Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Holly Hamiltonová (Hilary Duff) je normálne dospievajúce dievča, ktoré už unavuje sťahovať sa vždy, keď jej slobodná matka Jean (Heather Locklear) prechádza partnerskou krízou. Aby ju uchránila pred ďalšou nesprávnou voľbou, vymyslí si dokonalý plán s dokonalým mužom - imaginárnym tajným ctiteľom, ktorý si s Jean niečo začne a zdvihne jej upadajúce sebavedomie. Ale keď sa tento virtuálny vzťah začne uskutočňovať, Holly sa ocitá pred úlohou stvoriť nápadníkovu podobu. A tak si ako tvár, ktorá sa skrýva za všetkými listami a darčekmi, požičia šarmantného strýka (Chris Noth) svojej kamarátky. Postupom času musí Holly podnikať stále zúfalejšie kroky, aby svoju malú lesť nepokazila a uchránila mamino šťastie. Ale nezmešká tak Jean toho naozajstného pána dokonalého, až sa objaví? (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (106)

Porp 

všetky recenzie používateľa

Taký neškodný a nevinný film. Kľudne by som ho odporučil aj chlapom. Dozvedia sa veľa o ženách a ich uvažovaní. Okrem iného som sa vrátil do čias, kedy som končil strednú školu. Keď televízory aj počítače boli ešte stále veľké škatule. Keď na počúvanie hudby bolo treba vložiť cédéčko do veže, keď si človek pri písaní mailu musel sadnúť za počítač, no a keď ženská móda bola celkom vkusná a ženy nechodili všade v legínach. ()

len.tilka 

všetky recenzie používateľa

Hilary mam celkem ráda. Pořád dokola hraje ty naivní, pubertální princezny co musí donekonečna něco řešit. Občas je to až protivný, ale většinu času se to dá. Děj je dost predvídatelný, ale tak co chcete od těhle žánrů, je to prostě na klidnej večer. Pohoda-lahoda, ale co mě vyštípalo, byla Hil, která vyběhne na svatbu a začne tam nejspíšženichovi, kterýho potkala tak třikrát mávat před čumákem umolousanejma papírama a žalostně skučet na celou kapli, aby si začal s její mamčou, o který ví akorát to, že existuje. Dafak, Hill? A cos to pila? To je moc i na romantickej nereálnej film. A podruhý to bylo při jejím výlevu alá "nenávidím to tu, chci pryč!!" jako... A proč?? Co to..CO? A co máš za problém? Spolužák tě nakreslil do komiksu, aha! Už to chápu, bože, odstěhuj se do Grónska, hlavně co nejdál od něj, blbečka! ()

Reklama

Wallis3 odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak si manželka přišla z hokny a pustila si toto...a rozhodila mi celý den. A jelikož jsem neměl co dělat, tak jsem to tak nějak sledoval a nedalo se. Takových zubobolných keců, kýčů, děcka zas chytřejší než všichni v okolí... musel jsem vstát, a chodit, do všeho rýpat a kontrolovat všechno, co se v bytě kontrolovat dá a jestli ta sladká pičovina neskončila, tak kontroluji doteď... ()

mul.berry 

všetky recenzie používateľa

Neuvěřitelně nasládlý film, ve kterém se řeší patálie, které by v reálném životě neměly místo. Ale světe div se, dokázal mě pobavit a ačkoli Heather Locklear nemám, už z dob Melrose Place, vůbec v lásce, tady mi nevadila a závěrečný úsměv, jenž mi přistál na tváři se zdál být na 3 hvězdičky dostačující. ()

Ajimaru 

všetky recenzie používateľa

No to fakt ne. Angina me na vikend donutila koukat na kazdou sracku co v tv davali. Tohle je jedna z nich. Heeej mama je dost vlhka a je porad nadrzena tak ji musim sehnat chlapa. Ukradnu identitu jednomu typkovi a zacnu lhat. Lezu ji do soukromi a taham ji za nos. Aby to vse cukrkandlove dopadlo me teen svedomi mi dovoli vyplavit restauraci nebo malem znicit cizi svatbu. Ale i tak to dopadne jak jsem ja chtela. No kdo tohle napsal? ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (2)

  • Film je založen na životě scénáristky Heather Robinson z doby, kdy jako teenager žila v Tucsonu. (HappySmile)
  • Muž, který je představen jako lídr skupiny Styx, je Dennis DeYoung, který byl až do roku 1999 doopravdy hlavním zpěvákem Styx. (HappySmile)

Reklama

Reklama