Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scooby-Doo, nemilosrdný psí bojovník proti zločinu, prichádza spolu so svojimi priateľmi Fredom (Freddie Prinze Jr.), Daphne (Sarah Michelle Gellar), Shaggym (Matthew Lillard) a Velmou (Linda Cardellini), aby sa vypravili na Strašidelný ostrov a vypátrali pôvodcu nadprirodzených úkazov, ktoré desia celé miestne prázdninové letovisko. Najme si ich samotný majiteľ ostrova Emile Mondavarious (Rowan Atkinson). (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (202)

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Scooby by asi mal zostať vo svojej kreslenej podobe, kde infantilnosť postáv korešponduje s ich dementným správaním a to je určené prevažne pre detské publikum, ktoré Scoobyho jednoducho žerie. Filmové spracovanie je už prístupné aj dospelému alebo adolescentnému divákovi ale stretávame sa tu s detským správaním a detskými pointami ako pri kreslenom filme či seriály čo je trocha na hlavu. Inak animácia a pár vtipných scín sú v pohode ale jednoducho film u mňa nezabodoval tak ako kreslený seriál. Verím však tomu, že si nájde množstvo malých horlivých priaznivcov, ktorý sa nepozerajú na filmovo morálne naplnenie ale skôr na to, že JEEEE SCOOOOBY DOOOO. 19% ()

Olík 

všetky recenzie používateľa

Úplně si nejsem jist…..je to asi částečně dáno faktem, že v našich končinách se Scooby nikdy nedostal na úplný top, plus některé věci by se zkrátka měly držet svého kopyta. Tady se moc nedá opřít o příběh, protože ten by se vešel do jedné dvacetiminutové epizody seriálu a spíš se sází na v té době populární mladé herce (Prinze Jr., Gellar, Lillard, Cardellini) a hru s názvem „nevíme o tom, že nejsme animovaní“. Jo a prdící scény………to snad nemůže pobavit ani malé děti. ()

Reklama

Kadas97 

všetky recenzie používateľa

Scooby-dooby-doo čo ti to urobili, ako decko som doslova hltal každý jeden diel animovaného seriálu, ale toto nestojí za reč. Na každých 15 minút pripadá jedno mierne pousmiatie a na každých 60 minút filmu pripadá jedno úprimné zasmiatie sa. Dokopy som sa pousmial 5x a raz úprimne od srdca zarehotal. Rowan Atkinson by sa mal držať Mr. Beana a netrápiť sa celovečernými filmami. 4 z 10 ()

tommy187 

všetky recenzie používateľa

Neviem či sa autori snažili o to, aby spravili stupiditu na entu, ale ak áno tak to spravili dokonale. Nechápem ako tu môže byť hodnotenie 49% ?! Vôbec som sa nebavil, naopak som sa veľmi nudil a nebyť Atkinsona tak film by bol absolútnym prepadákom. On tam dodal aspoň trochu svetlej stránky, ale inak nič iné. Všetko vo filme bolo úplne nereálne ... 15% ()

fiLLthe3DD 

všetky recenzie používateľa

Rád bych se dočkal verze, ve které by stredoškolačka Daphne hlídala o prázdninách psychicky nemocného Shaggyho a jeho imaginárního psa Scoobyho... V patách by měla bývalého přítele, drsňáka a hezounka Freda a společně by se museli postavit nebezpečnému uprchmélmu pacientovi psychiatrické léčebny... S řešením záhady by jim pomáhala nehezká knihovnice Velma :D Nevím jak dnes, ale kdysi se mi to líbilo a alespoň po herecké stránce to není taková tragédie, jak by se u podobného filmu dalo čekat. ()

Galéria (51)

Zaujímavosti (24)

  • Pří výrobě filmu byly použity všechny zvuky, které studio mělo. (Pumiiix)
  • Pamela Anderson není uvedena v závěrečných titulkách. (fiLLthe3DD)

Súvisiace novinky

Superman versus zombíci

Superman versus zombíci

16.10.2007

Pokračování Singerova Superman se vrací se odkládá na neurčito. Bylo to víceméně zřejmé už ve chvíli, kdy Bryan odešel do Německa natáčet válečný thriller Valkyrie a Warneři se naplno vrhli do… (viac)

Reklama

Reklama