Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scooby-Doo, nemilosrdný psí bojovník proti zločinu, prichádza spolu so svojimi priateľmi Fredom (Freddie Prinze Jr.), Daphne (Sarah Michelle Gellar), Shaggym (Matthew Lillard) a Velmou (Linda Cardellini), aby sa vypravili na Strašidelný ostrov a vypátrali pôvodcu nadprirodzených úkazov, ktoré desia celé miestne prázdninové letovisko. Najme si ich samotný majiteľ ostrova Emile Mondavarious (Rowan Atkinson). (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (203)

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack David Newman : 1. Shaggy, Where Are You? - Shaggy ,2. Land Of A Million Drums - Outkast ,3. Lil' Romeo's B House - Lil' Romeo ,4. Thinking About You - Solange ,5. Words To Me - Sugar Ray ,6. Freaks Come Out At Night - Uncle Kracker ,7. Bump In The Night - Allstars ,8. Whenever You Feel Like It - Kylie Minogue ,9. It's A Mystery - Little T and One Track Mike ,10. Scooby D - Baha Men ,11. Man With The Hex - The Atomic Fireballs ,12. Grow Up - Simple Plan ,13. Scooby-Doo, Where Are You? - MxPx ,14. Mystery Inc. - David Newman , ()

tommy187 

všetky recenzie používateľa

Neviem či sa autori snažili o to, aby spravili stupiditu na entu, ale ak áno tak to spravili dokonale. Nechápem ako tu môže byť hodnotenie 49% ?! Vôbec som sa nebavil, naopak som sa veľmi nudil a nebyť Atkinsona tak film by bol absolútnym prepadákom. On tam dodal aspoň trochu svetlej stránky, ale inak nič iné. Všetko vo filme bolo úplne nereálne ... 15% ()

Reklama

fiLLthe3DD 

všetky recenzie používateľa

Rád bych se dočkal verze, ve které by stredoškolačka Daphne hlídala o prázdninách psychicky nemocného Shaggyho a jeho imaginárního psa Scoobyho... V patách by měla bývalého přítele, drsňáka a hezounka Freda a společně by se museli postavit nebezpečnému uprchmélmu pacientovi psychiatrické léčebny... S řešením záhady by jim pomáhala nehezká knihovnice Velma :D Nevím jak dnes, ale kdysi se mi to líbilo a alespoň po herecké stránce to není taková tragédie, jak by se u podobného filmu dalo čekat. ()

Lima 

všetky recenzie používateľa

Není marný si jednou za čas propláchnout mozek takovouhle mile infantilní pitomůstkou. Čistá zábava, na nic si to nehraje, je to pestrobarevný až přeplácaný s prďáckým Strašidelným ostrovem a Rowanem Atkinsonem v pro něj netypické roli navrch. Jenom nezbytný módní atribut posledních let - prdící a krkací scénu - mohli klidně vynechat. Jinak O.K. ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Scooby by asi mal zostať vo svojej kreslenej podobe, kde infantilnosť postáv korešponduje s ich dementným správaním a to je určené prevažne pre detské publikum, ktoré Scoobyho jednoducho žerie. Filmové spracovanie je už prístupné aj dospelému alebo adolescentnému divákovi ale stretávame sa tu s detským správaním a detskými pointami ako pri kreslenom filme či seriály čo je trocha na hlavu. Inak animácia a pár vtipných scín sú v pohode ale jednoducho film u mňa nezabodoval tak ako kreslený seriál. Verím však tomu, že si nájde množstvo malých horlivých priaznivcov, ktorý sa nepozerajú na filmovo morálne naplnenie ale skôr na to, že JEEEE SCOOOOBY DOOOO. 19% ()

Galéria (51)

Zaujímavosti (24)

  • Pamela Anderson není uvedena v závěrečných titulkách. (fiLLthe3DD)

Súvisiace novinky

Superman versus zombíci

Superman versus zombíci

16.10.2007

Pokračování Singerova Superman se vrací se odkládá na neurčito. Bylo to víceméně zřejmé už ve chvíli, kdy Bryan odešel do Německa natáčet válečný thriller Valkyrie a Warneři se naplno vrhli do… (viac)

Reklama

Reklama