Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scooby-Doo, nemilosrdný psí bojovník proti zločinu, prichádza spolu so svojimi priateľmi Fredom (Freddie Prinze Jr.), Daphne (Sarah Michelle Gellar), Shaggym (Matthew Lillard) a Velmou (Linda Cardellini), aby sa vypravili na Strašidelný ostrov a vypátrali pôvodcu nadprirodzených úkazov, ktoré desia celé miestne prázdninové letovisko. Najme si ich samotný majiteľ ostrova Emile Mondavarious (Rowan Atkinson). (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (202)

jhr 

všetky recenzie používateľa

Celkem zábavná oddychovka která rozhodně nenudí i když je to plné infantilního humoru tak se nedá říct že by to nějak vadilo naopak je to docela vtipné a Sarah Michelle Gellar je tady opět nádherná a herecky jednoznačně nejlepší z celé party ale i ostatní jsou ve svých ujetých rolích naprosto kouzelní! ()

Bat55 

všetky recenzie používateľa

Keby som to mal porovnať s kresleným seriálom, tak by som musel ísť s hodnotením ešte nižšie. Lenže já som to videl ešte vtedy, kedy som seriál moc nepozeral. Ale o pár mesiacov dávali animovaný seriál a toto je proste oproti tomu sračka. Lenže, som to videl skorej a ak to budete brať ako zábavu, komédiu, s nulovou atmosférou a priblblo naívnym humorom, predvídateľným dejom a veľmi slabučkým scenárom, budete sa baviť. /55%/ ()

Reklama

Blackberry 

všetky recenzie používateľa

Je to len slabý odvar úspešného kresleného seriálu. Najautentickejšou postavou blížiaceho sa k originálu je asi len samotný "skúby-dú". Mierne náznaky sa objavili aj u Velmy, a ak prížmúrim obidve oči tak i u Freda. No najväčším sklamaním ostáva Slaggy. Kráska Daphne je však krajšia ako v rozprávke (stará dobrá Buffy). ()

Gulde odpad!

všetky recenzie používateľa

To je tak trapné, až to bolí. Celý film jsem měl sto chutí zastřelit jak toho příšerného psa, tak i postavu, kterou ztvárnil Matthew Lillard. Film, který staví na trapnosti (která má být asi chápána jako humor) dvou zmíněných exotů a metrosexuálnosti těch ostatních. Přínos filmu - kde nic není, ani smrt nebere. Být to animovaní, možná by to vyznělo jinak. ()

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

Prvý hraný celovečerný film Scooby-Doo ma svojho času (10 - 12 ročného) už vtedy na zadok neposadil ale tvrdiť, že sa mi to nepáčilo by bolo klamstvo. Po ďalších pokračovaniach s novými hercami a animovanými filmami ktoré sú pre mňa nepodarky (všetky som nevidel ale stačilo mi) musím uznať, že táto komédia zreje ako víno. Aj po rokoch sa na tom dá pousmiať, Rowan Atkinson ako zloduch bola dobrá voľba. Nehovorím, že ide o niečo extra no s porovnaním ostatných filmov je tento celkom podarený. ()

Galéria (51)

Zaujímavosti (24)

  • Pamela Anderson není uvedena v závěrečných titulkách. (fiLLthe3DD)
  • Isla Fisher (Mary Jane) musela nosiť blond parochňu, pretože má v skutočnosti ryšavé vlasy. Sarah Michelle Gellar (Daphne) mala byť jedinou, ktorá má vo filme ryšavé vlasy. (misterz)

Súvisiace novinky

Superman versus zombíci

Superman versus zombíci

16.10.2007

Pokračování Singerova Superman se vrací se odkládá na neurčito. Bylo to víceméně zřejmé už ve chvíli, kdy Bryan odešel do Německa natáčet válečný thriller Valkyrie a Warneři se naplno vrhli do… (viac)

Reklama

Reklama