Reklama

Reklama

Policajná akadémia 6: Mesto v obkľúčení

  • Česko Policejní akademie 6: Město v obležení (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Mesto zachvátila vlna zločinu. Polícia je bezmocná v boji proti gangu "Wilson Highs". Guvernér i starosta sú nespokojní a žiadajú nebezpečných zločincov čo najskôr zneškodniť. Kapitánovi Harrisovi (G. W. Bailey) preto prichádza na pomoc komandant Lassard (George Gaynes) so svojimi "hviezdami" z akadémie. (TV Markíza)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (198)

nevim1111 

všetky recenzie používateľa

Šestý díl této komediální série už jenom omílá dobře známé vtípky (Harrys a Proktor, Jonesovo pazvuky, pastičky na Harryse) z předchozích dílů a defakto nemá co nového nabídnout. U některých vtípků jsem se i zasmál, ale vesměs jsou poměrně stereotypní. Finální potyčka téměř nestála za nic a záporáci nebyli příliš zajímaví. Hlavně za Harryse dávám dvě hvězdy ** ()

lennyd 

všetky recenzie používateľa

Okrskem se valí vlna zločinu, a hlavně gang z Wilson Highs policii pěkně zatápí. Kapitán Harris je v koncích, a tak mu starosta posílá nečekanou posilu - velitele Lassarda se svými kadety. Chtě nechtě (a jako že hodně nechtě) musí všichni spojit své síly, a zjistit proč gang útočí jen podél trasy podzemky, a kdo se skrývá v pozadí... Šestá policejní akademie mne bavila o maličký kousek více než ta předchozí, ale to bude nejspíš tím, že přece jen obsahuje náznak nějakého příběhu (a ne úplně špatného). Samotné zpracování a pokus o vtipné scény působí jako mnoho dní nošené fusekle, většina herců se tváří, jako by zde byla jen z donucení, a tak snad nejzábavněji působí sám kapitán Harris (G. W. Bailey) se svým pucflekem Proctorem... ()

Reklama

Zix. 

všetky recenzie používateľa

Oproti předchozím dvoum dílům se mi tenhle výrazně víc líbil. Na první tři filmy to ale samozřejmě ani zdaleka nemá, nebýt některých trapných scén, tak by to byla celkem povedená akční komedie s dobrou zápletkou. Slabinou jsou samozřejmě neustále se opakující nebo podobný vtipy a až trapná debilita kapitána Harrise s Proctorem. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Trápenie pokračuje. Vyčerpávajúca šestka sa objavila len rok po premiére nešťastnej päťky, v ktorej chýbalo nielen viacero kľúčových maskotov série (Zed, Nogata, Sweetchuck), ale dokonca i hlavný hrdina Mahoney v podaní Stevea Guttenberga. Scenár o výmene batožín bol v päťke neskutočne zlý, ale napriek tomu diváci stále boli zvedaví na svojich obľúbených policajtov. A tak prišla šestka s podtitulom Mesto v obkľúčení. No a je to rovnako zlé a slabé, ako päťka. Zápletka pojednáva o zločineckom gangu, ktorý mesto drží v šachu. V praxi sú to traja dospelí chlapi s humorom na úrovni neposedného piataka zo základnej školy, ktorý vie, že ho dnes v škole čaká už len telocvik a pôjde domov. Lassardov synovec Nick nie je Mahoney, vyložene sa sem nehodí, nemá ani štipku charizmy a v neposlednom rade je to nesympatická osoba. Starý dobrý Steve Guttenberg! Divák je síce rád, že znova v akcii vidí Hightowera, Hooksovú (pre oboch šlo o posledný výskyt v sérii), kapitána Harrisa alebo Jonesa s Tackleberrym, ale už to skrátka nie je ono. Cítiť, že dotyční sa vrátili v podstate len preto, že boli hercami jednej jedinej roly, takže to dojili a žmýkali až do (trpkého) konca a bolo im v podstate jedno, čo pred kamerou stvárajú (resp. sa s tým zmierili, keďže vedeli, že nie sú scenáristami ani režisérmi, ale iba hercami). Poteší cameo Billie Bird alias pani Feldmanovej zo štvorky a po prestávke v štvorke a päťke sa opäť vracia do hry Fackler v podaní roztržitého Brucea Mahlera. Miestami je to tak úžasne trápne (rapovanie), až je to zvrhlým spôsobom zábavné. ()

mcamino 

všetky recenzie používateľa

Mě se líbí, třeba daleko víc, než čtvrtý díl, ale zkrátka No Mahonney, no party. Takže hvězda musí dolů. Jinak je to můj vlastně i oblíbený díl a nechápu proč má tak malé hodnocení. Je to komedie a legračních scének je tu dost, nasmál jsem se, pravda, když si vzpomenu na Mahonneyho, vzpomenu si na film který tak nějak sršil kvalitou, zde se to říct rozhodně nedá, ale nechám 4*. To je myslím pro mě nejrozumnější. ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (18)

  • V scéne, keď ukradnú diamant, a kapitán Harris (G. W. Bailey) sa prepadne v obrnenej dodávke, tak nohy mu idú pod autom iným smerom ako ma natočené telo v dodávke. (Budisovie)
  • Keď sú kapitán Harris (G. W. Bailey) a seržant Proctor (Lance Kinsey) na plošine, tak sa Harris pozrie dole na ulicu, na ktorej je rušno, no v nasledujúcom zábere je už ulica pod nimi iná a na ceste stojí aj autobus. (ČSFD)

Reklama

Reklama