Reklama

Reklama

Dokonalá partia

  • Slovensko Svadobné trapasy (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nezadaná Kat Ellisová (Debra Messingová) hľadá toho pravého muža. Má však pomerne veľa požiadaviek - musí byť inteligentný, spoločenský, elegantný, zdvorilý, ochotný cestovať... a vlastniť smoking! Nebolo by to tak nutné, keby jej rozmaznaná nevlastná sestra Amy (Amy Adamsová) nemala svadbu, na ktorej sa ako svedok zúčastní aj Katin bývalý priateľ, priťažlivý Jeffrey (Jeremy Sheffield). A Kat by mu rada dokázala, že bez neho sa má omnoho lepšie. Podarí sa jej vyriešiť problém s pánskym garde? Dopadne všetko tak, ako si predstavovala? (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (121)

Primavera 

všetky recenzie používateľa

Blahorečím fotkám, ktoré majú milostný pomer s realitou. Pretože takto som si klikla na profil Dermota Mulroneya, ktorý bol v tomto filme za úžasného svalnatého (mal na tele menej než 10 percent tuku, waw) čiernovlasého hladko oholeného fešáka s výtržníckou jazvičkou nad hornou perou ... a bum - objavil sa takmer plešivejúci chlapík s hnusnými ovisnutými fúzami a čaro Vianoc bolo fuč. A teraz vážne - komédia? Nie, pokiaľ nemáte vysoké nároky na humor. Romatika? Áno, pokiaľ máte vysoké nároky na všetko romantické hraničiace s gýčovitosťou, čo v prípade romantiky vždy hrozí. Proste, babenky, pre vás je tento fílm, nečakajte nič intelektuálne, nič humorné, len útok na Vaše sny a budete vcelku spokojné. Ja som bola. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Typická romantická komédia akých sú už stovky, ale aj tak ma to celkom bavilo. Občas treba aj nejaký oddychový film, pri ktorom netreba rozmýšľať nad zmyslom každej scény alebo dialógu. Takže na prestriedanie rôznych drám a mysterióznych filmov celkom fajn. Aj keď to bolo celé dosť predvídateľné až od úplného začiatku, miestami to dokázalo prekvapiť jemnými zvratmi v deji - ale bola to opäť tá tradičná zápletka klamstiev a zrady vo vzťahoch (v tomto prípade nielen partnerských, ale aj rodinných). Aspoň že na Debru a Amy sa tak dobre pozeralo - normálne sa mi miestami zdalo ako keby boli naozaj sestry. ()

Reklama

Roman.Ticka odpad!

všetky recenzie používateľa

Jestli tady proběhl casting na herecké obsazení, tak to muselo být takhle. Každý měl ve frontě na čele cedulku s označením, jak zaujat porotu. Debra tam musela mít "Zoufalá zhrzená puťka" a Dermot "Nekonečný proutník" a navíc v místě pod pasem "Neustále v pozoru". Vlastně to ani nemuseli mít napsané, stačí se na oba podívat i jen jedním okem. Pro mě má film nálepku "Jasný propad"! Hrůza. ()

PavelZava 

všetky recenzie používateľa

Romantika romatická v obráceném gardu než Pretty Woman, Debra není můj typ, ale hezké. Vždycky mě pobaví kolegové píšící, že ... (napíšu to do Deníčku). Nejlepší hlášky : Čau sviňáku, když ses na mou sestřenku brutálně vykašlal, tak já ti ji na oplátku ukradnu nebo Pochopil jsem, že se radši budu hádat s tebou než milovat s jinou ()

otík 

všetky recenzie používateľa

Od začátku průhledná, přesto místy hodně zmatená romantická komedie o ženě, která si na svatbu své sestry zajistí jako partnera chlápka, který nabízí službu doprovodu na podobné akce. Ale jsme v romantické komedii, jiskra přeskočí, voaláá - a láska je tu. Hodně krátká romance (bez titulků kolem 78 minut) se dá lehce zkousnout a může aspoň malinko potěšit okoralé srdce. ()

Galéria (27)

Zaujímavosti (2)

  • Film se měl původně jmenovat Something Borrowed. (D3VIL)
  • Protože je Debra Messing alergička, tvůrci filmu se snažili použít umělé květiny kde jen to bylo možné. (D3VIL)

Reklama

Reklama