Reklama

Reklama

Policajná akadémia 6: Mesto v obkľúčení

  • Česko Policejní akademie 6: Město v obležení (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Mesto zachvátila vlna zločinu. Polícia je bezmocná v boji proti gangu "Wilson Highs". Guvernér i starosta sú nespokojní a žiadajú nebezpečných zločincov čo najskôr zneškodniť. Kapitánovi Harrisovi (G. W. Bailey) preto prichádza na pomoc komandant Lassard (George Gaynes) so svojimi "hviezdami" z akadémie. (TV Markíza)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (198)

Kingjiri 

všetky recenzie používateľa

Nějaký vtípky jsou už sice tolikrát recyklovaný, že už nejsou příliš vtipný (Harris a židle), ale objeví se pár nápaditejch scének (rapující Hooks s Hightowerem). Docela potěší akčně laděnej závěr společně s finálníma soubojema příslušníka policie s padouchem, který maj stejný dovednosti (síla, karate nebo záliba ve zbraních). ()

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

A já mám šestku docela rád. možná proto, že to byla právě ona, díky níž jsem se před mnoha lety, v předaleké galaxii, s celou policejně akademickou sérií setkal. Tehdy mi připadala strašně humorná a zábavná. připadá mi tak i dneska, kdy jsem zjistil, že s příběhem si nikdo moc hlavu nedělal. Ale směju se u toho pořád. ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa

Trápenie pokračuje. Vyčerpávajúca šestka sa objavila len rok po premiére nešťastnej päťky, v ktorej chýbalo nielen viacero kľúčových maskotov série (Zed, Nogata, Sweetchuck), ale dokonca i hlavný hrdina Mahoney v podaní Stevea Guttenberga. Scenár o výmene batožín bol v päťke neskutočne zlý, ale napriek tomu diváci stále boli zvedaví na svojich obľúbených policajtov. A tak prišla šestka s podtitulom Mesto v obkľúčení. No a je to rovnako zlé a slabé, ako päťka. Zápletka pojednáva o zločineckom gangu, ktorý mesto drží v šachu. V praxi sú to traja dospelí chlapi s humorom na úrovni neposedného piataka zo základnej školy, ktorý vie, že ho dnes v škole čaká už len telocvik a pôjde domov. Lassardov synovec Nick nie je Mahoney, vyložene sa sem nehodí, nemá ani štipku charizmy a v neposlednom rade je to nesympatická osoba. Starý dobrý Steve Guttenberg! Divák je síce rád, že znova v akcii vidí Hightowera, Hooksovú (pre oboch šlo o posledný výskyt v sérii), kapitána Harrisa alebo Jonesa s Tackleberrym, ale už to skrátka nie je ono. Cítiť, že dotyční sa vrátili v podstate len preto, že boli hercami jednej jedinej roly, takže to dojili a žmýkali až do (trpkého) konca a bolo im v podstate jedno, čo pred kamerou stvárajú (resp. sa s tým zmierili, keďže vedeli, že nie sú scenáristami ani režisérmi, ale iba hercami). Poteší cameo Billie Bird alias pani Feldmanovej zo štvorky a po prestávke v štvorke a päťke sa opäť vracia do hry Fackler v podaní roztržitého Brucea Mahlera. Miestami je to tak úžasne trápne (rapovanie), až je to zvrhlým spôsobom zábavné. ()

MM11 

všetky recenzie používateľa

Skoro je mi až líto Petera Bonerze. V pořadí šestý díl totiž natočil s důstojností, ale se scénářem tak neoriginálním, až to trhá panty. Pokud objevíte v téhle zoufalosti, byť jen jeden, dobrý (tj. ještě aspoň dvakrát nevyřknutý) vtip, tak gratulace letí k Vám. Ke mně letěl maximálně šálek kafe, jinak bych usnul. Film je tak předvídatelný, že bych mohl odříkávat repliky. Ano, vidíte to samé už po šesté, přesto je to trochu lepší než "pětka". ()

rublik05 

všetky recenzie používateľa

U šestky se asi nejvíce projevuje kvalitativní propad, který sérii doprovází prakticky už od prvního dílu. Opakující se námět, nezáživné scény, dobré vtipy divák napočítá na prstech jedné ruky, bohužel už to tentokrát nezachraňuje ani kapitán Harris, ani ostatní staří známí. Všude lze zpozorovat tu scénáristickou bezradnost, neschopnost přijít s nějakým novým zajímavým nápadem. Pětka přinesla do určité míry nový, svěží vítr, v šestce to tvůrci totálně zazdili a znovu zabředli do toho stejného bahna, ze kterého se jim už bohužel nepovede vyhrabat. 2/10. ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (18)

  • V niektorých scénach je zreteľne vidieť, že hercov nahrádzajú dubléri. (GTS_PUNK)
  • V klubu komiků Comedy Pub dělá Jones (Michael Winslow) na pódiu do mikrofonu beatbox právě ve chvíli, kdy je město bez elektřiny. Mikrofon se zesilovači je funkční i bez ní. (ČSFD)

Reklama

Reklama