vykľul riadny sympaťák! Skrátka a dobre, prvá séria super, teším sa na jej zvyšok a aj na druhú. Ja asi inak nemôžem, dávam 100%. ()

Reklama

BigDeal 

všetky recenzie používateľa

Pokiaľ ide Cleveland svojou vlastnou cestou v štýle starých černošských sitcomov, odkazuje na ich kultúru a používa svoj humor, je to fajn. Horšie je, že sa stále nevie odpútať od Family Guya, snaží sa ho napodobňovať (nepochopiteľne) a preto bude stále braný len ako nejaký menší spin-off. Úplne najhoršie je, keď namiesto vtipov začne ponúkať len nevtipný záchodový humor typu: vyspal som sa s chlapom, teraz budem minútu vracať. Takže kvalita klesá a stúpa od 2* po 4*, bodaj by sa to časom zbavilo odpadových scén a ustálilo na tých štyroch. ()

kinghome 

všetky recenzie používateľa

Oproti Griffinům naprostá sračka!!! Viděl jsem asi 10 dílů a naprosto mě to zklamalo. Jestli jsem se u toho dvakrát zasmál tak to je moc.Ale nakreslený je to hezky a proto ty dvě hvězdičky. A naprosto souhlasim s tim, že nechápu proč zrovna Cleveland??? Je to nejhorší postava z celejch Family guy! Tohle podle mího moc nedomysleli. ()

RedHot 

všetky recenzie používateľa

Opět se děje to, co u kultovních Přátel - i zde dostala prostor ta nejméně zajímavá postavička (z čehož se nám u prvního jmenovaného seriálu vylíhnul samostatný séroš Joey), opět se na to dá velmi dobře koukat a opět tu máme důkaz toho, že z upadajícího seriálu, který už nemá čím překvapit, se vždy ještě dá něco vytřískat. I když trochu postrádám ten černý humor, kterým původní Griffinovi nikdy neštetřili... já řekl černý humor? Tedy, jsem to ale rasista! ()

Galéria (314)

Zaujímavosti (17)

  • Robertu dabovala prvních 13 epizod Nia Long, poté ji však nahradila Reagan Gomez-Preston. (Martin_W)
  • Rallovo skůtečné jméno je Monclaire Tubbs. Rallo je pouhá přezdívka. Clevelandovo prostřední jméno je Lou Albano. Roberta se jmenuje celým jménem Roberta Coretta Tubbs. (Martin_W)

Reklama

Reklama