Reklama

Reklama

Útok pavúkov

  • Česko Pavoučí teror (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Vieš čo sa môže stať, keď prejdeš cez toxický odpad s exotickými pavúkmi v ruke? Ako každý správny fanúšik mrazenia v chrbte isto vieš, že ak sa pavúky dostanú do kontaktu s chemikáliou, narastú do obrovských rozmerov a začnú ničiť všetko okolo seba. Obyvatelia malého banského mestečka zistia, že nešťastnou náhodou sa vyliala chemikália do jazera a to spôsobilo, že stovky malých pavúčikov zmutovalo do obrovských rozmerov... A sú hladné. Keď sa spustí alarm je to povel pre baníckeho inžiniera, aby dal dokopy skupinu ľudí, ktorá pozostáva zo šerifovho syna Mika, jeho dcéry Ashley, paranoidného hlásateľa v rádiu Harlan Griffita a námestníka veliteľa polície Peta Willisa. Táto skupina sa stretne v boji proti krvilačným osemnohým príšerám. Dobrú chuť! (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (266)

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Tak nebolo to zase tak strašné. A je tam naozaj sranda aj strach. Celkom dobre herecké obsadenie, na to, že je to taký béčkový film. Toto bol fakt film na hrane geniality a stupidity. Pozeral som to a pozeral a len som čakal, kedy mi dôjde, že je to strata času. Takže som sa naozaj bavil, napríklad aj hlúposťami. Avšak digitálne pomerne slušné. Sem tam aj trocha tej srandy. Filmy tohto typu nemám rád, ale kedže to vizuálne šlo a nápad je to fajn, tak by som tento film označil za najlepší film z tejto úbohej kategórie. ()

cross 

všetky recenzie používateľa

Uhozených monstr-horrorů jsme už měli možnost vidět nespočet. Tvůrci tohoto filmu však evidentně nechtěli pouze přispět další pitomostí do pytle hrůz a přidali k těm nejotřepanějším klišé říznou akci, protkanou pevnou pavučinou výborných vtipků a okořeněných nadživotní dávkou nadsázky. Dokonalý příklad zábavné a dynamické variace na ohrané téma! ()

Reklama

Le_Chuck 

všetky recenzie používateľa

Film, ktorý vzikol len a len preto aby ľudí bavil. A darí sa mu to tak na 70%. Schízoidný pocit: "je to to horor, alebo komédia?" vo mne pretrvával celý film a neostalo, než na to pristúpiť. Kto to spraví bude spokojný. Čo mňa ale vytáčalo boli hlavní hrdinovia (teda skôr hlavní sráči), ktorý sú úplne mantaví a kazia na čo siahnu. Film si úplne žiada nejakého sympatického svalovca, ktorý vezme do jednej ruky motorový pílu, do druhej guľomet a pár pavúkov pokosí. ()

Freemind 

všetky recenzie používateľa

Rozhodně jedno z lepších spojení horroru a komedie. Bát se příliš nebudete, ale nudit taky ne - je to vtipné, hezky zahrané, narvané odkazy a citáty (masky v obchoďáku), akční (honička na motorkách a útok na město). Když si k tomu přidám mladičkou Scarlett Johansson, tak prakticky není co řešit. Nenáročná, ale ne stupidní zábava. ()

PALINO 

všetky recenzie používateľa

Úvodná polhodinka je doslova o ničom, je tu snaha o predstavenie hlavných hrdinov a obyvateľov mestečka, aby sme mali s kým sympatizovať a aby nám bolo aspoň trochu smutno, keď to niekto z nich schytá od pavúčika. Vďaka bezduchým a miestami hlúpym dialógom sa to však vôbec nepodarilo a nedivil by som sa, ak by niekto začal fandiť pavúkom. Ešteže je väčšina scén z druhej polovice filmu akčného zamerania, ináč by sme asi pomreli nudou. ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (14)

  • Když šerif vidí, jak všichni lidé běží k obchodu, tak řekne "If you build it, they will come!" ("Když to postavíš, tak oni přijdou!"). To je narážka na film Hřiště snů, kde zazní věta "If you build it, he will come." ("Když to postavíš, on příjde.") (viperblade)
  • Na začátku filmu, když Johny vidí skákající pavouky na pavoučí farmě, tak řekne: "They call it an Arac-Attack" ("Říkají tomu Pavoučí útok"). To je odkaz na původní název tohoto filmu. (viperblade)
  • Ve scéně, kdy lidé utíkají před pavouky do obchodního domu, tak Sam (Kari Wuhrer) střílí z pušky. Když se hlavní vchod pomalu zavírá a naposlední chvíli se zkutálí pod dveřmi, tak v ruce nedrží pušku a hned v dalším záběru ji opět má. (OndrejKW)

Reklama

Reklama