Reklama

Reklama

Policajná akadémia 5 - Nasadenie: Miami Beach

  • Česko Policejní akademie 5: Nasazení: Miami Beach (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Mahoney síce starú partiu z akadémie opustil, mnohí ďalší však zostali. Môžete sa opäť stretnúť s mohutným a ťažkopádnym černochom Mosesom Hightowerom, háklivým na každú narážku týkajúcu sa farby pokožky, ľahko uleteným imitátorom zvukov Larvellom Jonesom, drobnou a nesmelou černoškou Laverne Hooksovou, ktorá dokáže svoj tichý detský hlások nahradiť v prípade potreby hurónskym revom rozhnevanej levice, a nechýba samozrejme ani fanatický pištoľník Tackleberry, energická Debie Callahanová, roztržitý veliteľ Lassard a na druhej strane ambiciózny kapitán Harris so svojím poskokom Proctorom. Všetci sa tentoraz vydajú na prázdniny do Miami Beach, kde sa koná kongres policajných náčelníkov. Lassard má byť pred svojím odchodom do dôchodku vyhlásený za policajta storočia. Harris sa chce postarať o to, aby bol namiesto neho zvolený za veliteľa policajnej akadémie práve on... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (206)

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Jsou tu dve plus. Jednak pribeh, ackoliv jednoduchej, aspon to neni variace na minuly dily, presun do Miami je vcelku fajn a hlavne dostal spoustu prostoru Gaynes. Vtipu tu sice neni buhvijak moc, chybi tu Mahoney, ale ackoliv to neni buhvijak vtipny, docela svizne to odsejpa a ma to takovou pohodovou atmosferu. Lepsi 3*. ()

Gemini 

všetky recenzie používateľa

Lassardova senilita je v tomhle díle vtipná, což je výkon sám o sobě:) A ve spojení s gangstery vskutku vrcholové úrovně je z toho docela pohodová komedie, ve které se mimo jiné poučíte o nebezpečích vodního lyžování a naučíte se pít "koktejly s deštníčkama". Pátý díl je rozhodně oživením série. 60% ()

Reklama

salahadin odpad!

všetky recenzie používateľa

Vynálezce knihtisku prásknul do bot a udělal jen dobře, přece jen mu v hlavě zbylo nějaké to deko rozumu a on se rozhodnul, že si ho uchová. Měl pravdu ten chlapec. Lassard tu opět představuje toho nejzabedněnějšího mamlase a celá policejní skvadra je ohraná a nudná...a parta zločinců? To už páťáci z českých základek jsou větší drsňáci. ()

Godhaj 

všetky recenzie používateľa

,,No, hlavně, ať dědek nemá prostatu.“ Nemůžu říct, že by tento díl byl horší, než ten předchozí. Je totiž úplně stejně k uzoufání. Příběh omílá stále jedno a to samé a humor je toho nejjednoduššího typu, ale aspoň není fekální. Únosci jsou hloupí a nové, ale i staré tváře policistů nemají co hrát a tak se většinou jen nepřítomně culí a zubí. A dívat se, jak si půl stopáže užívají dovolenou v Miami je stejně zábavné, jako promítání sousedovic home videa. ()

Melies 

všetky recenzie používateľa

4 / 10 Nebyť toho, že ma takýto infantilný druh humoru zvláštnym spôsobom priťahuje, dal by som ešte menej, ako tie smutné dve hviedzičky. Spolu so sympatickým Stevenom Guttenbergom sa totiž z celej série nevytratil len sympatický seržant Mahoney, ale (a to je najhoršie) aj humor. Nevravím, párkrát sa zasmejete, hlavne vďaka extrémne neschopným lupičom s extrémne zlým, no o to zábavnejším, dabingom (bez neho ani ranu!), ale väčšinou nepôjde o smiech úprimný, ale skôr škodoradostný - smiech na úkor tvorcov, ktorý nevedia vymyslieť nič nové a ktorý klesajú a klesajú na samotné dno. ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (9)

  • Tržby ze severoamerických kin byly 19,5 milionu dolarů. (NIRO)
  • Když Tony (Rene Auberjonois) pátrá po Lassardovi (George Gaynes) a uvidí ho u hotelu, vyprskne přitom svoje pití na přední sklo auta. Při dalším záběru na auto je však sklo čisté. (ČSFD)
  • Proctor (Lance Kinsey) si v baru poroučí dva drinky s paraplátky pro sebe a Harrise (G. W. Bailey). Barmanka mu je podává očividně bez paraplátek, v dalším záběru je ale z drinků vyndává a olizuje. (Dvojirakri)

Reklama

Reklama