Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Prešlo už tridsať rokov od konca vojny vo Vietname, keď armádneho ostreľovača Thomas J. Beckett (Tom Berenger) pošlú na ďalšiu misiu na toto Bohom zabudnuté miesto – z poverenia významných predstaviteľov NSA Williama Averyho (Dennis Arndt) a Richarda Addisa (William Duffy) má nájsť a zlikvidovať údajného teroristu, z ktorého sa vykľuje jeho niekdajší kamarát Paul Finnegan (John Doman), ktorého už celé roky považoval za mŕtveho. Vyzerá to tak, že z Paula sa medzičasom stal mocný a vplyvný narkobarón a obchodník so zbraňami, ktorý navyše už onedlho plánuje ničivý teroristický útok. Netrvá dlho a ukáže sa, že misia, ktorá v Thomasovi už od začiatku vyvolávala zmiešané pocity, je v skutočnosti niečím iným, než mu kompetentní tvrdili – a že zjavne existuje aj druhá, riadne desivá pravda... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (47)

johnsnow 

všetky recenzie používateľa

Páči sa mi ako každému ´dalšiemu dielu klesajú percentá ale mne sa páči viac a viac. Tento už má skoro všetko čo má mať správne B-čko. Klasický príbeh B-čkového typu, hrdinu a jeho sidekicka, skvelé prestrelky(Mann s dvomi pištoľami je boží) a aj záverečný súboj je cool. Tak snáď ďalšie dieli pôjdu v týchto šľapajach ()

Deimos 

všetky recenzie používateľa

VHS/// Obsazení 3/10 Děj 3/10 Hudba 5/10 Efekty 5/10/// +občas ta akce -řídký příběh, slabá zápletka, málo akce/// Tak tohle už bylo hodně důchodcovské. Hlavně ta režie a scénář. Sniper si sice nikdy moc nenaběhá, o tom to opravdu není, ale sniper se taky nikdy moc nevykecává a o tom to je. Prostě tady je více keců (rozuměj zybtečných dialogů) než pořádné akce. Tu sice Tom Berenger zvládá stále dobře, ale tvůrci mu k ní moc nepomáhají. Film je tak více na pokraji nudy než zábavy a vy si tak říkáte, že hlavní hrdina měl raději zůstat na odpočinku./// Celkem 38%/// ()

Reklama

Acrobat 

všetky recenzie používateľa

Pokračovanie dobrodružstiev Huckleberryho Finna a Thomasa Becketta. Už značne obstarožný Berenger s opuchnutou tvárou vo vietnamsky výpravnom dobrodružstve má čas. Sleduje, vníma, má jednu strelu, tak príprava musí byť fajn. Pomocníka tvorí stály pomocník Stevena Seagala v jeho ázijských odpadových fimoch. Poradí, ukáže a Tom ako vždy zasa nejako tou strelou vyprofiluje ďalší priebeh útekov, únikov, streľby a akcie. Je vietnamsky preemočná a hlučná, krikľavá. Predchádzajúce maďarské dobrodružstvo malo na mňa o chlp väčší vplyv. Strela bola výborná a na opasok si môže vyraziť „Len raz trafil a dvoch zranil“. Filmu vždy chýba záver, ktorý sa odohrá len ako reportážna správa zo sveta. Casting zlý ako vždy, no film ubehne. Nemá však nič, čím by vsadil do vás klin. A to je chyba nezáživného filmového štábu, ktorá túto sériu sprevádza. (videné 18.04.2021, AXN archív) ()

sir-dave 

všetky recenzie používateľa

Zkusil jsem to přelouskat v mute režimu jak doporučuje TeeAge. Dokonce jsem si mezitím odskočil vykonat i velkou potřebu, ale vše bylo spíše k neprospěchu.. Momenty, když jsem měl zapnutej zvuk byly lepší, ale dát tomuhle lepší hodnocení, ukřivdil bych spoustě jiným filmům. Levné céčko. Berenger už příliš vyčpělý na tuhle roli. Aha, on si troufl ještě na další tři Snipery. ()

Paxxx.cz 

všetky recenzie používateľa

Příběh jsem docela snesl, ale hlavní postavě jsem nežral, že je elitní odstřelovač. Polovina akčních scén byla absolutně přehnaná ( v čele s tou kdy Thomas Beckett v noci trefil nepřátelského odstřelovače devítkou na nějákých 100-200 metru do oka ) a chvílema jsem se fakt nestačil divit. V celku jasné céčko a pro mě 25%. ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (2)

  • Dva poslanci, kteří se objeví na začátku filmu, jsou pojmenováni Mangold (Andrew Lawrence) a Pennycate (Domingo Elias De la Garza). Jde o poctu Tomu Mangoldovi a Johnu Pennycateovi, autorům knihy "Tunely Cu Chi". (BloodMax)

Reklama

Reklama