Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Holly Hamiltonová (Hilary Duff) je normálne dospievajúce dievča, ktoré už unavuje sťahovať sa vždy, keď jej slobodná matka Jean (Heather Locklear) prechádza partnerskou krízou. Aby ju uchránila pred ďalšou nesprávnou voľbou, vymyslí si dokonalý plán s dokonalým mužom - imaginárnym tajným ctiteľom, ktorý si s Jean niečo začne a zdvihne jej upadajúce sebavedomie. Ale keď sa tento virtuálny vzťah začne uskutočňovať, Holly sa ocitá pred úlohou stvoriť nápadníkovu podobu. A tak si ako tvár, ktorá sa skrýva za všetkými listami a darčekmi, požičia šarmantného strýka (Chris Noth) svojej kamarátky. Postupom času musí Holly podnikať stále zúfalejšie kroky, aby svoju malú lesť nepokazila a uchránila mamino šťastie. Ale nezmešká tak Jean toho naozajstného pána dokonalého, až sa objaví? (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (106)

Slarque 

všetky recenzie používateľa

Jistě, mé hodnocení je možná trochu přehnané, ale na film s Hilary Duff v hlavní roli to prostě vůbec nebylo špatné! Ta holka sice nevypadá špatně, ale hrát neumí. Jenže všechny postavy v tomhle filmu jsou zajímavější než ona a je jich dost. I vlastní romance se soustřeďuje spíš kolem Heather Locklear. Ta sice taky nikdy nedostane Oscara, ale vedle Hilary je to Herečka. Název ukradený z role, která proslavila Chrise Notha úplně jinde, je od místního distributora sprosťárna (50%). ()

Wallis3 odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak si manželka přišla z hokny a pustila si toto...a rozhodila mi celý den. A jelikož jsem neměl co dělat, tak jsem to tak nějak sledoval a nedalo se. Takových zubobolných keců, kýčů, děcka zas chytřejší než všichni v okolí... musel jsem vstát, a chodit, do všeho rýpat a kontrolovat všechno, co se v bytě kontrolovat dá a jestli ta sladká pičovina neskončila, tak kontroluji doteď... ()

Reklama

Dulamasaka 

všetky recenzie používateľa

Hilary Duff je buď zlá herečka, alebo si vyberá zlé filmy. Nuda nuda nuda. Navyše prakticky žiadna zápletka a dej tak priamočiari, že som vedela ako to skončí po 5 minútach. Ako jednorazovka v upršanom počasí keď sa nedá robiť nič zmysluplnejšie a všetky dobré filmy ste už videli sa to ale prežiť dá. ()

nurielka 

všetky recenzie používateľa

Sympatické herecké obsadenie, na čele s Chrisom Nothom, ktoré neurazí. Hilary Duff som síce videla už v lepších filmoch, ak sa to o nej dá povedať(teraz gúľam očami), ale ja si proste nemôžem pomôcť. Zbožňujem presladené romantické zápletky (s Hilary v hlavnej úlohe) s tou finálnou (takmer geniálnou) pointou, ktorá má zachrániť romantické dušičky nás všetkých. ()

Boogeyman 

všetky recenzie používateľa

Přiblblá limonáda s jasně předvídatelným příběhem, naivními dialogy a klišovitými postavami. Jako komedie naprosto nevtipné (pousmál jsem se dvakrát a to u té nejtrapnější postavy - namyšlený homosexuální francouzský číšník). Duff je hezká, Locklear už není co bývala, nejzajímavější je Noth, jako "Pan Božský"! ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (2)

  • Film je založen na životě scénáristky Heather Robinson z doby, kdy jako teenager žila v Tucsonu. (HappySmile)
  • Muž, který je představen jako lídr skupiny Styx, je Dennis DeYoung, který byl až do roku 1999 doopravdy hlavním zpěvákem Styx. (HappySmile)

Reklama

Reklama