Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Holly Hamiltonová (Hilary Duff) je normálne dospievajúce dievča, ktoré už unavuje sťahovať sa vždy, keď jej slobodná matka Jean (Heather Locklear) prechádza partnerskou krízou. Aby ju uchránila pred ďalšou nesprávnou voľbou, vymyslí si dokonalý plán s dokonalým mužom - imaginárnym tajným ctiteľom, ktorý si s Jean niečo začne a zdvihne jej upadajúce sebavedomie. Ale keď sa tento virtuálny vzťah začne uskutočňovať, Holly sa ocitá pred úlohou stvoriť nápadníkovu podobu. A tak si ako tvár, ktorá sa skrýva za všetkými listami a darčekmi, požičia šarmantného strýka (Chris Noth) svojej kamarátky. Postupom času musí Holly podnikať stále zúfalejšie kroky, aby svoju malú lesť nepokazila a uchránila mamino šťastie. Ale nezmešká tak Jean toho naozajstného pána dokonalého, až sa objaví? (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (106)

Porp 

všetky recenzie používateľa

Taký neškodný a nevinný film. Kľudne by som ho odporučil aj chlapom. Dozvedia sa veľa o ženách a ich uvažovaní. Okrem iného som sa vrátil do čias, kedy som končil strednú školu. Keď televízory aj počítače boli ešte stále veľké škatule. Keď na počúvanie hudby bolo treba vložiť cédéčko do veže, keď si človek pri písaní mailu musel sadnúť za počítač, no a keď ženská móda bola celkom vkusná a ženy nechodili všade v legínach. ()

Slarque 

všetky recenzie používateľa

Jistě, mé hodnocení je možná trochu přehnané, ale na film s Hilary Duff v hlavní roli to prostě vůbec nebylo špatné! Ta holka sice nevypadá špatně, ale hrát neumí. Jenže všechny postavy v tomhle filmu jsou zajímavější než ona a je jich dost. I vlastní romance se soustřeďuje spíš kolem Heather Locklear. Ta sice taky nikdy nedostane Oscara, ale vedle Hilary je to Herečka. Název ukradený z role, která proslavila Chrise Notha úplně jinde, je od místního distributora sprosťárna (50%). ()

Reklama

mandella 

všetky recenzie používateľa

Nějak jsem pořád čekala, že tam bude víc jiskření mezi Heather Locklear a Chrisem Nothem, ale místo toho se to všechno motalo pořád kolem Hillary Duff. Americká barevná podívaná mimo realitu nadchne možná tak její fanynky. A její milý? Dřív byl ten vysněný hoch kapitán školního fotbalového družstva, dnes je to jouda, co vypadá částečně jako mimozemšťan a částečně jako sympaťák. A samozřejmě už nestačí umět hrát fotbal, dnes letí komiksy, takže hošan kreslí jako o život. Nuda, nuda, nuda...na vymytí mozku po těžkém dni stačí stěží ()

pavont 

všetky recenzie používateľa

Tuctove, tuctove, tuctove. 100 krat videne a este 100 krat pred nami. Hilary je herecka na prd a jej uzke portfolio zacina vyzerat hrozivo. A kdo je pan Bozsky. A do riti Chris Noth. To je prekvapenie. Vieme ako to skonci uz od tituliek. A co ples? Nechyba? Preboha len to nie. Takze ano, tak ako Manuely a Jednoduche Marie aj toto si bez pochyby divakov najde. Takze romanticke komedie ano ale toto uz nikdy viac. ()

Wallis3 odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak si manželka přišla z hokny a pustila si toto...a rozhodila mi celý den. A jelikož jsem neměl co dělat, tak jsem to tak nějak sledoval a nedalo se. Takových zubobolných keců, kýčů, děcka zas chytřejší než všichni v okolí... musel jsem vstát, a chodit, do všeho rýpat a kontrolovat všechno, co se v bytě kontrolovat dá a jestli ta sladká pičovina neskončila, tak kontroluji doteď... ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (2)

  • Film je založen na životě scénáristky Heather Robinson z doby, kdy jako teenager žila v Tucsonu. (HappySmile)
  • Muž, který je představen jako lídr skupiny Styx, je Dennis DeYoung, který byl až do roku 1999 doopravdy hlavním zpěvákem Styx. (HappySmile)

Reklama

Reklama