Reklama

Reklama

Policajná akadémia 6: Mesto v obkľúčení

  • Česko Policejní akademie 6: Město v obležení (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Mesto zachvátila vlna zločinu. Polícia je bezmocná v boji proti gangu "Wilson Highs". Guvernér i starosta sú nespokojní a žiadajú nebezpečných zločincov čo najskôr zneškodniť. Kapitánovi Harrisovi (G. W. Bailey) preto prichádza na pomoc komandant Lassard (George Gaynes) so svojimi "hviezdami" z akadémie. (TV Markíza)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (198)

Zix. 

všetky recenzie používateľa

Oproti předchozím dvoum dílům se mi tenhle výrazně víc líbil. Na první tři filmy to ale samozřejmě ani zdaleka nemá, nebýt některých trapných scén, tak by to byla celkem povedená akční komedie s dobrou zápletkou. Slabinou jsou samozřejmě neustále se opakující nebo podobný vtipy a až trapná debilita kapitána Harrise s Proctorem. ()

soukyd33 

všetky recenzie používateľa

Mahony zde opravdu chybí, a bez něj to jde už z kopce. (Náhrada za něj, nemá ani nejmenší šanci.) Zde se objeví opět policista Fakler. (Nosí všem okolo smůlu.) Náhrada za Mohonyho není zde moc dobrá. Tento díl je asi ze všech nejnudnější. Kapitán Harris je zde opět všem pro smích, a opět má poskoka Proktora. Poznámka: Vtipných scén zde moc není, a některé se dokonce opakují. Poznámka: Snad jedině závěrečná honička, ta je geniální. Velmi zajímavé dopravní prostředky. 😄 No, a ke konci nám Harris odletí do oblak. 😄 Hvězdiček 2 ()

Reklama

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Keď som bol malý tak ma to nadchlo (umiestniť hlavný gang do kanála je celkom vtipné), ale s odstupom času som prišiel na to, že tento diel už je fakt celkom slabý. Ako samostatná komédia by to ešte šlo, ale ako súčasť série to kazí meno. I keď sú to asi silné slová. Celkom mi chýbal nejaký sympatický hlavný hrdina ako bol predtým Mahoney. Táto časť je ale až nezvyklo odlišná od všetkých ostatných a ja ostanem pri hodnotení z myslenia detských čias. ()

PTuranyi 

všetky recenzie používateľa

Priemerná komédia ťažiaca zo slávy predchádzajúcich filmov a pokračuje na zostupnej trajektórii päťky. Produkcia je ešte obstojná. Nick ako náhrada Mahonyho je stál slabou náplasťou aj keď Matt McCoy nehrá zle. Do akcie sa zapája len časť pôvodnej zostavy a zločinci ktorých majú zneškodniť pôsobia béčkovo. Ich sily sú nadhodnocované hoci reálne sú to komické postavy. Viac-menej sa recyklujú gagy z predchádzajúcich filmov a nájde sa aj nejaký logický lapsus. ()

Prochy38 

všetky recenzie používateľa

Po minulém dílu jsme asi zůstali tak nějak na hraně mezi podprůměrem a průměrem. Občas se člověk zasměje, ale občas kroutí hlavou, jakou trapárnu zase vymysleli. Všechny vtipy se pořád dokola opakují a tady tomu není nijak. Sympatice opět získaly záporné postavy. Jinak stejné jako díl minulý... Tradičně se z Harrise stává víc debil než prevít... ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (18)

  • V niektorých scénach je zreteľne vidieť, že hercov nahrádzajú dubléri. (GTS_PUNK)
  • Ve scéně, kdy se Nick Lassard (Matt McCoy) dusí plynem a zachrání ho Hightower (Bubba Smith), je místnost plná plynu. V další scéně, kdy rozbíjí židlí obrazovku, tak už tam najednou žádný plyn není. (Zix.)

Reklama

Reklama