Reklama

Reklama

Tieň zabijaka

  • Slovensko Shadowboxer (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Dvaja nájomní vrahovia – Mikey a Rose – nikdy nezaváhajú pri plnení vražednej úlohy. Nie sú však iba profesionálnymi partnermi, ale spája ich čosi viac – Rose je nielen Mikeoyvou nevlastnou matkou, ale aj milenkou. Keď im brutálny šéf podsvetia zadá, aby zabili jeho tehotnú milenku, v Rose sa prebudí posledný kúsok svedomia. Možno aj preto, že ju ovplyvňuje jej smrteľná choroba. A tak s Mikeyom obeť zachránia. Pre všetkých troch to však znamená začať drsný život utečencov. Rose a Mikey vedia, že svoju zlú minulosť napravia jedine tak, že svoju „rodinu" ochráni pred číhajúcim nebezpečenstvom... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (47)

nash. 

všetky recenzie používateľa

Velmi rozporuplný film. Zajímavá zápletka, nekonvenční vztahy, několik naprosto úžasných momentů, skvělá Helen Mirren. Silný emocionální potenciál příběhu však byl podivně utlumen neosobním podáním, které působilo dojmem chladného odstupu až nezájmu. Což zase bylo v kontrastu s přehnaně efektním zpracováním plným zpomalovaček a filtrů, které tak připomínaly pouhé natřásání filmařských pavích per. Scény, které mohly být nabity napětím nebo emocemi, dokonce i ty erotické, působily jako právě vytažené z mrazáku, což sice místy vytvářelo zajímavý kontrast obsahu a formy, ovšem zase ne tak silný, aby se na tom dalo stavět. ()

Anderton odpad!

všetky recenzie používateľa

Do istého momentu to bol podpriemerný až priemerný triler. Lenže potom začal C.G.J. baliť v bare Macy Gray a film sa zmenil v sériu stupňujúcich sa wtf scén. Tak napríklad lekár Joseph Gordon Lewitt líže v ambulancii nejakej pacientke viete čo, príde jeho tlstá afroamerická milenka a rozíde sa s ním. A bude ešte horšie. Pokiaľ to Daniels myslí vážne treba ho zatknúť, pokiaľ je to nejaká sofistikovaná satira, tak je tu vážna konkurencia Monthy Python. Shadowboxer je tak zlý film, že ho treba vidieť. V rámci žánru by som mu udelil také postavenie, aké má Battlefield Earth medzi sci fi. ()

Reklama

FilmFan24 

všetky recenzie používateľa

Temné kriminální drama pojaté v hýřivých barvách mexické telenovely za zvuků tanga...Tak tohle mě napadlo během sledování tohoto filmu, kde bohužel veškerou pozornost na sebe strhává forma vyprávění a pozérsky naaranžované sexuální scény, z kterých i přes odvahu zvláště dvou hlavních mužských představitelů Cuby Goodinga Jr. a Stephena Dorffa ukázat se jen tak, jak je Pánbůh stvořil, čiší na sto honů chlad a umělost. Být příběh zabijáků na útěku natočený jinak a bez rádoby kýčovitých přebarvených vsuvek, bylo by moje hodnocení vyšší a na film bych se určitě ne jednou, ale několikrát podíval znovu. Takhle ale jednou a dost. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Príbeh plný temnoty a skrytého aj celkom drsného násilia si získal veľa divákov. Tradične skvelá Helen Mirren predviedla úžasný výkon v úlohe absolútne vzdialenej jej "Kráľovnej" alebo napríklad postave z filmu "Hore bez". Hlavne sex scény by človek nečakal. Rovnako tak Cuba Gooding Jr. sa svojej role zhostil na výbornú. Tohto herca považujem za kráľa komikov. Vznikol tak netradičný tandem, na ktorom celý snímok stojí. A obom sa podarilo natočiť film, ktorý vo svojej kategórii (krimi, dráma) obstojí. O tom sa určite skúste presvedčiť aj vy. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Čo budeš robiť?“ – „Snažiť sa neumrieť.“ Videl som Arnolda Schwarzeneggera plakať, rezanie penisov v KANIBALOCH Ruggera Deodata, Christophera Walkena tancovať, Viki Rákovú hrať a Anthonyho Hopkinsa jesť mozog Raya Liottau, ale toto bol riadne zvláštny film. Niektoré scény (kamera, hudba) ako z videoklipu, iné fádne, banálne a vizuálne triviálne. Chvíľu tvorcom nerobí problém otvorené násilie ani sex, v inej prekvapia základnou biologickou neznalosťou (pupočná šnúra ani placenta neexistuje, bábätká sa rodia čisté a usmievavé). Mohol by som pokračovať, ale skutočne neviem, čo si myslieť, či už v dobrom alebo zlom. Cuba Gooding Jr. sa mi páčil viac, ako Helen Mirrenová a myslím si, že najväčší problém filmu je v polovičnosti; akonáhle sa režisér prestal cítiť zviazaný a naplno sa vyventiloval (bez cenzúry), dostali jeho filmy brutálny spád (PLES PRÍŠER, ktorý produkoval, PRECIOUS, ktorú režíroval). Toto je proste len čudné. ()

Galéria (15)

Zaujímavosti (5)

Reklama

Reklama