Reklama

Reklama

Policajná akadémia 5 - Nasadenie: Miami Beach

  • Česko Policejní akademie 5: Nasazení: Miami Beach (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Mahoney síce starú partiu z akadémie opustil, mnohí ďalší však zostali. Môžete sa opäť stretnúť s mohutným a ťažkopádnym černochom Mosesom Hightowerom, háklivým na každú narážku týkajúcu sa farby pokožky, ľahko uleteným imitátorom zvukov Larvellom Jonesom, drobnou a nesmelou černoškou Laverne Hooksovou, ktorá dokáže svoj tichý detský hlások nahradiť v prípade potreby hurónskym revom rozhnevanej levice, a nechýba samozrejme ani fanatický pištoľník Tackleberry, energická Debie Callahanová, roztržitý veliteľ Lassard a na druhej strane ambiciózny kapitán Harris so svojím poskokom Proctorom. Všetci sa tentoraz vydajú na prázdniny do Miami Beach, kde sa koná kongres policajných náčelníkov. Lassard má byť pred svojím odchodom do dôchodku vyhlásený za policajta storočia. Harris sa chce postarať o to, aby bol namiesto neho zvolený za veliteľa policajnej akadémie práve on... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (206)

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Jsou tu dve plus. Jednak pribeh, ackoliv jednoduchej, aspon to neni variace na minuly dily, presun do Miami je vcelku fajn a hlavne dostal spoustu prostoru Gaynes. Vtipu tu sice neni buhvijak moc, chybi tu Mahoney, ale ackoliv to neni buhvijak vtipny, docela svizne to odsejpa a ma to takovou pohodovou atmosferu. Lepsi 3*. ()

Gemini 

všetky recenzie používateľa

Lassardova senilita je v tomhle díle vtipná, což je výkon sám o sobě:) A ve spojení s gangstery vskutku vrcholové úrovně je z toho docela pohodová komedie, ve které se mimo jiné poučíte o nebezpečích vodního lyžování a naučíte se pít "koktejly s deštníčkama". Pátý díl je rozhodně oživením série. 60% ()

Reklama

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Změna prostředí určitě patří k tomu lepšímu. Bohužel absence některých herců (potažmo postav) se promítla k ochuzení legračních pasáží. Nevím jak ostatní, ale tentokrát to dle mého nejvíc táhl sám Lassard, zatímco jeho kolegové jen sekundovali. Naštěstí je alespoň trochu zastoupili vygumovaní únosci. Souboje se zvířecími predátory však udělali škaredou kaňku na jinak průměrné úrovni. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

V celku zaujímavý diel. Ak sa jedná o slnko, more, pláž, krásne ženy, akciu spojenú s pozitívnym adrenalínom, tak to je moje. Nezabudnem na tú scénu ako kapitán Harris zaspal a ostatní policajti mu natreli opaľovací krém iba na určité časti. Výsledný efekt ma pobavil. Páčili sa mi aj tie hotely, výťahy, lebo kým som nevidel tento film, tak som ako malý chalan netušil, čo je to prepych v letoviskách. Na Slovensku som totiž nemal možnosť zažiť niečo také v 90. rokoch. ako malý chalan z nie celkom bohatej rodiny. Taktiež na tie autá som pozeral s úžasom, lebo predsa to bol iný štýl. Asi môj prvý film o Miami, takže som z toho bol unesený. Dnes už na hlúposti nepozerám. Už to nebolo také živé a zábavné ako prvé diely, dokonca sami aj posledný diel páčil viac, takže odo mňa to má 50%. ()

Spock 

všetky recenzie používateľa

Změna prostředí, ve kterém se film odehrává, je jistě dobrý pokus, jak film oživit, policejní akademii to bohužel podle mého názoru příliš nepomohlo. Kde je ten dřívější vtip a šmrnc? Nově obsazení herci jsou nic moc, bez Steva Guttenberga to prostě není ono. V kategorii nejvtipnější scéna se tentokrát místě na prvním místě umístil opalovací krém a manipulace s ním. :-) ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (9)

  • Proctor (Lance Kinsey) si v baru poroučí dva drinky s paraplátky pro sebe a Harrise (G. W. Bailey). Barmanka mu je podává očividně bez paraplátek, v dalším záběru je ale z drinků vyndává a olizuje. (Dvojirakri)
  • Tržby ze severoamerických kin byly 19,5 milionu dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama