Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nina (Jennifer Anistonová), sociálna pracovníčka, sa rozišla so svojím priateľom Vinceom a zoznámi sa na večierku s učiteľom Georgeom Hansonom (Paul Rudd). Nina sa práve rozchádza so svojím priateľom Vinceom (John Pankow), George so svojím priateľom. Nina mu ponúkne voľnú izbu vo svojom byte, a George prijme. A hoci je homosexuál, rozvíjajú sa medzi nimi prinajmenšom priateľské vzťahy. Chodia spolu na hodiny spoločenského tanca, do spoločnosti, divadla, atď. Nina čaká s Vinceom dieťa a predstavuje si, že by ho mohla vychovať s Georgeom .Ten sa tomu spočiatku nebráni, ale neskôr sa zoznámi s mladým hercom Paulom (Amo Gulinello). Paul sa do Georgea zamiluje a prijme ho priaznivo aj Paulov otec... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (86)

freddy 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle byla zajímavá romantická komedie. Tahle komedie postavila zažitá klišé žánru zcela na hlavu a udělala to celé jinak, nově, zajímavě, a přesto mi to přišlo stejně obyčejné a neoriginální, jako romantická komedie s zažitými prvky. Nevím proč, ale já se příliš nebavil. Respektive film se líbil a byl jsem zvědavý, jak to celé dopadne, ale přesto mi to celé přišlo až příliš okaté a místy dokonce nudné. Určitě vítám nápad udělat romantickou komedii jinak. Ale přesto jsem nebyl spokojený, neboli tenhle film skončil za mými očekáváními. Ale jak říkám, vítám změnu zažitého modelu a oceňuji to třemi hvězdičkami. Přece jen, koukatelné to bylo, děj to mělo taky a konec mne nezklamal. Takže vlastně průměrná spokojenost, což se rovná tříhvězdičkovému hodnocení. ()

Chip89 

všetky recenzie používateľa

Není to nijak hlubokomyslný příběh, ale klasika se šťastným koncem, i když ne takovým jak by si člověk představoval. Prostě krásný oddechový film o trošku zvláštních vztazích. Ale i přes svojí jednoduchost nádherně krásný a romantický. Mě se to prostě líbilo a když je nálada tak je to přesně typ příběhu, který je vhodný:-) ()

Reklama

ivishka 

všetky recenzie používateľa

Perfektní romantická komedie. Miluju, když z filmu cítím všechny emoce a taky krásné poetické rodinné prostředí. Paul Rudd v roli charizmatického George Hansona, který je gay a zároveň hledá tu svou cestičku kterou se bude dál ubírat a není si tak uplně jistý kudy vykročí spolu s jedinečnou a geniální Jennifer Aniston podobenstvím názorů a životního příběhu jakoby z oka vypadla její osudové roli Rachel z přátel i když není na místě jí do této škatulky pořád řadit jelikož ušla velice dlouhou a plodnou cestu životem do jedné z výšin herectví. Alan Alda byl ve filmu naprosto bez chyby :-). ()

Pink.Panther 

všetky recenzie používateľa

Jedna z těch mnoha romantických komedií, které nenaplňují ani daný žánr, jen tak uplynou a proto se hodí jako audiovideo kulisa ke studiu něčeho nezajímavého. Zlí jazykové tvrdí, že jsou i takoví jedinci, kteří kvůli čumění na tyto americké kraviny neudělají napoprvé ani zkoušku z farmakologie. Ale to Jenn a Zahn jistí. 30%. Produkce: Twentieth Century Fox ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Ak vymyslíme originálny námet v neoriginálnom žánri, treba ešte napísať originálny scenár a precízne to natočiť. Tvorcom sa to podarilo tak napoly a tak je to celkom fajn, nezaspíte pritom, občas sa možno zasmejete, občas chápete Anistonku a ešte zopár podobných miernych plusov, ktoré väčšine divákov úplne stačia ku šťastiu. Mne už bohužiaľ ani zďaleka nie. ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (4)

Reklama

Reklama